Najdeno: 53

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

LEGO NINJAGO® Zmajski mojster Jay 70646
14,63 €

12,40 €

naučite se nove zanimive ninja trike s kompletom 70646 Zmajski mojster Jay iz LEGO® NINJAGO®! Iz LEGO koc si sestavite strelni ročaj, postavite Jaya v kapsulo, pritrdite vrtavko in zmajeva krila ter potegnite za vrvico. Pokažite izjemne trike, kot je zmajevo potapljanje in tekmujte s svojimi prijatelji v različnih izzivih, kot je zmajski let.


LEGO NINJAGO 70606 Vadbišče Spinjitzu
10 €

Zadnji kos!

S Kaijem in Zanom se nauči umetnosti Spinjitzuja! S stene vzemi palico ali pa katano s stojala za orožje, nato pa začni urjenje kot pravi ninja. Izuri se v ninja gibih na bojni lutki Garmadona in se pripravi na naslednjo bitko!


LEGO NINJAGO 70607 Lov po mestu
21,99 €

14,90 €

Zadnji kos!

Iz šole se z Lloydom Garmadonom in Nyo domov sprehodi skozi živilsko tržnico NINJAGO® mesta. Ampak pazi! Nasilnež iz vojske morskih psov skuša Hamu, lastniku stojnice, ukrasti denar! Z Nyinega telefona pokliči policijo in se spremeni v ninjo, da nasilneža ustaviš. Skoči s strehe stojnice in se zapodi za njim. Policistu Toqueju pomagaj ujeti roparja v tuk-tuku in ga vkleni!


LEGO NINJAGO 70608 Mojstrov slap
31,99 €

27,50 €

Zadnji kos!

Pripravi se na veličastno bitko med Mojstrom Wujem in zlobnim Garmadonom. Spopadla se bosta na mostu v džungli! Napade štirirokega Garmadona z mečem odbij z Wujevo gorjačo. Wuja podpri z napadom s Kaijevimi katanami. Garmadona ujemi v kletko in nato v jami s pomočjo tajnega zemljevida poišči okostnjaka.


LEGO NINJAGO 70609 Bombnik manta-15%
31,99 €

26,90 €

Odlična cena

Klic v sili! Pripadniki vojske morskih psov mečejo bombe na NINJAGO® mesto iz svojega letečega bombnika manta. Skoči v akcijo z ninja junakom Colom, da rešiš Shen-Li. Izogni se vzmetnim izstreljevalnikom bombnika in vrni napad z velikim kladivom. Ko morski psi odpnejo čoln, bo sledila še razburljiva bitka na vodi!


LEGO NINJAGO 70611 Vodni drsalec
45 €

Zadnji kos!

V Nyinem izjemnem vodnem drsalcu patruljiraj po kanalih NINJAGO® mesta! Pretvarjaj se, da hodiš po vodi in z nastavljivimi nogami in lebdilniškimi stopali plezaj po stenah. S hitrim izstreljevalnikom na šest žebljičkov odbij napade morskih psov. Uporabi Kaijeva meča, da nasprotnike posnameš z robotskega vozila. Puffer in nasilnež vojske morskih psov nimata nobene možnosti proti ninji in vodnemu drsalcu.


LEGO NINJAGO 70612 Ninja zeleni robotski zmaj
55 €

Ninja robota zelenega zmaja zajahaj v bitko proti zlobnemu očetu Zelenega Ninje, Garmadonu! Vodil te bo modri Wu. Sproži skrite pospeševalnike na zmaju in se zapodi proti sovragu. Ustreli z izstreljevalniki žebljičkov na nogah ter aktiviraj mogočni rep, da bo Charlieja kar odneslo. Nato pograbi meč Zelenega Ninje in se spopadi z Garmadonom – vendar se pazi njegovega laserskega kazalnika.


LEGO NINJAGO 70614 Reaktivec Strela-23%
64,99 €

49,90 €

Zadnji kos!

Pohiti, da v superkulskem reaktivcu Strela osvobodiš Eda in Edno, ki ju je zajela vojska morskih psov. Jaya posedi v pilotsko kabino in uporabi ročico, da švigneš proti prizorišču. Z vzmetnim izstreljevalnikom ustreli proti vojakom – morskim psom in se izmakni hitremu izstreljevalniku rakovice. Pristani in osvobodi Eda iz klešč rakovice. Z Jayevim bodičastim cepcem odbij napad morskih psov ter odvedi Eda in Edno na varno.


LEGO NINJAGO 70615 Ognjeni robot
74,99 €

69,90 €

Zadnji kos!

