LEGO Ninjago 70677 Ground Reward Destiny
139,99 € 118,15 €

Pridružite se akciji NINJAGO® s figuricami Ninje Wu, Kaie, Jay, Nyi in Cole FS v njihovem čudovitem oklepno mobilnem poveljništvu Ground Reward Destiny! Manevrirajte ninjo z vozilom po peščeni puščavi. Vrzi se v bitko proti Aspheeri in Pyrozmijounu in ustreli topove ter vse kar vam pride na pot. Morate premagati Aspheerja in dobiti močan zvitek prepovedanega Spinjita!

LEGO Ninjago 70675 Katana 4x4-26%
54,99 € 40,20 €

Zadnji kos!

Novo doživetje z NINJAGO® v Kaiovem ninja vozilom Katana 4×4 s to razburljivo serijo! Ustreli iz ostrostrelca na Charija in Pirozmiounija. Napadite sovražnika z ninja zvezdnimi noži. Vrzi se v bitko Spinjitzu kot tornado z „naloženimi“ LEGO NINJAGO junaki Nyou FS.
Morate premagati te nevarne kače in dobiti zvitek prepovedane Spinjice!

LEGO Ninjago 70670 Tempelj Spinjitzu-19%
84,99 € 68,70 €

Odprodaja

Treniraj z Wujem, Jayem, Nyou, Zanem, Colem, Lloydem in Kaiem v templju Spinjitzu! – skupaj trenirajte svoje ninja veščine s pomočjo bojnih platform in postaj za usposabljanje, kjer nindže režejo sadje z vrtljivimi meči. Vsekakor pazi – Wyplash se prikrade v tempelj in ukrade Nuncakyjevo strelo! Aktivirajte pasti in uporabite vse svoje sposobnosti Spinjitzu.

LEGO Ninjago 71722 Sorcerer’s Dungeon ječa
109,99 € 94,43 €

Zadnji kos!

Združite moči s Colom, Zaneom in Lloydom in tekmujte s čarovnikom lobanje v njegovih nevarnih ječah. Pazite na pasti in bojevniki vojske teme: Murta, Ginkl in prebujeni bojevnik. Če vam bo uspelo premagati vse pasti, boste dobili Rezilo sence izvlečenja in iz ujetništva boste dobili tudi Ninjo. Usoda nindž je v vaših rokah!

LEGO Ninjago 70674 Ognjeni Fang-25%
49,99 € 37,10 €

Odprodaja

Pridružite se Kai FS v svetu NINJAGO® in sodelujte v vznemirljivi ninja bitki proti velikanu, kresnici, ki bljuva ogenj in kačji čarovnici Aspheeryju Pazi na zamahovanje zgornjega repa od Ognjenega Fanga. Izogibajte se njegovim strelcem in vdrite v kačjo bitko proti Pyrozmijounu s Kaijevim ninja tornadom.

LEGO Ninjago 71708 Igralna izmenjava
35,50 € 30,33 €

Ustvarite ekipo z digitalno različico Jaya, Coleovega drugega jaza, Nyijevega drugega jaza, roza drugega Zanea in njihove zaveznike na pogajališču znotraj video igre Prime Empire. Izberete lahko novo orožje, novo maskirno kapo ali kupite poseben meč s key-tanom. Pozornost je potrebno usmeriti na trg strašne „rdeče čelade“ in hudobnega Richieja – želijo vas zasesti.

LEGO Ninjago 70668 Jayev nevihtni lovec
39,99 € 37,11 €

Zadnji kos!

Pridite v Nye, da bi se borili proti plemenu Hadi v Jayjevemu nevihtnemu letalu! Skočite v kabino tega hitrega letala in vzletite v nebo. Podaljšaj krila in razpri ogromne zlate lopatice.

LEGO Ninjago 70676 Lloydov Titanium Robot-21%
74,99 € 58,60 €

Zadnji kos!

Odpravite se na LEGO® NINJAGO® Brezčasni imperij z močnim Lloydom robotom iz titana in Zanem FS! Zgradite snežno samurajsko vojsko generala Vexa. Ampak pozor – Vex ima močno orožje, zvitek prepovedane Spinjice. Drobni snežni samuraji z zvezdnimi rezili in velikanskimi katanami ninje. Vzemite letalo, skočite v kabino z Lloydom in izstrelite vzmetne puške. Ustvarite Spinjitzu Tornado z Zanejevim Ninja Spinnerjem.

