LEGO Friends 41394 Bolnišnica v mestu Heartlake
63,20 € 54,57 €

Nerodni Ethan je zdrsnil na bananinem olupku in se poškodoval. Ampak nič ne skrbi. V bolnici Heartlake so popolnoma vsi neizmerno prijazni. Pošlji rešilca po Ethana, pomagaj mu, da se namesti na nosila in ga odpelji v bolnišnico. Posedi ga v invalidski voziček, mu opravi rentgen ter seveda pomagajte dr. Marie pri zdravljenju njegovih poškodb. Nato z Emo obiščite v bolniški sobi in ga razveselite z balonom in čokolado.

LEGO City Great Vehicles 60252 Buldožer na gradbišču
21,99 € 15,09 €

Zadnji kos!

Tim delavcev LEGO® City so zelo zasedni in zdaj že potrebujejo vašo pomoč. Postavite stožce in opozorilne table, da opozorite mimoidoče, se povzpnite na stolp in sprožite rušilno kroglo ob zid. Zdaj skočite v kabino močnega buldožerja in poberite razbitine. Ko končate, izvlecite betonski mešalnik iz prikolice ter pojdite na novo steno. Delavci v mestu LEGO City so danes izjemno zaposleni!

LEGO Friends 41398 Stephanie in njen dom
44,99 € 33,68 €

Zadnji kos!

Obišči Stephanie in se zabavaj! Kar vstopi – njena mami in ati te sprejmeta k njim v dom. Igraj se s Stephanie v njeni sobi. Pomagaj ji počesati lase pri toaletni mizi, oglej si vse trofeje, ki jih je osvojila na športnih tekmah. Pojdita se gugat na njihov vrt, nato pa se usedita na kolo in se odpljeta en krog po soseski.

LEGO Friends 41426 Kavarna v parku mesta Heartlake
21,99 € 16,97 €

Zadnji kos!

Spoznajte prijateljev iz kavarne v mestu Heartlake. Sedite za mizo in počakajte, da pride Mia. Ona že vozi svojo rolko in Hazel veverica jo pri tem spremlja. Stephanie ima še eno naročilo. Kupci si seveda želijo specialitete podjetja in sicer vaflje v obliki srca!

LEGO City Police 60244 Policijski helikopterski prevoz
49,99 € 37,17 €

Zadnji kos!

Policist Rooky Partnur prevaža zloglasnega kriminalista Frankieja Lupellija v mobilni celici helikopterja in tukaj nekaj zelo ni v redu! Tat je napadel kombi in Frankie Lupelli se zdaj preganja na super hitrem štirikolesniku. Pohitite! Odpeljite se s helikopterjem in hitro pripeljite voznika na svoje mesto, da bo lovil tatove in jih vrnil v zapor, kamor spadajo.

LEGO City Great Vehicles 60222 Rolba
21,99 € 15,49 €

Pomagajte pri pripravi pobočij LEGO® City na zimski zabavi! Napolnite velik snežni top, skočite v masivni rolboy in izstopite s pobočij. Z velikimi pasovi boste šli skozi največje lege, nato pa boste na steze lahko dodali sneg. Potem je čas, da se vrnete v kabino na skodelico kakava!

LEGO Friends 41393 Tekmovanje v peki
39,50 € 34,18 €

Zadnji kos!

Pridružite se snemanju peke Stephanie v televizijskem studiu LEGO® Friends. Zavrtite kolo na stolpu in poskrbite za eno od neverjetnih sestavin, ki jih morajo peki uporabljati pri peki. Pokažite svojo ustvarjalnost pri ustvarjanju prelivov in okraševanja peciva. Zgrabite gasilni aparat in pomagajte Davidu pogasiti ogenj. Čas mineva neizprosno, kdo bo zmagal in osvojil pokal in denarno nagrado?

LEGO Trolls 41254 Troli in rock koncert
44,99 € 36,15 €

Zadnji kos!

Rock bitka se lahko začne! Ne zamudite boja Poppy in rock kraljice Barb v koncertnem mestu. Pomagajte jim poskusiti različne dodatke pred ogledalom – Sponka v laseh lahko celo skrije stvari! Oglejte si neverjetna gibljiva krila odra. Nato si oglejte predstave trolov na vrtljivih odrih s kitaro in mikrofonom.