Podkuri vojski morskih psov z ikonskim ognjenim robotom! Kladvenec in Žele sta ujela Lauren in Henryja, zato s Kaijem skoči v pilotsko kabino in ju izsledi. Streljaj z mogočnimi izstreljevalniki diskov, ki jih ima robot na ramenih, nato pa v vojsko morskih psov usmeri žgoče metalce plamena. Nato skoči z robota, vzemi v roke katane in se poveži z Zanom, da prisiliš morske pse k vdaji.


LEGO NINJAGO 70616 Ledeni tank-23%
74,99 €

57,70 €

Odlična cena

Lego Ninjago Ledeni tank se bo z vami boril proti vojski morskih psov! Poleg prejmete 5 mini figuric in orožje.


LEGO NINJAGO 70617 Tempelj Ultimativnega orožja-20%
109,99 €

87,90 €

Zadnji kos!

Poveži se z ninja junaki, da boste skupaj poiskali Tempelj Ultimativnega orožja. Bodite pozorni, da boste opazili žarek z vrha strašljive stavbe. Odvrnite pozornost varuhov in poiščite skrivni vhod v tempelj. Pazite, ko boste vstopili – v zgradbi je ogromno pasti! Pazite se padajočega kamenja, dinamita in loput. Ne dovolite, da bi vas ujeli v podzemnih ječah ali v viseči kletki. Izognite se letečim rezilom in pasti s sekajočimi meči, nato pa skoči z droga na drog, da boš dosegel zaklad!


LEGO NINJAGO 70628 Lloyd, Mister Spinjitzu 70628
10,20 €

Z Zelenim ninjo dosezi veličino Spinjitzuja! Postani ninja in obvladaj starodavno veščino Spinjitzuja z Lloydom! Zelenega ninjo postavi v kapsulo z njegovimi metalnimi zvezdami, kapsulo pripni na vrtavko in potegni zaganjalnik. Zavrti, zakotali se in se nauči super spretnosti, kot je Vrtenje na dlani. Nato ustvari lastne izzive Spinjitzu in se bojuj s prijatelji, da postaneš najboljši mojster Spinjitzuja!


LEGO NINJAGO 70629 Pirajin napad
21,99 €

18,50 €

Zadnji kos!

Kaiju in Misako pomagaj rešiti Raya pred napadom piraje v NINJAGO® Mestu! Nasilnež vojske morskih psov zasleduje Rayevo rikšo v mogočnem pirajskem robotskem oklepu. Izogni se njegovim šklepetajočim čeljustim in švigajočim izstrelkom. Napadi s Kaijevimi katanami in Misakinim lokom in puščico in premagaj pirajo!


LEGO NINJAGO 70631 Garmadonovo vulkansko zatočišče
54,99 €

44 €

Zadnji kos!

Brcni skozi steno, da z Zanom vstopiš v Garmadonovo vulkansko zatočišče! Odkrij računalniški laboratorij in gradbišče, kjer sestavlja svoje mehanske morske pse. Izogni se dronu in šklepetajočim čeljustim morskega psa, ki ga dviga žerjav. Prevzemi nadzor, ko Garmadon izstreli Generala #1 z vrha vulkana. Nato uporabi svoje spretnosti ninje, da premagaš Garmadona in njegovo vojsko morskih psov ter prevzameš nadzor nad bazo!


LEGO NINJAGO 70632 Potresni robot-15%
84,99 €

71,90 €

Zadnji kos!

Reši TV-poročevalca Freda Finleyja pred vojsko morskih psov s Colovim osupljivim potresnim robotom! Skoči v pilotsko kabino in se zakotali v akcijo. V robotske ogromne pesti primi Drobilec. Poveži se z Misako, da zaščitita Freda pred Mikom Bodico. Nato razkrij ogromne naramenske zvočnike potresnega robota in izstreli zvočne valove, da premagaš vojsko zlobnih morskih psov!


LEGO NINJAGO 70633 Kai - Mojster Spinjitzuja
9,99 €

8,60 €

S Kaijem postani mojster Spinjitzuja! Rdečega ninjo postavi v kapsulo z njegovimi šurikeni, pripni jo na vrtavko in potegni zaganjalnik. Zavrti se, zakotali se, skači in se nauči izjemnih trikov, kakršen je orbita. Nato ustvari lastne izzive Spinjitzu in se bojuj s prijatelji, da postaneš najvišji mojster Spinjitzuja!


LEGO NINJAGO 70634 Nya - Mojstrica Spinjitzuja
10 €

Z Nyo pokaži svoje spretnosti Spinjitzu! Vodno ninjo postavi v kapsulo z njenimi šurikeni, pripni jo na vrtavko in potegni zaganjalnik. Zavrti se, zakotali se, skači in se nauči izjemnih trikov, kakršen je zen. Nato ustvari lastne izzive Spinjitzu in se bojuj s prijatelji, da postaneš mojster Spinjitzu mojstrov!


