LEGO NINJAGO 70653 Firstbourne - mater vseh zmajev-25%
74,99 €

55,96 €

Zadnji kos!

Pomagaj Kaiu in Coleu rešiti Firstbourne – mater vseh zmajev, pred kremplji lovec na zmaje. Zavijte svoja krila in streljajte iz ostrostrelnih pušk s kompletom 70653 Firstbourne od LEGO® NINJAGO®. S premikajočim se repom se Firstbourne zmaj izogne strelom lovcev na zmaje. Ali bodo ninja bojevniki pomagali Firstbourne zmaju premagati Metloušo, Žvekyo, Jet Jacka in Muzzlea in pridobiti dragocen zmajev zaklad? Odvisno od vas!


LEGO Ninjago 70664 Spinjitzu Lloyd vs. Garmadon
22 €

Zadnji kos!

Postavi Lloyda v svoj energetski spinner in Lord Garmadon v njegov uničujoč spinerju, izberi napad, obrambni ali hitri način. Preizkusi nove bojne tehnike, ustvari svoje lastne izzive Spinjitzu in tekmujte s prijatelji.


LEGO NINJAGO 70652 Stormbringer
44,99 €

35,50 €

Zadnji kos!

Poletite z Jayem na Zmajevi streli, ki jo strelja iz ust, s paketom 70652 Stormbringer od LEGO® NINJAGO®! Ampak pazi, nek podlež skuša ujeti to močno bitje in ga prikleniti na verige! Pošljite ga v ozadje repa, medtem ko se Zane sooča z Muzzlem. Porazite zmajevega lovca z mečem iz zmajskih kosti in poiščite svoje dragoceno orodje.


LEGO NINJAGO 70612 Ninja zeleni robotski zmaj
54,99 €

49,30 €

Zadnji kos!

Ninja robota zelenega zmaja zajahaj v bitko proti zlobnemu očetu Zelenega Ninje, Garmadonu! Vodil te bo modri Wu. Sproži skrite pospeševalnike na zmaju in se zapodi proti sovragu. Ustreli z izstreljevalniki žebljičkov na nogah ter aktiviraj mogočni rep, da bo Charlieja kar odneslo. Nato pograbi meč Zelenega Ninje in se spopadi z Garmadonom – vendar se pazi njegovega laserskega kazalnika.


LEGO NINJAGO 70654 Dieselnaut-27%
109,99 €

79,96 €

Zadnji kos!

Pozor! Iron Baron, Metlouš Lobanja in Muzzle napadajo s svojim močnim tankom iz seta 70654 Dieselnaut od LEGO® NINJAGO®! Zgrabi svoje orožje in se pridruži v boju z Young Wujom, Jayeom in Zaneom.
Izogibaj se raket in nevarnih ninja pasti iz seda Dieselnaut. Izogibaj se pošasti v zaporu in premagaj vse zmajske lovce, ter jim prepreči, da bi si polastili zmajski zaklad.


LEGO NINJAGO 70618 Plen usode-18%
179,99 €

145,96 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Pridruži se Kaiju, Lloydu, Zanu, Nyi, Jayu in Colu pri ninja urjenju na Wujevi ogromni leteči ladji Plen usode! Sestavi izjemno ladjo z okrašenimi jadri, skritim orožjem, kopalnico in spalnico za Wuja. Odkrij ultimativno orožje – laserski kazalnik – in se v Wujevem doju uri za ninjo. Nato navij sidrni vitel, da potegneš sidro na ladjo in odleti nasproti novi ninja dogodivščini.


LEGO NINJAGO 70606 Vadbišče Spinjitzu-19%
9,99 €

8 €

Zadnji kos!

S Kaijem in Zanom se nauči umetnosti Spinjitzuja! S stene vzemi palico ali pa katano s stojala za orožje, nato pa začni urjenje kot pravi ninja. Izuri se v ninja gibih na bojni lutki Garmadona in se pripravi na naslednjo bitko!


LEGO NINJAGO 70611 Vodni drsalec
47,30 €

Zadnji kos!

