LEGO Technic 42108 Mobilni žerjav
110,60 € 93,49 €

Zadnji kos!

S tem mobilnim žerjavom LEGO® Technic vam bo šlo delo lažje od rok. Zavzemite primeren položaj, izvlecite stranske opornice, povzpnite se v kabino in zaženite žerjav. Dvignite teleskopsko roko in jo potisnite do vrtoglavih višin. Nato s pomočjo škripca dvignite betonski steber in začnite z naslednjo nalogo.

LEGO Technic 42109 RC Top Gear tekmovalni avto
146,10 € 118,99 €

Zadnji kos!

Usedite se za volan tega dirkalnega avtomobila s serije Top Gear LEGO® Technic in se pripravite na vožnjo svojega življenja! Za upravljanje tega modela z mnogimi praktičnimi funkcijami, skupaj z avtentičnimi zvoki in povratnimi informacijami v realnem času, služi aplikacija CONTROL+ od LEGO Technic. Ne bojte se izzivov, dosegajte rezultate in pridobite dostop do navdušujočih vsebin iz serije Top Gear.

LEGO Harry Potter 75969 Astronomski stolp v Hogwartsu
109,99 € 93,49 €

Zadnji kos!

Astronomski stolp v Hogwartsu ponuja celo vrsto neverjetnih likov in čarobnih funkcij, ki čakajo, da jih odkrijemo. Obiščite s Harryjem v učilnici profesorja Horacia Krřilana in se nato pridružite ostalim študentom v njegovem praznovanju. Oglejte si čarobni mandrač v rastlinjaku in se nato odpravite na raziskovanje vohalne steze, vključno z astronomskimi instrumenti.

LEGO Creator 31096 Helikopter z dvema rotorjema
54,99 € 46,74 €

Zadnji kos!

Sestavite in nato pilotirajte odličen helikopter z dvema rotorjema. Ta impresivni model helikopterja se ponaša z brezhibno modro, oranžno, belo in črno barvo. V helikopter vstavite podmornico z daljinskim upravljalnikom, poskrbite za rotorje in se odpravite na morje. Ko uživate v avanturi s helikopterjem, jo lahko pretvorite v super hitro **borbeni helikopter ali super zračno plovilo! **

LEGO Ninjago 70677 Ground Reward Destiny-23%
139,99 € 106,40 €

Odprodaja

Pridružite se akciji NINJAGO® s figuricami Ninje Wu, Kaie, Jay, Nyi in Cole FS v njihovem čudovitem oklepno mobilnem poveljništvu Ground Reward Destiny! Manevrirajte ninjo z vozilom po peščeni puščavi. Vrzi se v bitko proti Aspheeri in Pyrozmijounu in ustreli topove ter vse kar vam pride na pot. Morate premagati Aspheerja in dobiti močan zvitek prepovedanega Spinjita!

LEGO Mindstorms 31313 EV3
369,99 € 335,70 €

Odprodaja

Ustvari svoje robote in jih upravljaj. Naj počnejo to, kar ti srce poželi. Lahko hodijo, govorijo in razmišljajo. Revolucija robot se začenja!

LEGO Technic 42096 Porsche 911 RSR-18%
159,90 € 130,80 €

Odprodaja

Ta resnična replika LEGO Technic 42096 Porsche 911 RSR zajema impresiven videz avtomobila z ostrimi konturami in aerodinamičnimi lastnostmi.

LEGO Hidden Side 70437 Skrivnosten grad
109,99 € 95,56 €

Novo

Vstopi v skrivni grad, toda na lastno odgovornost! Odpravi se na pustolovščino sami ali se pridruži prijateljem na spletu in uživaj v igralni izkušnji razširjene resničnosti strašnem gradu Nehmaara Reema! Postavi si digitalen interaktiven model in doživi neskončno zanimivih zgodb. Nato si namesti brezplačno aplikacijo Hidden Side za razširjeno resničnost, skeniraj svoj model s pametno napravo in odkrij akcijski digitalni svet.