LEGO Friends 41378 Misija za reševanje delfinov
41,99 € 28,21 €

Pojdite ven s popolno podmornico LEGO® Friends Stephanie do zalivskega mesta Heartlake, kjer boste reševali delfine. LEGO Friends Kacey je na svojem podvodnem skuterju in išče skrinjico za zaklad, katero želi obdržati zase. Morda boste našli zemljevid zaklada na tej reševalni misiji LEGO. Pomagajte Stephanie osvoboditi delfine, poiščite zemljevid zaklada in ne oklevajte, da najdete zaklad pred Kacey.

LEGO Friends 41380 Center za reševanje s svetilnikom-29%
64,99 € 45,50 €

Zadnji kos!

Pridružite se prijateljem Mii in Emmi v centru za reševanje svetilnikov in opazujte morje. Nekdo kliče po pomoč! Skok z Mio na njen jet ski in teči na otok, kjer je morski lev zaljubljen v zapuščeni baraki. Vzemite morskega leva v svetilnik, kjer ga Mia oskrbuje z veterinarsko opremo. Lahko gre tudi v bazen. Ko je konec, ga spustite nazaj v morje po drsniku.

LEGO Disney Princess Zlatolaska in njeno prevozno sredstvo 41157-36%
44,99 € 28,50 €

Zadnji kos!

Pridružite se princesi Zlatolaski in njeni najboljši prijateljici Cassandri s kompletom41157 Zlatolaska in njeno prevozno sredstvo, in pojdite na vožnjo po kraljestvu ter doživite nove dogodivščine. Uživajte v gradnji in urejanju tega princeskinega LEGO® Disney kompleta in pri tem doživite nepozabne dogodivščine.

LEGO vlak City (60197)-24%
139,99 € 105,30 €

Zadnji kos!

Igrajte se z železniško postajo in pojdite na izlet. Vstopi v elegantni 60197 potniški vlak iz LEGO® City in si privoščite prigrizek na poti. Občudujte razgled na pokrajino in znamenitosti. Ding, ding! Zbudi se, vlak bo prispel na postajo. To je čas za ponovno avanturo v LEGO City!

LEGO Friends 41320 Heartlake trgovina z zamrznjenim jogurtom-39%
39,99 € 24,30 €

Odlična cena

Trgovina z zamrznjenim jogurtom Heartlake, prihaja iz LEGO® Friends in vključuje zamrznjeni jogurt v samopostrežni prodajalni, na voljo pa je tudi bar z različnimi glazurami, tehtnico, telefonom za naročanje, notranjim sedenjem in z zunanjo mizo z dežnikom. Na voljo je tudi naročanje iz vozila ter velik rumeni avto s prostorom za shranjevanje zamrznjenega jogurta na zadnji strani.

LEGO City Great Vehicles 60220 Smetarski tovornjak
21,99 € 13,78 €

Nadenite si rokavice, čas je, da počistite ulice LEGO® City! Vzemite vašo metlo, vaš partner pa bo zgrabil lopato in skupaj lahko pobrišete smeti. Pospravite smeti tja kamor spadajo in sicer v zabojnik.

LEGO Friends 41382 adventni koledar-25%
25,29 € 18,90 €

Zadnji kos!

Odštevaj dneve do božiča s pomočjo prijateljev iz Heartlake-a. 24 oken skriva brezhibna sestavljena darila iz sveta Heartlake-a. Vsak dan odpri novo okno naredi novo dekoracijo in jo postavi v svojo sobo ali jo obesi na božično drevo. Odštevaj in se veseli božičnega večera.

LEGO City Police 60172 Zasledovanje po makadamski cesti
31,99 € 22,19 €

Zadnji kos!

Skoči v policijski terenski avto in se zapodi za zločinci, ki bežijo čez gorsko pobočje! Vendar pazi, kadarkoli se lahko sproži plaz. Za glavnim zlikovcem pošlji partnerja na dirkalnem motorju, ti pa nabij izstreljevalnik mreže in nameri. Ga lahko ujameš, preden pobegne?

LEGO City Police 60209 Letalska policija in rop za diamante
49,99 € 35,50 €

Pridruži se LEGO® City letalski policiji in doživi obilo akcije! Vstopi v kabino policijskega oklepnika in obvarujdragoceni diamant. Kaj je bil ta hrup? Nekdo je na strehi in poskuša ukrasti dragocenost! Skoči v svoje letalo in prepreči nepridipravim njihov rop.