LEGO NINJAGO 70635 Jay - Mojster Spinjitzuja
10 €

Bodi ninja in pokaži svoje trike Spinjitzu z Jayem! Modrega ninjo postavi v kapsulo z njegovimi šurikeni, pripni jo na vrtavko in potegni zaganjalnik. Zavrti se, zakotali se, skači in se nauči perfektnih trikov, kakršen je žabji skok. Nato ustvari lastne izzive Spinjitzu in se bojuj s prijatelji, da postaneš najboljši mojster Spinjitzuja!


LEGO NINJAGO 70636 Zane - Mojster Spinjitzuja
10 €

Prikaži kulske spretnosti Spinjitzu z Zanom! Ledenega ninjo postavi v kapsulo z njegovimi šurikeni, pripni jo na vrtavko in potegni zaganjalnik. Zavrti se, zakotali se, skači in se nauči norih trikov, kakršno je drsenje. Nato ustvari lastne izzive Spinjitzu in se bojuj s prijatelji, da postaneš najboljši strokovnjak Spinjitzuja!


LEGO NINJAGO 70638 Katana V11
21,99 €

18 €

Zapodi se za cestnim motorjem Luka Cunninghama s Kaijevim perfektnim čolnom Katana V11. Luke je švignil ob kanalu, tako da preklopi v hitri način, da ga boš ujel. Raztegni pospeševalnike v način napada in ustreli z vzmetnimi izstreljevalniki. Nato pograbi Kaijeve katane in se bojuj z vsakim motoristom, sinom Garmadona posebej.


LEGO NINJAGO 70639 Cestna dirka Kačjega jaguarja
31,99 €

26 €

Zadnji kos!

Uprizori hitro dirko z motorjem! Dirkaj proti vražjemu motorju Oni g. E-ja z Zanovim superkulskim motorjem. Raztegni izstreljevalnike žebljičkov in jih nameri proti zlobnežu Sinov Garmadona. Pazi se koničastih sekljalnih rezil in izstreljevalnikov žebljičkov motorja Oni. Izstreli dron, da napadeš iz zraka. Do Onijeve Maske maščevanja moraš priti pred g. E, da ga ustaviš, preden bo postal močnejši zaradi demonskega prsnega koša in 2 dodatnih rok!


LEGO NINJAGO 70641 Ninjevski nočni potepuh
44,99 €

35 €

Streljaj med vožnjo z Lloydovim Ninjevskim nočnim potepuhom! Zapodi se v epsko bitko za Onijevo masko sovraštva z Lloydovim Ninjevskim nočnim potepuhom! Pojdi na lov za Motor s kamnitim pospeškom v pospešenem načinu, ki ga vozi Ultra Violet. Preklopi v način za napad, da boš samodejno streljal s hitrimi izstreljevalniki! Skoči iz pilotske kabine in se poveži z Nyo, da premagata zlobnico. Izogni se velikemu kladivu Ultra Violet in pograbi masko!


LEGO NINJAGO 70643 Tempelj vstajenja-22%
74,99 €

57,90 €

Odlična cena

Razšči Tempelj vstajenja s Colom, Lloydom in skrivnostnim dojenčkom! Pazi se okostnjaka in da te pajek ne ujame v zapor. Odkrij maske Oni, skrite za vrtljivimi stenami. Pošlji g. E in Čoperja Maruna skozi loputo, preden si prisvojita močni maski. Ali lahko zaustaviš Sinove Garmadona, preden spremenijo tempelj iz dobrega v zlega in oživijo Lorda Garmadona?


LEGO NINJAGO 70650 Krilo usode
21,99 €

16,50 €

Pozabavajte se iz razbitin letala 70650 Krilo usode od LEGO® NINJAGO® in poletite do oblakov s Kaiem! Poleti visoko čez puščavo in razstreli bombne strelce ter uporabi orožje z vzmetnim mehanizmom letala. Vendar bodi pozoren na Jet Jacko, ki napada s svojim raketnim nahrbtnikom in puščico. Pridržite jo v zalivu s Kaijevimi katanami in zgrabite dragocen zmajev meč.


LEGO NINJAGO 70651 Končni spopad v prestolni sobi
22 €

Pridružite se drznemu poslanstvu, da rešite Lloyda iz palače skrivnosti, v setu 70651 Končni spopad v prestolni sobi LEGO® NINJAGO®! Uničite steno s Skylorjem, da vstopite v prestolnico. Sooči se z princeso Harumi, s pomočjo Nye, vendar bodi pozoren: Harumi je opremljena s katanami in zlatimi meči. Poberi ključ v skrivnem delu v prestolni sobi in pomagaj Samuraiu X osvoboditi Lloyda, nato pa zbežita skupaj.


LEGO NINJAGO™ 71019 Minifigura Movie
3,99 €

3,50 €

Odlična cena

Vstopite v čudovit svet minifiguric iz LEGO serije Ninjago z minifiguricami. V pakiranju dobite eno od minifgiuric, ki pride z enim ali več dodatkov. Priložena je tudi zbirateljska knjižica.