LEGO Hogwarts, Harry Potter (75954)
109,99 € 93,49 €

Odpravite se v veliko dvorano Hogwarts 75954 iz kolekcije LEGO® Harry Potter™ in uživajte v zabavnih in čarobnih dogodivščinah. V veliki dvorani je prav poseben dogodek. Pridružite se mu in na njem izzovite Draca Malfoyija s čarobno palico. Spustite se po stopnišču, raziskujte stolp z velikim stopniščem, se naučite mešati napitke v učilnici, odkrijte spreminjajoče se refleksije v ogledalu Erised in pomagajte Harryju, Hermioni in Ronu premagati zlo in Lorda Voldemorta.

LEGO terenska žerjav Technic (42082)-23%
239,99 € 182,70 €

Odlična cena

Predstavljamo vam 42082 terenski žerjav, ki je najvišji LEGO Technic žerjav. Usmerjajte 4-kolesno vožnjo in sledite gibanju motorja V8 in ventilatorju, ko vozite. Nato aktivirajte motorne Power Functions, izberite način gornjega ali spodnjega žerjava in pridobite popoln nadzor nad vrsto preprostih, motoriziranih funkcij.

LEGO Technic 42110 Land Rover Defender
194,90 € 169,99 €

Uživajte v inovativni zasnovi in oblikovanju vodilnega proizvajalca osebnih in terenskih vozil s tem impresivnim LEGO® Technic Land Rover Defender – odličnim kosom za dekoracijo doma ali v pisarni.

LEGO Technic 42111 Domov Dodge Charger model avtomobila
109,99 € 96,13 €

Zadnji kos!

Usedite se za volan avta Dodge Charger iz filma Hitri in drzni z Dominicom Torettom in dosezite največje hitrosti. Oglejte si motor V8, premikajoče se bate in krmilni sistem – na voljo sta tudi dve jeklenke za dušik za dodatne zmogljivosti. In ko postane zares vroče, v sprednjem delu najdete gasilski aparat.

LEGO 45544 EV3 Osnovni komplet-15%
459,99 € 386,60 €

Odprodaja

Izobraževalni robotski komplet sta razvila Massachusetts Institute of Technology in LEGO Group. Pri delu s tem kompletom otroci razvijajo prostorsko domišljijo in pridobijo znanje o logiki programiranja.

LEGO Ninjago 71721 Skull Sorcerer's Dragon
89,99 € 75,70 €

Zadnji kos!

Pridružite se Kai, Jay in Nye, ko boste v jamah Šintaro poskušali premagati grozljivi zmaj Čarovnik lobanje. Pazite na strupene kroglice, polne kosti in pajkov! In ni prijetno, ko te ustreli iz svojih strelcev! Ekipa Nindž mora premagati močno bitje, da se izvleče iz krempljev zlobnega čarovnika.

LEGO Technic 42098 tovornjak za prevoz vozil
159,99 € 135,99 €

Zadnji kos!

Odpelji avtomobile s popolnim tovornjakom iz podjetja LEGO® Technic. Ta realističen model tovornjaka ima številne verodostojne značilnosti in značilnosti, vključno s snemljivim priklopnikom in klasičnimi rdečimi, sivimi in črnimi barvami, skupaj z nalepkami za bolj prefinjen videz. Udobno vozite svoje avtomobile na nastavljivih rampah tovornjaka in nato varno in jih preprosto pripeljite tja, kjer jih resnično potrebujete.

LEGO Ninjago 70670 Tempelj Spinjitzu-19%
84,99 € 68,70 €

Zadnji kos!

Treniraj z Wujem, Jayem, Nyou, Zanem, Colem, Lloydem in Kaiem v templju Spinjitzu! – skupaj trenirajte svoje ninja veščine s pomočjo bojnih platform in postaj za usposabljanje, kjer nindže režejo sadje z vrtljivimi meči. Vsekakor pazi – Wyplash se prikrade v tempelj in ukrade Nuncakyjevo strelo! Aktivirajte pasti in uporabite vse svoje sposobnosti Spinjitzu.

LEGO Ninjago 71722 Sorcerer’s Dungeon ječa
109,99 € 95,38 €

Zadnji kos!

Združite moči s Colom, Zaneom in Lloydom in tekmujte s čarovnikom lobanje v njegovih nevarnih ječah. Pazite na pasti in bojevniki vojske teme: Murta, Ginkl in prebujeni bojevnik. Če vam bo uspelo premagati vse pasti, boste dobili Rezilo sence izvlečenja in iz ujetništva boste dobili tudi Ninjo. Usoda nindž je v vaših rokah!