V Nyinem izjemnem vodnem drsalcu patruljiraj po kanalih NINJAGO® mesta! Pretvarjaj se, da hodiš po vodi in z nastavljivimi nogami in lebdilniškimi stopali plezaj po stenah. S hitrim izstreljevalnikom na šest žebljičkov odbij napade morskih psov. Uporabi Kaijeva meča, da nasprotnike posnameš z robotskega vozila. Puffer in nasilnež vojske morskih psov nimata nobene možnosti proti ninji in vodnemu drsalcu.


LEGO NINJAGO 70628 Lloyd, Mister Spinjitzu 70628
10,40 €

Zadnji kos!

Z Zelenim ninjo dosezi veličino Spinjitzuja! Postani ninja in obvladaj starodavno veščino Spinjitzuja z Lloydom! Zelenega ninjo postavi v kapsulo z njegovimi metalnimi zvezdami, kapsulo pripni na vrtavko in potegni zaganjalnik. Zavrti, zakotali se in se nauči super spretnosti, kot je Vrtenje na dlani. Nato ustvari lastne izzive Spinjitzu in se bojuj s prijatelji, da postaneš najboljši mojster Spinjitzuja!


LEGO NINJAGO 70633 Kai - Mojster Spinjitzuja-30%
9,99 €

6,90 €

Odlična cena

S Kaijem postani mojster Spinjitzuja! Rdečega ninjo postavi v kapsulo z njegovimi šurikeni, pripni jo na vrtavko in potegni zaganjalnik. Zavrti se, zakotali se, skači in se nauči izjemnih trikov, kakršen je orbita. Nato ustvari lastne izzive Spinjitzu in se bojuj s prijatelji, da postaneš najvišji mojster Spinjitzuja!


LEGO NINJAGO 70634 Nya - Mojstrica Spinjitzuja-20%
9,99 €

7,90 €

Zadnji kos!

Z Nyo pokaži svoje spretnosti Spinjitzu! Vodno ninjo postavi v kapsulo z njenimi šurikeni, pripni jo na vrtavko in potegni zaganjalnik. Zavrti se, zakotali se, skači in se nauči izjemnih trikov, kakršen je zen. Nato ustvari lastne izzive Spinjitzu in se bojuj s prijatelji, da postaneš mojster Spinjitzu mojstrov!


LEGO NINJAGO 70636 Zane - Mojster Spinjitzuja-20%
9,99 €

7,90 €

Zadnji kos!

Prikaži kulske spretnosti Spinjitzu z Zanom! Ledenega ninjo postavi v kapsulo z njegovimi šurikeni, pripni jo na vrtavko in potegni zaganjalnik. Zavrti se, zakotali se, skači in se nauči norih trikov, kakršno je drsenje. Nato ustvari lastne izzive Spinjitzu in se bojuj s prijatelji, da postaneš najboljši strokovnjak Spinjitzuja!


LEGO NINJAGO 70639 Cestna dirka Kačjega jaguarja
31,99 €

27,10 €

Zadnji kos!

Uprizori hitro dirko z motorjem! Dirkaj proti vražjemu motorju Oni g. E-ja z Zanovim superkulskim motorjem. Raztegni izstreljevalnike žebljičkov in jih nameri proti zlobnežu Sinov Garmadona. Pazi se koničastih sekljalnih rezil in izstreljevalnikov žebljičkov motorja Oni. Izstreli dron, da napadeš iz zraka. Do Onijeve Maske maščevanja moraš priti pred g. E, da ga ustaviš, preden bo postal močnejši zaradi demonskega prsnega koša in 2 dodatnih rok!


LEGO NINJAGO 70641 Ninjevski nočni potepuh-15%
44,99 €

38,10 €

Zadnji kos!

Streljaj med vožnjo z Lloydovim Ninjevskim nočnim potepuhom! Zapodi se v epsko bitko za Onijevo masko sovraštva z Lloydovim Ninjevskim nočnim potepuhom! Pojdi na lov za Motor s kamnitim pospeškom v pospešenem načinu, ki ga vozi Ultra Violet. Preklopi v način za napad, da boš samodejno streljal s hitrimi izstreljevalniki! Skoči iz pilotske kabine in se poveži z Nyo, da premagata zlobnico. Izogni se velikemu kladivu Ultra Violet in pograbi masko!