LEGO Friends 41369 Mia in njen dom
74,99 € 61,75 €

Zadnji kos!

Komplet LEGO® Friends 41369 Mia in njen dom vsebuje hišo skrito v gozdu, ki je opremljena s kuhinjo, kopalnico, dnevno sobo in Miino spalnico, do katere lahko dostopa tudi prek zunanje plezalne stene. Ta mini dom je kot nalašč za igranje vlog iz družinskega življenja.

LEGO Star Wars Dvoboj v Stargazer Base75236
21,99 € 16,43 €

Zadnji kos!

Set 75236 Dvoboj v Stargazerju prinaša gozdno bojišče v razpadajoči bazi Star Wars, kjer lahko mali ljubitelj sage Star Wars postavijo Reya in nadčastnega sovražnika Kylo Reno na rotirajoči bazi – gre za razburljivo bitko s svetlimi meči

LEGO tovorni vlak City (60198)
199,99 € 169,62 €

Naj tovorni vlak 60198 poskrbi za vašo pošiljko iz LEGO® City! Uporabite viličarja, da naložite kontejnerje ali pa jih dvignite z žerjavom. Priključite vse vagone na vlak, skočite v kabino, prižgite in vozite! Dostavite tovor ob pravem času in se prepričajte, da vse v LEGO mestu deluje gladko.

LEGO zapestnica DOTS 41913 Mega pakiranje
26,99 € 21,91 €

Novo

Naredite si svoje ljubke zapestnice prijateljstva in jih delite s svojimi najboljšimi prijatelji! Odprite mega paket, razgrnite zapestnice in jih okrasite z barvnimi kosi. Navdušite se po vzorcih na embalaži in priloženih idejah ali pa si omislite lasten dizajn. Dodajte barvite okraske s srčki ali drugimi odtisi in ujamete svojo osebnost in osebnost svojega prijatelja.

LEGO 41917 Dots zapestnica, čarobni gozd
5,99 € 5,13 €

Zadnji kos!

Zapestnica čarobnega gozda ti omogoča, da si ustvariš čudovit dodatek! Raztegni zapestnico in nanjo pritrdi barvne ploščice. Sledi navdihom na embalaži ali pa si izmisli svoje lastne vzorce. Dodaj mavrične diamante in zlate delce, ki se svetijo v temi, da si poudariš svojo osebnost.

LEGO ustvarjalna zapestnica DOTS 41911
5,99 € 5,03 €

Zadnji kos!

S to zabavno zapestnico pokažite, kako radi ste ustvarjalni in si naredite svojo dodatno opremo! Odpnite zapestnico in nanjo pritrdite barvne koščke. Poiščite navdih na vzorcih na embalaži ali si omislite svoje lastne zasnove. Dodajte tiskane in zlate okraske, nato pa zapestnico stegnite okoli zapestja in proslavite svojo najljubšo ekipo ali šport, ki jo bodo lahko videli vsi.

LEGO 41919 Dots zapestnica, moč
5,99 € 5,03 €

Zadnji kos!

Izrazi svojo notranjo moč z zapestnico moči. Raztegni zapestnico in nanjo pritrdi barvne ploščice. Sledi primerom na embalaži ali pa si izmisli svoje lastne vzorce. Dodaj ploščice s potiskom in prozorne bleščeče dodatke, pripni zapestnico na roko in pokaži vsem, kakšne vrednote imaš.

LEGO 41900 Dots zapestnica, mavrica
5,99 €

Ste pripravljeni, da se prepustite ustvarjanju? Zaljubite se v to barvito mavrično zapestnico in okrasite svoj neverjetni nakit. Razširite nebesno modro zapestnico in nanjo pritrdite barvne ploščice. Sledite primerom na embalaži ali pa si izmislite svoje lastne vzorce. Tako dodajte še ploščice s slikami mavrice za še bolj pisan videz. Ko bo zapestnica končana, jo preprosto zapnite okoli zapestja.

LEGO 41901 Dots zapestnica, vesele živali
5,99 €

Prepustite se ustvarjanju in si izmislite lasten nakit s to prikupno zapestnico z veselimi živalmi. Razširite roza zapestnico in nanjo pritrdite barvne ploščice. Sledite primerom na embalaži ali pa si izmislite svoje lastne vzorce. Dodajte ploščice s slikami zajčka, mačke ali šape, nato si pripnite svojo super prikupno zapestnico na roko in vsem pokažite svoj osebni stil.