LEGO Super Heroes 76153 Helicarrier Avenger
129,99 € 110,49 €

Zadnji kos!

M.O.D.O.K. superpadouch z velikimi možganskimi napadi in odvisno od vas je, da ga zaustavite! Helicarrier je pripravljen na akcijo. Iron Man, Captain Marvel, Thor, Black Widow, War Machine in Nick Fury so oboroženi in pripravljeni pomagati. V pilotski kabini je prostora za 3 od njih. Zaženite rotorje, prilagodite topove in se pripravite na pravo hitrost, da boste zlikavca vrnili v poseben zapor.

LEGO Harry Potter 75948 Grad v Hogwartsu-34%
99,99 € 65,90 €

Odlična cena

Vstopite na ikonično mesto iz filma o Harryju Potterju s tem modelom stolpa z uro. Pridružite se Harryju, Hermioni Granger in prijateljem, ki obiskujejo Dumbledorev študij, pojdite na lekcijo črne magije in si oglejte bolniško krilo in kopalnico prefekta. Uro na stolpu lahko obrnete in se podate na pustolovščino s časom. Ne pozabite se udeležiti božičnega plesa in plesati s pomočjo posebne funkcije. Ko vstopite v stolp, ne boste nikoli želeli oditi!

LEGO Ninjago 70668 Jayev nevihtni lovec
39,99 € 33,99 €

Pridite v Nye, da bi se borili proti plemenu Hadi v Jayjevemu nevihtnemu letalu! Skočite v kabino tega hitrega letala in vzletite v nebo. Podaljšaj krila in razpri ogromne zlate lopatice.

LEGO Ninjago 70676 Lloydov Titanium Robot-21%
74,99 € 58,60 €

Odprodaja

Odpravite se na LEGO® NINJAGO® Brezčasni imperij z močnim Lloydom robotom iz titana in Zanem FS! Zgradite snežno samurajsko vojsko generala Vexa. Ampak pozor – Vex ima močno orožje, zvitek prepovedane Spinjice. Drobni snežni samuraji z zvezdnimi rezili in velikanskimi katanami ninje. Vzemite letalo, skočite v kabino z Lloydom in izstrelite vzmetne puške. Ustvarite Spinjitzu Tornado z Zanejevim Ninja Spinnerjem.

LEGO Ninjago 71705 Nagrada usoda
139,99 € 122,08 €

Zadnji kos!

Jadrajte z junaškimi nindžami na krovu nagrad usode in se srečujte z nevarnimi sovražniki. Ta dih jemajoča ladja služi kot oporišče za nindže in hkrati vojaška ladja, ki vlada vsem morjem. Združite moči z Zaneom, Jayom, Colom in Wujem, oboroženi z zlatim orožjem in se pripravite na boj na ladji.

LEGO 45560 EV3 Dodatni komplet
117,40 €

Zadnji kos!

Education 45560 EV3 Dodatni komplet. Komplet delov LEGO Technic kot razširitev osnovnega kompleta EV3. Komplet vsebuje 850 kosov različnih vrst orodij, vrtljive, specifične in edinstvene tehnične dele. Shranjen je v praktični škatli s predelki za sortiranje posameznih delov.

LEGO Ninjago 70678 Grad pozabljenega cesarja
99,99 € 91,21 €

Zadnji kos!

Združite moči z LEGO® NINJAGO® Lloyd FS, Cole in Akita junaki in se pripravite na ohlajeno bitko v pozabljenem cesarjevem gradu. Pazi na ogromnega prepovedanega ledenega zmaja, ki varuje grad. Izogibajte se izstrelkov iz grajskega samostrela in ledenega stolpa. V boj proti zlu se general Vex z njegovim snežnim samurajem, prav gotovo ne bo ujet v nobeni ledeni zapori!

LEGO Ninjago 71712 Cesarjev tempelj
86,90 € 76,49 €

Zadnji kos!

Pridružite se moči z digitalno različico Jaya, Lloyda in Cola, da boste končno tekmovali z Unagamijem v njegovem nevarnem templju v zadnjem boju na svetu Prime Empire. Bodite previdni, ko se povzpnete na izdajaški stolp in se izogibajte eksplozivom. Pazite, da vas ne opazi Sushimija. Ko ste zgoraj, uporabite vse tri posebne meče key-tana, da odklenete zadnja vrata do Unagamijeve tajne komore. Če želite Nindži dokončati svoje poslanstvo, ga morajte premagati.