LEGO NINJAGO 70642 Killow proti Samuraiju X
54,99 €

45,30 €

Zadnji kos!

Oboroži se za dinamičen dvoboj Killowa proti Samuraiju X! Spopadi se z mogočnim Killowom s Samuraijem X in Jayem! Skoči v pilotsko kabino Samurai X robota in ustreli z izstreljevalniki žebljičkov proti Killowovemu Oni čoperju. Pazi se vrtečega žagastega kolesa Oni čoperja in razteznih rezil. Napadi z vrtljivim rezilom robotskega oklepa, ampak pazi – Killow je skočil na svojo rolko in strelja z dodatnim paketom izstreljevalnikov žebljičkov. Izogni se bezjbolskemu kiju s konicami in vrni napad z Jayevimi nunčakami. Skupaj morata premagati Killowa in si prisvojiti Onijevo masko prevare!


LEGO NINJAGO 70650 Krilo usode
21,99 €

18,30 €

Zadnji kos!

Pozabavajte se iz razbitin letala 70650 Krilo usode od LEGO® NINJAGO® in poletite do oblakov s Kaiem! Poleti visoko čez puščavo in razstreli bombne strelce ter uporabi orožje z vzmetnim mehanizmom letala. Vendar bodi pozoren na Jet Jacko, ki napada s svojim raketnim nahrbtnikom in puščico. Pridržite jo v zalivu s Kaijevimi katanami in zgrabite dragocen zmajev meč.


LEGO NINJAGO 70651 Končni spopad v prestolni sobi-22%
21,99 €

16,94 €

Zadnji kos!

Pridružite se drznemu poslanstvu, da rešite Lloyda iz palače skrivnosti, v setu 70651 Končni spopad v prestolni sobi LEGO® NINJAGO®! Uničite steno s Skylorjem, da vstopite v prestolnico. Sooči se z princeso Harumi, s pomočjo Nye, vendar bodi pozoren: Harumi je opremljena s katanami in zlatimi meči. Poberi ključ v skrivnem delu v prestolni sobi in pomagaj Samuraiu X osvoboditi Lloyda, nato pa zbežita skupaj.


LEGO NINJAGO 70655 Zmajeva jama-25%
149,99 €

111,96 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Pridružite Ninja junakom pri reševanju zmaja, ki ga je ujel Iron Baron s svojimi lovci na zmaje, v paketu 70655 Zmajeva jama od LEGO® NINJAGO®! Izogibaj se raketam, ki streljajo nate iz stražnega stolpa. Zaščitite zmaja, ki ima pri sebi vso zmajsko opremo. In pazi! Zapor ima past in sicer vrata, ki niso prava is kozi katera ninja konča v jami z zmajem. Medtem, ko zlobni Iron Baron gleda na svoj prestol.


LEGO NINJAGO 70657  Pristanišče v NINJAGO City
239,99 €

213,20 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Pripravite se na zabavo, kaos in konflikte z 70657 Pristanišče v NINJAGO® City, ki je nastala na temo epizod LEGO® NINJAGO FILM. Dvignite žerjav v pristanišče ali se odpravite na ladjo. Obrnite purana na žaru v trgovini z živili, hkrati pa se pazite pred vojakom, saj ta poskuša prevrniti hrano, ki se pripravlja. Oglejte si skulpture v delavnici kiparja Runmeho in in poskrbite za vaše znanje skupaj z Dareth.


LEGO Ninjago 70659 Spinjitzu Kai
10 €

Zadnji kos!

Postavi LEGO® NINJAGO® minifigurico Kaie v svoj ognjevit Spinjitzu spinner, izberi napad, obrambo ali pa hitri način napada. Preizkusi nove tehnike, izumi svoje lastne izzive tekmujte s prijatelji. Tukaj ni pravil in omejitev, zato bodite ustvarjalni in dokažite, da ste resnični Spinjitzu nindža!


LEGO Ninjago 70660 Spinjitzu Jay
10 €

Zadnji kos!