LEGO 41902 Dots zapestnica, bleščeč samorog
5,99 €

Prepustite se ustvarjanju in si izmislite lasten nakit s tem čudovitim samorogom in tako pokažite svojo izvirnost. Raztegnite vijolično zapestnico in nanjo pritrdite barvne ploščice. Ustvarjajte po navdihu z embalaže ali pa se prepustite lastni domišljiji in ustvarite nekaj povsem edinstvenega. Dodajte barvne ploščice s sliko pisanega samoroga in zvezdnatim nebom za zvezdnat stil. Pripnite si zapestnico na roko in razkažite svoj osebni stil.

LEGO 41903 Dots zapestnica, dih jemajoče vesolje
5,99 €

Prepustite se ustvarjanju s tem kreativno zapestnico, ki jo okrasite s pomočjo motivov čudovitega vesolja in sem pokažite svoj zvezdni stil. Raztegnite črno zapestnico in nanjo pritrdite barvne ploščice. Sledite primerom na embalaži ali pa si izmislite svoje lastne vzorce. Dodajte edinstvene diamante, padajoče zvezde ali planete in si tako pripnite svojo čudovito zapestnico.

LEGO 41912 Dots zapestnica, ptičje petje
5,99 €

Prepustite se ustvarjanju. Zaljubite se v to barvito pestro zapestnico s pticami in ustvarite svoj neverjetni nakit. Raztegnite modro-zeleno zapestnico in nanjo pritrdite barvne ploščice. Sledite primerom na embalaži ali pa si izmislite svoje lastne vzorce. Okrasite zapestnico s pticami, peresi ali srčki in si jo nato pripnite na roko in razkazujte svoj osebni stil.

LEGO 41908 Dots dodatki, 1. serija
3,99 €

Oblikujte jo točno tako, kot želite s tem odličnim naborom DOTS dodatkov. Pustite otrokom neskončno števil vzorcev in kombinacij s temi zabavnimi ploščicami. Lahko jih pritrdijo na zapestnice Lego®Dots™ ali si z njimi okrasijo svojo sobo in tako izražajo svoj stil.

LEGO 41916 Dots dodatki – 2. serija
3,99 € 3,35 €

Zadnji kos!

Oblikujte jo točno tako, kot želite s tem odličnim naborom dodatkov 2. serije DOTS. Z elegantnimi ploščicami, med katerimi so tudi mavrični bleščeči in elegantni dodatki, ustvarite neskončno število vzorcev in kombinacij. Dodaj jih svojim kompletom Lego® Dots za izdelavo zapestnic ali za okrasitev sobe in tako izrazi svoj stil.

LEGO Friends 41335 Mijina hišica na drevesu
31,99 € 27,36 €

Zadnji kos!

Lego Friends igrača bo poskrbela za dodatno zabavo vašega otroka. Splezaj v drevesno hišico in pomagaj Mii vse urediti. Vključuje številne dodatke. Primerna je za otroke od 6. do 12. leta starosti.

LEGO City 60216 Gasilci v središču mesta-25%
109,99 € 82,10 €

Odprodaja

Zaščitite prebivalce mesta LEGO® City s protipožarno akcijo 60216 Gasilci v središču mesta V središču mesta je izbruhnil požar. Ali lahko ugasneš ogenj, preden se razširi? Izkusite še en razburljiv dan gasilcev v LEGO Cityju!

LEGO Friends 41367 Stephanie in jahalna proga
41,99 € 30,69 €

Igrajte mojstra jahanja v igri LEGO® Friends 41567 Stephanie in jahalna proga. Pred dirko, umijte in pripravite vaše konje v hlevu. Ko se tekmovanje začne, vodite konja po dirkališču, naredite težke skoke in preprosto uživajte.

LEGO City 60203 smučišče-28%
84,99 € 60,60 €

Odprodaja

Toplo se obleci in se sprehodi v zabaven dan po smučišču. Preizkusi svoje sposobnosti na ploščadi ob snežnem parku ali na velikem zaslonu nad smučarsko trgovino opazuješ druge deskarje, ki so trenutno na smučišču v živo iz helikopterja. Pazi in odstopi prostor, saj medicinsko osebje pelje poškodovanega smučarja na motornih saneh. S prijatelji zgradite snežaka in se nato ogrejte z dobro pijačo iz naslednje kabine. Ko se malo ogreješ, pojdi po klancu in se prepusti zabavi.