LEGO Ninjago 71709 Hitra vožnja z Jayjem in Lloydom
31,60 € 26,98 €

Zadnji kos!

Kdo bo zmagal v dirki Speedway Five-Billion v svetu Prime Empire in osvojil pomemben poseben meč key-tana? Združite moči z digitalno verzijo Jayja in Lloyda proti zlobni podgani z imenom Hausner. Pobegnite pred Hausnerjevem letalom na letečem dirkalniku digitalne verzije Jayja ali na tekmovalnem motorju digitalne verzije Lloyda. Podganja tolpa vam je za petami! Bo v tej dirku preživetja zmagal vaš nindža junak?

LEGO Ninjago 71711 Jayev kyberdrak
55,30 € 47,30 €

Zadnji kos!

Odpravite se v Jayevo kiberdrak epsko in vznemirljivo bitko tako v Prime Empire, kakor tudi v NINJAGO® City. Postavite to neverjetno bitje v način napada ter se pripravite na izstrelek ognja. Združite moči z digitalno različico Jaya in digitalno različico Nyi ter napadete zmaja ter Unagamijeve sovražnike, kakor tudi njegova zagovornika Richie in Hausner. Potrebno je zmagati in zasesti rumeni poseben meč key-tana!

LEGO Ninjago 71707 Kai in robotsko reaktivno letalo
19,70 € 16,82 €

Zadnji kos!

Poletite v neverjetnem robotskem letalu – digitalni različici Kaia kot del dirke Speedway Five-Billion dobite enega od posebnih mečev key-tana in zapustite svet Prime Empire. Pretvorite močnega robota z digitalnimi rezili v letalo in streljajte ogenj z njegovo pištolo! Toda pazite na Richieja iz Podganje tolpe. Na svojem lebdečem vozilu sledi digitalni različici Kaia in je odločen, da ga bo premagal. Se ga lahko otresete in zmagate na dirki?

LEGO Ninjago 71712 Cesarjev tempelj
86,90 € 74,27 €

Zadnji kos!

Pridružite se moči z digitalno različico Jaya, Lloyda in Cola, da boste končno tekmovali z Unagamijem v njegovem nevarnem templju v zadnjem boju na svetu Prime Empire. Bodite previdni, ko se povzpnete na izdajaški stolp in se izogibajte eksplozivom. Pazite, da vas ne opazi Sushimija. Ko ste zgoraj, uporabite vse tri posebne meče key-tana, da odklenete zadnja vrata do Unagamijeve tajne komore. Če želite Nindži dokončati svoje poslanstvo, ga morajte premagati.

LEGO Ninjago 70678 Grad pozabljenega cesarja
99,99 € 91,21 €

Zadnji kos!

Združite moči z LEGO® NINJAGO® Lloyd FS, Cole in Akita junaki in se pripravite na ohlajeno bitko v pozabljenem cesarjevem gradu. Pazi na ogromnega prepovedanega ledenega zmaja, ki varuje grad. Izogibajte se izstrelkov iz grajskega samostrela in ledenega stolpa. V boj proti zlu se general Vex z njegovim snežnim samurajem, prav gotovo ne bo ujet v nobeni ledeni zapori!

LEGO Ninjago 70673 Nindža-kopter-22%
31,99 € 24,80 €

Zadnji kos!

Odpravite se v Zanejev čudovit ninjakopter v boj proti generalu Vexu v ohlajenem brezčasnem imperiju! Poženite motor in ustrelite hitre strelce. Vrzi se v napad Spinjitzu z uporabo tornadskega spina ninja bojevnika Jaya. Zgrabi Zanin Catan in Starfish in tekmuj s Generalom Vexom.

LEGO Ninjago 71719 Zane's Mino Creatur, Zanejeva Ninja
54,99 € 47,24 €

Zadnji kos!

Združite moči z ninja Cole in Zane, ki se s pomočjo svojih močnih Nindže poskušajo boriti iz jame Šintaro. Ogenj od Ninja Disc Ejector do vsiljivih Ginkl in Gleck. Usoda Nindže je v vaših rokah! Bodo junaki uspeli zmagati in se osvoboditi tega skrivnostnega in grozljivega podzemnega sveta?