LEGO Movie 70835 Rexov raziskovalec-37%
139,96 € 87,90 €

Odprodaja

Bojuj se proti Faunoflórům z Rexovim Rexplorerjem! Postavite raptorje v pilotske kabine, Rexa in Emmeta pa v zadnji del vesoljske ladje Rexplorer. Obrnite motorje in ustreli strelce. Naredite varen pristanek in preletite površino planeta s hitrostjo z ejektorji ali skiperji.

LEGO Movie 70828 Veliki party avtobus-30%
99,99 € 69,95 €

Zadnji kos!

Diskomucka je že na plesišču, pridruži se ji. Tukaj pa je tudi Temp, Melodika in Zebu. Dovoli si iti na pot z velikim avtobusom, ki je namenjen zabavi! Zeba posedi za volan. Odpri streho in stranice avtobusa, postavi zvočnike, disko kroglo in … Zabava se lahko prične! Popij smuti, vključi plesno razsvetljavo, nato pa na vrtljivem plesišču pokaži svoje plesne poteze na rotirajočem plesišču!

LEGO Overwatch 75975 Watchpoint: Gibraltar-24%
99,99 € 75,90 €

Zadnji kos!

Igra Overwatch blagovne znamke Blizzard Entertainment, ustvarjalcev legendarne igre World of Warcraft®, je hitro pridobila skupnost strastnih oboževalcev po vsem svetu in je postala navdih za animirane spletne video posnetke, stripe in zanimive svetovne dogodke v eSports. Zato so kocke odlilno darilo za vse navdušence te senzacionalne igre.

LEGO "Grozljiva" prostorska palača kraljice Libovile 70838-27%
109,99 € 80,08 €

Zadnji kos!

Pridružite se večerji staremu fantu Batmanu in kraljici Libov pri strašni kraljici Space Palace s tem zabavnim kompletom! Uživajte v gladkosti in si oglejte mešalnik. Raziščite druge barvne znake iz LEGO STORY 2, kot so sladoledni stožec, in posnemite Star in Heart v svoje module v prostoru.

LEGO terenska žerjav Technic (42082) - Odprta embalaža1-19%
239,99 € 192,70 €

Odprta embalaža

Predstavljamo vam 42082 terenski žerjav, ki je najvišji LEGO Technic žerjav. Usmerjajte 4-kolesno vožnjo in sledite gibanju motorja V8 in ventilatorju, ko vozite. Nato aktivirajte motorne Power Functions, izberite način gornjega ali spodnjega žerjava in pridobite popoln nadzor nad vrsto preprostih, motoriziranih funkcij. Artikel ima poškodovano embalažo in ni bil uporabljen.

LEGO Technic 42098 tovornjak za prevoz vozil - Odprta embalaža1-14%
159,99 € 136,90 €

Odprta embalaža

Odpelji avtomobile s popolnim tovornjakom iz podjetja LEGO® Technic. Ta realističen model tovornjaka ima številne verodostojne značilnosti in značilnosti, vključno s snemljivim priklopnikom in klasičnimi rdečimi, sivimi in črnimi barvami, skupaj z nalepkami za bolj prefinjen videz. Udobno vozite svoje avtomobile na nastavljivih rampah tovornjaka in nato varno in jih preprosto pripeljite tja, kjer jih resnično potrebujete. Artikel ima poškodovano embalažo in ni bil uporabljen.

LEGO Hidden Side 70425 Strašljiva srednja šola v Newbury - Odprta embalaža1-20%
129,99 € 102,98 €

Odprta embalaža

Ali si drznete obiskati mesto Newbury v skrivnostnem svetu Hidden Side? Prenesite aplikacijo LEGO® Hidden Side ™, usmerite telefon v šolo in razkrijete duhovni svet. Igrajte se s kompletom in opazujte, kako celoten model zaživi v aplikaciji. Raziščite svet Hidden Side, spopadite se z novimi skrivnostmi, poiščite zanimive predmete, ujemite duhove in jih dodajte v svojo zbirko, in končno premagajte šefa duhov, g. Nibsa – če si upate. Pomagajte junakoma Jacku Davidsovi in Parker Jacksonovi premagati duhove in rešiti šolo. Artikel ima poškodovano embalažo in ni bil uporabljen.