LEGO Jurassic World 75939 Jurski park: Laboratorij dr. Wuja: Pobeg dinozavrovih mladičev
21,99 € 17,05 €

Zadnji kos!

Pridružte se dr. Wuju v njegovem neverjetnem laboratoriju, kjer »izdeluje« nove dinozavre! Toda pazi – na računalniku se je pojavilo opozorilo. Nekdo hoče sabotirati park! In triceraptor je pravkar pobegnil iz svoje kletke! Pomagaj Ownu, da spravi vse mladiče nazaj v kletko. S pomočjo Dr. Wuja pa lahko rešite tudi mladiče anikolzavra in dinozavrovo jajce v inkubatorju.

LEGO CITY 60238 Železniške tirnice
21,99 € 16,93 €

Premagajte vse ovire z zabavnimi in prilagodljivimi tirnicami! Razširite svojo železniško progo tako, da se bo vaš vlak lahko peljal dlje! Tir je sestavljen iz 4 ukrivljenih tirnic, desnimi in levimi zavoji in je združljiv obstoječimi sklopi vlakov.

LEGO Friends 41428 hiša na plaži
49,99 € 47,58 €

Novo

Čas je, da si privoščite zasluženi dopust v hiši na plaži LEGO® Friends. Pridružite se Mie in Andrei na odlični poletni avanturi. Skočite s pomola na Miin čoln. Odplujte nazaj do plaže in pomagajte Andrei, da si pripravi prigrizek. Raziščite neverjetno dekliško spalnico, v kateri je stari zemljevid zakladov. In ko zaide sonce, lahko obrnete streho in razkrijete Andreino DJ mizo.

LEGO CITY 60205 Železniški tiri
19,99 € 15,38 €

Premagajte vse ovire z zabavnimi in prilagodljivimi tirnicami. Razširite svojo železniško progo tako, da se bo vaš vlak lahko peljal dlje! Set vsebuje 8 ravnih delov, 4 zavoje in 8 gibljivih delov tirnice, zato je odlično dopolnilo h kompletu z vlakom iz LEGO City.

LEGO City 60225 Testna vožnja v vesoljskem vozilu
21,99 € 17,03 €

Zadnji kos!

Vesoljska agencija LEGO® City te potrebuje! Pridružite se astronavtom in jim pomagajte v razburljivi misiji na planetu Mars. Pojdite v vesoljsko vozilo in pojdite na testno vožnjo v puščavo. Nastavite sončno celico na največjo moč in nato zbirajte geodeze, da jih bodo znanstveniki lahko raziskali. Usposabljanje je pomemben del misije za raziskovanje Marsa! Ali veste, da je ta set navdihnjen z resničnimi misijami NASA?

LEGO City 60233 Odpiranje trgovine s krofi-29%
84,99 € 59,90 €

Odprodaja

Odpravite se v mesto in nakupite dobrote iz nove trgovine s krofi. Pazi, da žerjav previdno dvigne ogromni krof nad trgovino. Nato si oglejte vse igrače v trgovini z igračami. Pravkar so dobili kapo s propelerjem s popustom! Pazi, veriga se je zlomila in ogromna krofnica se bo odlepila! Policijski uradnik LEGO® City Duke DeTain se je lotil akcije! Ali lahko ujameš krof, preden se odlepi?

LEGO City Police 60243 Sledenje s policijskim helikopterjem
31,99 € 23,71 €

Kdo bi rekel, da lahko tovornjaki letijo! Snake Rattler in njegov sostorilec bežijo z ukradenim sefom! Toda policijski štirikolesnik in helikopter iz LEGO® City z neverjetno magnetno verigo sta za petami vsem kradljivcem. Pomagajte pilotu prvega razreda in policistu Samu Grizzledu, da v tovornjak Snake Rattler pripelje močan magnet. Nato dvignite tovornjak visoko v zrak in prepustite razvpitega tatova in njegovega partnerja v mestni zapor.

LEGO Classic 10713 Ustvarjalni kovček-29%
21,99 € 15,50 €

Odprodaja

Uživaj med razvrščanjem svojih LEGO® kock s pametnim in trpežnim LEGO Classic ustvarjalnim kovčkom. Vsebuje izbor večbarvnih kock, oči, koles in številnih drugih kosov različnih oblik, urejenih v posameznih predelih.