Zavrti spiner 70660 Spinjitzu Jay iz LEGO® NINJAGO®. Ta zabavna Ninja igrača vsebuje Jayevega strelca NINJAGO spinner. Poskusi različne tehnike in eksperimentiraj ter ustvari svoje povsem nove izzive.


LEGO Ninjago 70661 Spinjitzu Zane
10 €

Zadnji kos!

Postavi LEGO® NINJAGO® minifiguro Zanea v svoj ledeni Spinjitzu spinner, izberi napad, defanzivni ali hitri način in ga nastavite. Preizkusi nove tehnike, postavi si Spinjitzu izzive in se bojuj s prijatelji. Pri ustvarjalnosti in dokazovanju, da si pravi mojster Spinjitzuja, ni pravil in meja.


LEGO Ninjago 70662 Spinjitzu Cole
10 €

Zadnji kos!

Postavi LEGO® NINJAGO® minifiguro Cole v svoj Spinjitz spinner, izberi napad, obrambo ali pa hitri način napada. Preizkusi nove tehnike, izumi svoje lastne izzive in tekmujte s prijatelji. Ni pravil in omejitev, zato bodite ustvarjalni in dokažite, da ste resnični Spinjitzu nindža!


LEGO Ninjago 70663 Spinjitzu Nya in Wu
22 €

Zadnji kos!

Postavite LEGO® NINJAGO® minifiguri Nyia in Wua v svoj Spinjitz spinner, izberi napad, obrambo ali pa hitri način napada. Preizkusite nove tehnike, izumite svoje lastne izzive in tekmujte s prijatelji. V tej igri ni pravil.


LEGO Ninjago 70665 Samurajev robot
15,99 €

13,90 €

Zadnji kos!

Zaženi samurajskega robota z Nya – v preobleki Samurai X! Izogibaj se napadom Krunchusa z mečem in pazite na Nuckalovo kostno sekiro. Brani se z robotsko masivno katano in dvojno katano. Ustreli iz ostrostrelca in uničite Skulkinove generale!


LEGO Ninjago 70667 Kaijevo rezilo in Zanejeve motorni sani
31,99 €

26,30 €

Zadnji kos!

Podajte se v bitko in pridobite nazaj ognjeni meč s pomočjo Kaivega kolesa iz rezil in Zaneovih motornih sani! Vendar bodite pozorni na stražne pasti. Izogibajte se verigi na cesti ali pa jo preskočite, lahko pa tudi razprostrite zlate lopatice motornega kolesa.


LEGO Ninjago 70669 Colejeva udarna vaja
54,99 €

42,50 €

Zadnji kos!

Postavi svojo vojsko s Coleovim LEGO® NINJAGO® zabavnim setom! Bodi pozoren na velike meče Huge Stone Warrior, vsekakor izvrši napadaz uporabo ostrostrelnih pušk. Ali lahko v bitki zmagaš?


LEGO Ninjago 70680 Usposabljanje v samostanu
10 €

Zadnji kos!

Treniraj in postanite mojster Spinjitzu z Kaio in Nyou! Oboroži se s treningom Samurai X in treniraj na bojni platformi z vrtljivimi boksarskimi vrečkami in lutkami za trening. Pokaži, kaj znaš in dokaži, da si zmožen postati pravi ninja bojevnik!


LEGO NINJAGO™ 71019 Minifigura Movie-24%
3,99 €

3 €

Odlična cena

Vstopite v čudovit svet minifiguric iz LEGO serije Ninjago z minifiguricami. V pakiranju dobite eno od minifgiuric, ki pride z enim ali več dodatkov. Priložena je tudi zbirateljska knjižica.


LEGO NINJAGO 70615 Ognjeni robot - Odprta embalaža
74,99 €

63,75 €

Odprta embalaža

Podkuri vojski morskih psov z ikonskim ognjenim robotom! Kladvenec in Žele sta ujela Lauren in Henryja, zato s Kaijem skoči v pilotsko kabino in ju izsledi. Streljaj z mogočnimi izstreljevalniki diskov, ki jih ima robot na ramenih, nato pa v vojsko morskih psov usmeri žgoče metalce plamena. Nato skoči z robota, vzemi v roke katane in se poveži z Zanom, da prisiliš morske pse k vdaji.