LEGO Super Heroes 76153 Helicarrier Avenger - Odprta embalaža-14%
129,99 € 111,21 €

Odprta embalaža

M.O.D.O.K. superpadouch z velikimi možganskimi napadi in odvisno od vas je, da ga zaustavite! Helicarrier je pripravljen na akcijo. Iron Man, Captain Marvel, Thor, Black Widow, War Machine in Nick Fury so oboroženi in pripravljeni pomagati. V pilotski kabini je prostora za 3 od njih. Zaženite rotorje, prilagodite topove in se pripravite na pravo hitrost, da boste zlikavca vrnili v poseben zapor. Artikel ima poškodovano embalažo in ni bil uporabljen.

LEGO Movie 70828 Veliki party avtobus - Odprta embalaža-27%
99,99 € 72,49 €

Odprta embalaža

Diskomucka je že na plesišču, pridruži se ji. Tukaj pa je tudi Temp, Melodika in Zebu. Dovoli si iti na pot z velikim avtobusom, ki je namenjen zabavi! Zeba posedi za volan. Odpri streho in stranice avtobusa, postavi zvočnike, disko kroglo in … Zabava se lahko prične! Popij smuti, vključi plesno razsvetljavo, nato pa na vrtljivem plesišču pokaži svoje plesne poteze na rotirajočem plesišču!

LEGO Creator 31108 Družinski dopust v počitniški prikolici
89,99 € 76,49 €

Novo

Spakirajte opremo za kampiranje, čas je za dopust! Priklopite karavano za odličen retro avtomobil in se odpravite v naravo na družinske počitnice. Ko najdete pravo mesto, kampirajte in lovite ribe za večerjo. Ja, poglej vse te luštne živali … aha, ribica se je ujela na trn! In ko je pustolovske avanture konec, lahko karavano spremenite v kombi ali rdeče-beli svetilnik. S tem odličnim naborom 3 v 1 bo čas za poletne počitnice tudi pozimi.

LEGO Star Wars™ 75288 AT-AT
159,99 € 135,99 €

Novo

Pridružite se Lukeu Skywalkerju na bojišču pri Hothu in se spopadite z generalom Veersom v mogočni AT-AT. Izogibajte se nogi te velikanske bojne sprehajalke. Skočite izstrelke iz vzmetnih izstrelkov. In bodite pozorni, kako snežni možje napadajo hitrejša motorna kolesa s puškami s stativom. Ustreli napad drugih vojakov cesarstva z Lukovim žarometom. Nato vstavite toplotni detonator v pešca AT-AT, da ga obrnete!

LEGO Hidden Side 70436 Duhovito gasisko vozilo
74,99 € 65,51 €

Novo

Pojdite v svet Hidden Side z duhovitim gasilskim vozilo 3000 in uživajte v neverjetni izkušnji razširjene resničnosti za enega ali več igralcev! Zgradite gasilsko vozilo in uživajte v razburljivih zgodbah. Nato na pametno napravo naložite brezplačno aplikacijo za razširjeno skrito skrivnost, skenirajte svoj model in odkrijte svet s prebivališčem.

LEGO Technic 42112 Tovornjak za mešanje betona
109,99 € 93,49 €

Novo

Vsaka večja konstrukcija ne more brez mešalnika betona. Z modelnim tovornjakom z mešalnikom za beton bo betovanje enostavno. Sedite za volan tovornjaka in zavrtejte mešalnik, da pripravite beton. Zavrtite boben v nasprotni smeri urinega kazalca, da nalijete beton. Končajte betoniranje in se pripravite na naslednjo gradnjo.

LEGO Technic 42099 RC Xtreme 4x4 terensko vozilo
229,99 € 195,49 €

Pripravi se na novo igralno izkušnjo s fantastičnim RC modelom Extreme terenskega 4×4 vozila off-road, ki prihaja iz LEGO® Technic. Ta model deluje prek aplikacije LEGO TECHNIC CONTROL+. Poleg tega aplikacija ponuja tudi vrsto naprednih funkcij in funkcij! Izbirate lahko med različnimi različicami nadzornega zaslona in vozite naprej in nazaj, zavrtite, pospešite, zavirajte in premagajte ovire, uporabite odlične zvočne učinke in kontrolirajte vse s kazalniki hitrosti in nagiba.