LEGO Ninjago 71704 Kaijev borec
44,99 € 36,94 €

Novo

Odpeljite se v nebo s Kai in Lloydom v tem neverjetnem borcu nindže. Podoživite znane prizore iz 3. serije TV serije NINJAGO® in pomagajte svojim nindžam, da premagujejo bojevnike nindroidov. Dirkajte po novem NINJAGO City in streljajte iz pomladnih izstrelkov na nindroide pod vami – in se jih izogibajte!

LEGO Ninjago 70672 Colejev terenski motor
21,99 € 16,52 €

Pojdite v puščavo uničenja s terenskim motorjem** ninja Cole. Posnemite peščene sipine s pasovi in velikim zadnjim kolesom z zlatimi platišči. Združite moči s Kaijem in se borite proti Pyroničiteli-jem. Ustreli ninja motoristične strelce. Razmisli o napadu z uporabo katan ninja bojevnikov in dobite nazaj Colevo zlato kladivo in nadaljujte svojo pot, da bi našli staro piramido!

LEGO Ninjago 71703 Bitka z nevihtnim ščitom
31,99 € 27,01 €

Novo

Združite moči s Kai in Jayom in tekmujte v razburljivem boju z zlobnim Lasham, vohunom kačjega plemena Venomari. S tem super hitrim lrtalom se povzpnite v nebesa in ulovite Lašo, ki dirka v svojem kačjem avtomobilu in pazite na izstrelitev!

LEGO Ninjago 70667 Kaijevo rezilo in Zanejeve motorni sani-22%
31,99 € 24,80 €

Odprodaja

Podajte se v bitko in pridobite nazaj ognjeni meč s pomočjo Kaivega kolesa iz rezil in Zaneovih motornih sani! Vendar bodite pozorni na stražne pasti. Izogibajte se verigi na cesti ali pa jo preskočite, lahko pa tudi razprostrite zlate lopatice motornega kolesa.

LEGO Ninjago 70671 Lloydova cesta
15,99 € 13,47 €

Zadnji kos!

Pojdite na epsko potovanje v zgodnje cesarstvo z junakom NINJAGO® Lloydom Garmadonom in njegovim volkom. Bojite se skupaj z bojevnikom snežne viharnice v svoji vasi. Izogibaj se strelov iz samostrela in se brani z Lloydovo gorečo baklo in katano.

LEGO NINJAGO 70651 Končni spopad v prestolni sobi-34%
21,99 € 14,40 €

Zadnji kos!

Pridružite se drznemu poslanstvu, da rešite Lloyda iz palače skrivnosti, v setu 70651 Končni spopad v prestolni sobi LEGO® NINJAGO®! Uničite steno s Skylorjem, da vstopite v prestolnico. Sooči se z princeso Harumi, s pomočjo Nye, vendar bodi pozoren: Harumi je opremljena s katanami in zlatimi meči. Poberi ključ v skrivnem delu v prestolni sobi in pomagaj Samuraiu X osvoboditi Lloyda, nato pa zbežita skupaj.

LEGO Usposabljanje v Spinjutsu - Jay Ninjago 70682-23%
9,99 € 7,60 €

Odprodaja

Opravite vadbo Spinjitzu in dokažite svoje sposobnosti streljanja z Jay-om FS. Ninja strela s prepovedano Spinjico. Postavite ga v tornado, spustite lansirnik in ga zavrtite pri največji hitrosti. Nato snemite vzmetne rakete na vrtečem se vrhu.

LEGO Usposabljanje v Spinjutsu - Kai vs. Samuraj Ninjago 70684
21,99 € 16,74 €

Zadnji kos!

Připrav se na rychle rotující sadu Kai vs. Samuraj od LEGO® NINJAGO®! Poskrbite za ognjeno figurico nindže s kapuco Spinjitz. Postavite ga s snežnim samurajem v ustrezne LEGO NINJAGO spinerje, ** v lansirnike in jih pošljite na visoko hitrost. Postavite večni plamen ali ognjeno kroglo Kaie FS v lansirne naprave in ledeni kristal ali zasneženi samurajski ščit in doživite ekstremno elementarno dejanje.

LEGO Ninjago 71714 Kaijev avatar - arkadni igralni avtomat
10,60 € 9,07 €

Zadnji kos!