LEGO NINJAGO 70655 Zmajeva jama - odprta embalaža-26%
149,99 €

109,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pridružite Ninja junakom pri reševanju zmaja, ki ga je ujel Iron Baron s svojimi lovci na zmaje, v paketu 70655 Zmajeva jama od LEGO® NINJAGO®! Izogibaj se raketam, ki streljajo nate iz stražnega stolpa. Zaščitite zmaja, ki ima pri sebi vso zmajsko opremo. In pazi! Zapor ima past in sicer vrata, ki niso prava is kozi katera ninja konča v jami z zmajem. Medtem, ko zlobni Iron Baron gleda na svoj prestol.


LEGO Ninjago 70668 Jayev nevihtni lovec
39,99 €

34,40 €

Novo

Pridite v Nye, da bi se borili proti plemenu Hadi v Jayjevemu nevihtnemu letalu! Skočite v kabino tega hitrega letala in vzletite v nebo. Podaljšaj krila in razpri ogromne zlate lopatice.


LEGO Ninjago 70670 Tempelj Spinjitzu-20%
84,99 €

67,96 €

Odlična cena

Treniraj z Wujem, Jayem, Nyou, Zanem, Colem, Lloydem in Kaiem v templju Spinjitzu! – skupaj trenirajte svoje ninja veščine s pomočjo bojnih platform in postaj za usposabljanje, kjer nindže režejo sadje z vrtljivimi meči. Vsekakor pazi – Wyplash se prikrade v tempelj in ukrade Nuncakyjevo strelo! Aktivirajte pasti in uporabite vse svoje sposobnosti Spinjitzu.


LEGO NINJAGO 70608 Mojstrov slap
31,99 €

29,60 €

Pripravi se na veličastno bitko med Mojstrom Wujem in zlobnim Garmadonom. Spopadla se bosta na mostu v džungli! Napade štirirokega Garmadona z mečem odbij z Wujevo gorjačo. Wuja podpri z napadom s Kaijevimi katanami. Garmadona ujemi v kletko in nato v jami s pomočjo tajnega zemljevida poišči okostnjaka.


LEGO NINJAGO 70629 Pirajin napad-30%
21,99 €

15,30 €

Odlična cena

Kaiju in Misako pomagaj rešiti Raya pred napadom piraje v NINJAGO® Mestu! Nasilnež vojske morskih psov zasleduje Rayevo rikšo v mogočnem pirajskem robotskem oklepu. Izogni se njegovim šklepetajočim čeljustim in švigajočim izstrelkom. Napadi s Kaijevimi katanami in Misakinim lokom in puščico in premagaj pirajo!


LEGO NINJAGO 70635 Jay - Mojster Spinjitzuja-30%
9,99 €

6,90 €

Odlična cena

Bodi ninja in pokaži svoje trike Spinjitzu z Jayem! Modrega ninjo postavi v kapsulo z njegovimi šurikeni, pripni jo na vrtavko in potegni zaganjalnik. Zavrti se, zakotali se, skači in se nauči perfektnih trikov, kakršen je žabji skok. Nato ustvari lastne izzive Spinjitzu in se bojuj s prijatelji, da postaneš najboljši mojster Spinjitzuja!


LEGO NINJAGO 70638 Katana V11
21,99 €

18,30 €

Zapodi se za cestnim motorjem Luka Cunninghama s Kaijevim perfektnim čolnom Katana V11. Luke je švignil ob kanalu, tako da preklopi v hitri način, da ga boš ujel. Raztegni pospeševalnike v način napada in ustreli z vzmetnimi izstreljevalniki. Nato pograbi Kaijeve katane in se bojuj z vsakim motoristom, sinom Garmadona posebej.


LEGO Ninjago 70666 Zlati Zmaj
22 €

Prispevaj h končnemu boju proti zlobnemu Overlordu z zlato ninjo Lloydom na njegovem zlatem zmaju! Pazi na samostrel kamene vojske in kopja Overlorda. Napadi z ostrimi krili in meči. Uporabi zlato sposobnost odličnega mojstra Spinjitza in zmagaj v te nepozabnemm epskem dvoboju!