LEGO model Technic 42107 Ducati Panigale V4 R
64,99 € 55,24 €

Novo

Izjemna hitrost motorja. Vsekakor boste lahko uživali ob pogledu na sestavljen model. V kotih se rahlo nagiba. Če ste kdaj sanjali, da bi vozili svoj lastni Ducati motorno kolo, vam bo všeč ta Ducati Panigale V4 R iz LEGO® Technic. Poglejte, kako menjalnik aktivira V4 valjčni motor. Oglejte si tudi, kako prednji in zadnji amortizerji pripomorejo k nemoteni vožnji motocikla Ducati. Nato preizkusite različne vozne tehnike z 2 prestavama.

LEGO Star Wars™ 75286 General Grievous's Starfighter
89,99 € 76,49 €

Novo

Pripravite se na epski spopad med General Grierousom in Obi-Wanom Kenobijem! Mogočni bojevnik Grierous v svojem neverjetnem borcu hiti v boj. Pazite na izstrelke. Ko se postavite pred strašljivega bojevnika se pripravite na izziv z Obi-Wanovim svetlobnim sabrom in kloniranim padalcem.

LEGO Creator 31109 Gusarska ladja
109,99 € 93,49 €

Novo

Potegnite sidro in nastavite jadra na tej neverjetni gusarski ladji! Odplujte na morje in doživite izjemno avanturo. Ladja na desnem boku! Cannon v položaj in se pripravi na ogenj: ta ladja bo zagotovo polna plena! Ko se bo vaša pustolovščina na morju končala, spremenite ladjo v gusarsko gostilno ali otok lobanje. Ta komplet 3 v 1 garantirano preganja dolgočas!

LEGO Technic 42114 Volvo 6x6 pregibni prekucnik
249,99 € 212,49 €

Novo

Usedite se v kabino pregibnega prekucnika Volvo 6×6 od LEGO® Technic in doživite vznemirljivo vožnjo v zmogljivem tovornjaku. Z LEGO Technic CONTROL+ pridobite popoln nadzor nad tem strojem. Nadzorujte hitrost, prestavljajte prestave, manevrirajte in prevračajte tovor. Nato poskusite z izzivi, preizkusite svoje vozne sposobnosti in odklenite nagrade.

LEGO Star Wars™ 75273 bojevnik X-wing Poe Damerona
110,50 € 93,49 €

Pridružite se floti Resistance s tem neverjetnim bojevnikom X-wing. Povzpnite se v kabino s Poe Dameron. Preverite, ali je R2-D2 na svojem mestu, in začnite! Ko vidite sile prvega reda, preklopite krila v napadalni način in izstrelite iz ogenj. Nato nadaljujte bitko na tleh proti viteškemu vitezu s čudovitim orožjem Jannah. Morate zmagati v tej bitki.

LEGO Star Wars™ 75284 Transportna ladja Renskih vitezov
74,99 € 63,74 €

Novo

Viteški vitezi preganjajo Rey na svoji transportni ladji! Ta super lebdeč zrakoplov se premika s svetlobno hitrostjo – vitezi lahko seveda opazujejo vse iz pilotske kabine. Pokrijte se od spomladanskih izstrelkov. Stojite do oboroženih vojakov Kylo Ren z žarom Reya. Uporabiti boste morali vse svoje Jedijeve sposobnosti, da vas slabi fantje ne bodo dobili!

LEGO Creator 31097 Pet shop s kavarno
79,99 € 68,26 €

Omislite si svoje podjetje in odprite trgovino za hišne ljubljenčke ali kavarno. Na primer, z okusni rogljički boste lahko v prijetnem ambientu, postregli vaše stranke v kavarni ali zunaj. V trgovini za hišne ljubljenčke lahko poskrbite za ribe, tukane, psa in miško. Sprostite se v apartmaju z raztegljivim kavčem in televizijo ali se odpravite v najvišje nadstropje s spalnico in balkonom. Potem umaknite denar iz bankomata in se prepustite okusnemu hot dogu v bližnji kabini.