Pomagajte Kaiju rešiti skrivnost, zakaj vsi igralci izginejo iz mesta NINJAGO® City! Pojdite v nevarni svet video igre Prime Empire s pomočjo igralnega avtomata in se soočite z zlobnimi Unagami in njegovimi privrženci. Kdo boste v svetu prvega imperija? Lahko zasnujete svoj lik in izberete orožje za zagon v tej razburljivi video igri

LEGO Ninjago 71706 Colejev hiter avto
10,60 € 9,07 €

Zadnji kos!

Posedite se za volan Colejevega hitrega dirkalnega avtomobila in mu pomagajte pobegniti iz nevarne video igre Prime Empire. Toda pozor! Zlobni Hausner na svojem lebdečem vozilu preganja digitalno različico Cola in ga želi ujeti z uporabo verižnega in glavnega krmilnika Morate ga premagati in zasesti dragocen poseben meč key-tana. V tej bitki mora zmagati digitalna različica Colea!

LEGO Ninjago 70685 Spinjitzu Strike - Cole
9,99 € 9,10 €

Zadnji kos!

Pomagajte Colu izboljšati svojo umetnost Spinjitz s tem zabavnim setom NINJAGO®. Cole pritrdite na spiner z rezili, ga postavite na ploščico za spuščanje, pritisnite gumb in opazujte, kako junaki ninja letijo in se vrtijo. Izmislite svoje vznemirljive izzive Spinjitzuja in pripravite Cola na boj.

LEGO Ninjago 70660 Spinjitzu Jay
9,99 € 9,03 €

Zadnji kos!

Zavrti spiner 70660 Spinjitzu Jay iz LEGO® NINJAGO®. Ta zabavna Ninja igrača vsebuje Jayevega strelca NINJAGO spinner. Poskusi različne tehnike in eksperimentiraj ter ustvari svoje povsem nove izzive.

LEGO Ninjago 70659 Spinjitzu Kai
9,99 € 9,02 €

Zadnji kos!

Postavi LEGO® NINJAGO® minifigurico Kaie v svoj ognjevit Spinjitzu spinner, izberi napad, obrambo ali pa hitri način napada. Preizkusi nove tehnike, izumi svoje lastne izzive tekmujte s prijatelji. Tukaj ni pravil in omejitev, zato bodite ustvarjalni in dokažite, da ste resnični Spinjitzu nindža!

LEGO Usposabljanje v Spinjutsu - Zane Ninjago 70683
9,99 € 8,42 €

Zadnji kos!

Spinjitzu vam nudi gradnjo spretnosti na višjo stopnjo – vse to dosežete z vrtenjem Zano FS iz LEGO® NINJAGO®! Ninja strela s prepovedano Spinjico. Postavite ga v tornado, spustite lansirnik in ga zavrtite z veliko hitrostjo. Pokažite na lutko za usposabljanje, nato napolnite zaganjalnik in začnite z novim izzivom.

LEGO NINJAGO 70632 Potresni robot
84,99 € 72,60 €

Odprodaja

Reši TV-poročevalca Freda Finleyja pred vojsko morskih psov s Colovim osupljivim potresnim robotom! Skoči v pilotsko kabino in se zakotali v akcijo. V robotske ogromne pesti primi Drobilec. Poveži se z Misako, da zaščitita Freda pred Mikom Bodico. Nato razkrij ogromne naramenske zvočnike potresnega robota in izstreli zvočne valove, da premagaš vojsko zlobnih morskih psov!

LEGO Ninjago 70686 Špinjitzu Strike - Kai
9,99 € 9,13 €

Zadnji kos!

Združite moči s Kaijem in mu pomagajte izboljšati svojo umetnost Spinjitz s tem neverjetnim NINJAGO® setom. Kaie pritrdite na spiner z rezili NINJAGO, postavite ga na ploščico za spuščanje, pritisnite na gumb in opazujte, kako vaš junaški nindža leti v akcijo.

LEGO Juniors 10739 Napad morskega psa
21,99 € 19,30 €

Zadnji kos!

Prekini trening, da bazo obraniš pred Morskim volkom! Zdaj ima Lloyd priložnost, da pokaže svoje spretnosti in uporabi orožje kot izkušen bojevnik LEGO® NINJAGO®. Ampak pazi na švigajoče izstrelke, in harpuno, nameščene na avtu! Kai lahko v boj švigne s svojim plamenečim motorjem in reši NINJAGO mesto pred Garmadonovo vojsko morskih psov.