LEGO Ninjago 70671 Lloydova cesta
15,80 €

Pojdite na epsko potovanje v zgodnje cesarstvo z junakom NINJAGO® Lloydom Garmadonom in njegovim volkom. Bojite se skupaj z bojevnikom snežne viharnice v svoji vasi. Izogibaj se strelov iz samostrela in se brani z Lloydovo gorečo baklo in katano.


LEGO Ninjago 70672 Colejev terenski motor
19,70 €

Pojdite v puščavo uničenja s terenskim motorjem** ninja Cole. Posnemite peščene sipine s pasovi in velikim zadnjim kolesom z zlatimi platišči. Združite moči s Kaijem in se borite proti Pyroničiteli-jem. Ustreli ninja motoristične strelce. Razmisli o napadu z uporabo katan ninja bojevnikov in dobite nazaj Colevo zlato kladivo in nadaljujte svojo pot, da bi našli staro piramido!


LEGO NINJAGO® Mojster zlatega zmaja 70644-30%
15,99 €

11,10 €

Odlična cena

Nadzorujte zračne sposobnosti mojstra zmaja s kompletom 70644 Zlati zmaj od LEGO® NINJAGO®. Pokažite trike in tekmujte s svojimi prijatelji, izkoristite svojo okolico in pripravite številne zabavne ninja izzive. Ta komplet LEGO NINJAGO vsebuje mini figure Zlatega mojstra.


LEGO NINJAGO® Zmajski mojster Jay 70646-21%
14,99 €

11,70 €

Odlična cena

Naučite se nove zanimive ninja trike s kompletom 70646 Zmajski mojster Jay iz LEGO® NINJAGO®! Iz LEGO koc si sestavite strelni ročaj, postavite Jaya v kapsulo, pritrdite vrtavko in zmajeva krila ter potegnite za vrvico. Pokažite izjemne trike, kot je zmajevo potapljanje in tekmujte s svojimi prijatelji v različnih izzivih, kot je zmajski let.


LEGO NINJAGO 70614 Reaktivec Strela
64,99 €

55,20 €

Pohiti, da v superkulskem reaktivcu Strela osvobodiš Eda in Edno, ki ju je zajela vojska morskih psov. Jaya posedi v pilotsko kabino in uporabi ročico, da švigneš proti prizorišču. Z vzmetnim izstreljevalnikom ustreli proti vojakom – morskim psom in se izmakni hitremu izstreljevalniku rakovice. Pristani in osvobodi Eda iz klešč rakovice. Z Jayevim bodičastim cepcem odbij napad morskih psov ter odvedi Eda in Edno na varno.


LEGO NINJAGO 70632 Potresni robot
84,99 €

73,03 €

Odlična cena

Reši TV-poročevalca Freda Finleyja pred vojsko morskih psov s Colovim osupljivim potresnim robotom! Skoči v pilotsko kabino in se zakotali v akcijo. V robotske ogromne pesti primi Drobilec. Poveži se z Misako, da zaščitita Freda pred Mikom Bodico. Nato razkrij ogromne naramenske zvočnike potresnega robota in izstreli zvočne valove, da premagaš vojsko zlobnih morskih psov!


LEGO Ninjago 70673 Nindža-kopter
31,60 €

Odpravite se v Zanejev čudovit ninjakopter v boj proti generalu Vexu v ohlajenem brezčasnem imperiju! Poženite motor in ustrelite hitre strelce. Vrzi se v napad Spinjitzu z uporabo tornadskega spina ninja bojevnika Jaya. Zgrabi Zanin Catan in Starfish in tekmuj s Generalom Vexom.


LEGO NINJAGO® Zmajski mojster Kai 70647
14,63 €

11,90 €

Vzdignite se v višave s kompletom 70647 Zmajski mojster Kai iz LEGO® NINJAGO®! Začnite svoje usposabljanje, tako da z LEGO kockami sestavite svoj beyblade. Postavite Zana v kapsulo, pritrdite vrtavko in zmajeva krila ter potegnite vrvico. Pokažite nore trike in tekmujte s prijatelji v različnih izzivih. Dokaži, da lahko postaneš pravi Zmajski mojster!