LEGO Ninjago 71710 Močan Ninja bojevnik
43,40 € 36,49 €

Zadnji kos!

Vozite se po nevarnih terenih v svetu Prime Empire v najboljšem Ninja boju. Nato ga preklopite v način letenja in se odpravite med oblake. Scott je izdelal to močno oklepno vozilo in skupaj z digitalno različico Kaia je moral premagati zle „rdeče čelade“. Pridružite se jim, se borite proti redkim posebnim mečem key-tana in pobegnite iz sveta Prime Empire.

LEGO Ninjago 71721 Skull Sorcerer's Dragon
89,99 € 74,27 €

Novo

Pridružite se Kai, Jay in Nye, ko boste v jamah Šintaro poskušali premagati grozljivi zmaj Čarovnik lobanje. Pazite na strupene kroglice, polne kosti in pajkov! In ni prijetno, ko te ustreli iz svojih strelcev! Ekipa Nindž mora premagati močno bitje, da se izvleče iz krempljev zlobnega čarovnika.

LEGO Ninjago 71717 Ekspedicija v jamo lobanje
31,99 € 26,99 €

Novo

Pomagajte rešiti ninjo, ujeto v jamo Shintaro. Združite moči z drugimi nindžami in se lotite reševalne misije. Na tej pustolovščini boste svojo moč preizkusili v akcijski družabni igri Uporabite vse svoje nindža spretnosti in se izogibajte pasti, nevarnim pajkom in se prebijte skozi zapornico Murta.

LEGO Ninjago 71702 Zlati robot
43,40 € 37,11 €

Združite moči z Gold Ninja Lloyd, Wu in Gold Robot in se spopadite s svojimi strašnimi sovražniki. Zlati robot predstavlja glavni adut proti temnim silam. Velikanska katana bo podrla vse svoje sovražnike. Skoči v pilotsko kabino in tekmuje z generalom Kozujem in kamniškim skavtom. Premagajte nasprotnike in rešite NINJAGO® City!

LEGO Ninjago 70666 Zlati Zmaj-29%
21,99 € 15,60 €

Odlična cena

Prispevaj h končnemu boju proti zlobnemu Overlordu z zlato ninjo Lloydom na njegovem zlatem zmaju! Pazi na samostrel kamene vojske in kopja Overlorda. Napadi z ostrimi krili in meči. Uporabi zlato sposobnost odličnega mojstra Spinjitza in zmagaj v te nepozabnemm epskem dvoboju!

LEGO Ninjago 71716 Avatar Lloyda - Arkadni igralni avtomat
10,60 € 9,08 €

Združite moči z digitalnim Lloydom in razrešite skrivnost v NINJAGO® City! Ugotovili boste, od kod prihajajo ti igralni avtomati, in zakaj igralci izginejo? Pustite teleportacijo v svet Prime Empire z igralnimi avtomati in se srečajte z nevarnimi Unagami! Kdo boste v svetu prvega imperija? Ko postanete del igre, lahko oblikujete in prilagodite svoj avatar.

LEGO Ninjago 71715 Jayev avatar - arkadni igralni avtomat
10,60 € 9,08 €

Po vsem mestu NINJAGO® City se iščejo igralci! Združite moči z digitalno različico Jay, sledite njihovim korakom v nevarni svet video igre Prime Empire ter pomagajte razrešiti skrivnost. Kateri lik izbrati? Ko postanete del igre, lahko oblikujete in prilagodite svoj avatar Potopite se v ta svet skupaj z digitalno različico Jay in se spopadite s silami zla.

LEGO Ninjago 71718 Wu's Battle Dragon, Wu in njegov bojni zmaj
21,99 € 16,85 €

Novo

Odpeljite se z mojstrom Wujem in njegovim neustrašnim zmajem v nevarni jami Šintari! Wu postavi na svojega zmaja in kreni v boj. Morate premagati Glecka in si priskrbeti slonokoščeno rezilo? Bodite previdni, saj ima Gleck samostrel in se ga ne boji uporabljati! Wu mora zmagati, sicer ne bo nikoli izstopil iz te zapletene jame, polne pasti.

LEGO Ninjago 71705 Nagrada usoda
139,99 € 121,04 €

Novo

Jadrajte z junaškimi nindžami na krovu nagrad usode in se srečujte z nevarnimi sovražniki. Ta dih jemajoča ladja služi kot oporišče za nindže in hkrati vojaška ladja, ki vlada vsem morjem. Združite moči z Zaneom, Jayom, Colom in Wujem, oboroženi z zlatim orožjem in se pripravite na boj na ladji.

LEGO Ninjago 71720 Fire Stone Mech, Ognjeni in kamniti robot
74,99 € 64,12 €

Novo

Združite moči s Kai, Coleom, Nyou in njihovim ognjenim in kamnitim robotom, ki se borijo proti temnim in zlim silam v črevesju gore Shintaro. Robot ognja in kamna je močan stroj, ki ga upravljajo Nindže, ki se s pomočjo svojih dveh velikanskih mečev skušajo boriti v ujetništvu v temnem podzemnem svetu. Skočite v pilotsko kabino in streljajte iz strelcev!

LEGO Usposabljanje v Spinjutsu - LLoyd Ninjago 70681
9,99 € 8,42 €

Naučite se Spinjitzu z Lloyd FS v svetu LEGO® NINJAGO® s to neverjetno opremo! Prihaja zeleni ninja Lloyda Garmadona s Spinjitzo. Postavite ga v tornado, spustite lansirnik in ga zavrtite pri največji hitrosti. Ali lahko udariš ledene cilje s strašljivimi pajki in zlatim mečem?

LEGO Ninjago 70687 Spinjitzu Strike - Lloyd
9,99 € 9,08 €

Novo

Zgradite ta odličen komplet LEGO NINJAGO in Lloydu pomagajte, da postane mojster Spinjitza. Pritrdite Lloyda na spinner z rezili NINJAGO, postavite ga na ploščico za zagon, pritisnite gumb in opazujte, kako vaš junaški nindži leti v akcijo. Preizkusite zabavne izzive, naučite se odličnih trikov in trenirajte svoje sposobnosti z Lloydom, da bo pripravljen na boj!

LEGO NINJAGO® Zmajski mojster Cole 70-25%
14,63 € 10,90 €

Odprodaja

Postanite ninja s neverjetno zabavnim kompletom 70645 Zmajski mojster Cole iz LEGO® NINJAGO®! Začnite svoje usposabljanje, tako da z LEGO kockami sestavite svoj beyblade. Postavite Cola v kapsulo, pritrdite vrtavko in zmajeva krila ter potegnite vrvico. Pokažite izjemne trike, kot je zmajevo potapljanje in tekmujte s svojimi prijatelji v različnih izzivih, kot je zmajski dvoboj. Ali lahko postanete legendarni Zmajski mojster?

LEGO NINJAGO® Zmajski mojster Zane 70648-17%
14,99 € 12,40 €

Odprodaja

Vstopite na pot ninja slave s kompletom 70648 Zmajski mojster Zane iz LEGO® NINJAGO®! Začnite svoje usposabljanje, tako da z LEGO kockami sestavite svoj beyblade. Postavite Zana v kapsulo, pritrdite vrtavko in zmajeva krila ter potegnite vrvico. Pokažite nore trike in tekmujte s prijatelji v različnih izzivih.

LEGO Ninjago 70680 Usposabljanje v samostanu
9,99 € 8,91 €

Treniraj in postanite mojster Spinjitzu z Kaio in Nyou! Oboroži se s treningom Samurai X in treniraj na bojni platformi z vrtljivimi boksarskimi vrečkami in lutkami za trening. Pokaži, kaj znaš in dokaži, da si zmožen postati pravi ninja bojevnik!

LEGO NINJAGO 70650 Krilo usode
21,99 € 17,87 €

Pozabavajte se iz razbitin letala 70650 Krilo usode od LEGO® NINJAGO® in poletite do oblakov s Kaiem! Poleti visoko čez puščavo in razstreli bombne strelce ter uporabi orožje z vzmetnim mehanizmom letala. Vendar bodi pozoren na Jet Jacko, ki napada s svojim raketnim nahrbtnikom in puščico. Pridržite jo v zalivu s Kaijevimi katanami in zgrabite dragocen zmajev meč.