LEGO NINJAGO 70632 Potresni robot - odprta embalaža-29%
84,99 €

60 €

Odprta embalaža

Reši TV-poročevalca Freda Finleyja pred vojsko morskih psov s Colovim osupljivim potresnim robotom! Skoči v pilotsko kabino in se zakotali v akcijo. V robotske ogromne pesti primi Drobilec. Poveži se z Misako, da zaščitita Freda pred Mikom Bodico. Nato razkrij ogromne naramenske zvočnike potresnega robota in izstreli zvočne valove, da premagaš vojsko zlobnih morskih psov!


LEGO NINJAGO 70641 Ninjevski nočni potepuh - Odprta embalaža-26%
44,99 €

33,16 €

Odprta embalaža

Streljaj med vožnjo z Lloydovim Ninjevskim nočnim potepuhom! Zapodi se v epsko bitko za Onijevo masko sovraštva z Lloydovim Ninjevskim nočnim potepuhom! Pojdi na lov za Motor s kamnitim pospeškom v pospešenem načinu, ki ga vozi Ultra Violet. Preklopi v način za napad, da boš samodejno streljal s hitrimi izstreljevalniki! Skoči iz pilotske kabine in se poveži z Nyo, da premagata zlobnico. Izogni se velikemu kladivu Ultra Violet in pograbi masko!


LEGO NINJAGO 70640 Glavni štab S.O.G.
44,99 €

39,20 €

Napadi podzemni dojo Sinov Garmadona v pravem slogu Spinjitzu! Zavzemi S.G. glavni štab z Lloydom in se udeleži tajne operacije z Zanom kot Kačjim jaguarjem! Aktiviraj Lloydovo vrtavko Spinjitzu, da se zavrtiš ali zakotališ v akcijo. Poruši bankomat, vendar pazi, ker se stranice podzemnega doja premikajo, orožje v njem pa se vrti. Pazi se tudi Ultra Violet in njenih Kandidatov, ki napadajo motor Oni. Bojuj se proti Nailsu in Zlobnemu Skipu in trešči skozi vrata z vrtavko, da spustiš Onijevo masko sovraštva!


LEGO NINJAGO 70642 Killow proti Samuraiju X
54,99 €

47,90 €

Oboroži se za dinamičen dvoboj Killowa proti Samuraiju X! Spopadi se z mogočnim Killowom s Samuraijem X in Jayem! Skoči v pilotsko kabino Samurai X robota in ustreli z izstreljevalniki žebljičkov proti Killowovemu Oni čoperju. Pazi se vrtečega žagastega kolesa Oni čoperja in razteznih rezil. Napadi z vrtljivim rezilom robotskega oklepa, ampak pazi – Killow je skočil na svojo rolko in strelja z dodatnim paketom izstreljevalnikov žebljičkov. Izogni se bezjbolskemu kiju s konicami in vrni napad z Jayevimi nunčakami. Skupaj morata premagati Killowa in si prisvojiti Onijevo masko prevare!


LEGO NINJAGO 70653 Firstbourne - mater vseh zmajev-26%
74,99 €

54,90 €

Odlična cena

Pomagaj Kaiu in Coleu rešiti Firstbourne – mater vseh zmajev, pred kremplji lovec na zmaje. Zavijte svoja krila in streljajte iz ostrostrelnih pušk s kompletom 70653 Firstbourne od LEGO® NINJAGO®. S premikajočim se repom se Firstbourne zmaj izogne strelom lovcev na zmaje. Ali bodo ninja bojevniki pomagali Firstbourne zmaju premagati Metloušo, Žvekyo, Jet Jacka in Muzzlea in pridobiti dragocen zmajev zaklad? Odvisno od vas!


LEGO NINJAGO 70654 Dieselnaut-17%
109,99 €

90,90 €

Odlična cena

Pozor! Iron Baron, Metlouš Lobanja in Muzzle napadajo s svojim močnim tankom iz seta 70654 Dieselnaut od LEGO® NINJAGO®! Zgrabi svoje orožje in se pridruži v boju z Young Wujom, Jayeom in Zaneom.
Izogibaj se raket in nevarnih ninja pasti iz seda Dieselnaut. Izogibaj se pošasti v zaporu in premagaj vse zmajske lovce, ter jim prepreči, da bi si polastili zmajski zaklad.


LEGO NINJAGO 70655 Zmajeva jama
149,99 €

117,40 €

Pridružite Ninja junakom pri reševanju zmaja, ki ga je ujel Iron Baron s svojimi lovci na zmaje, v paketu 70655 Zmajeva jama od LEGO® NINJAGO®! Izogibaj se raketam, ki streljajo nate iz stražnega stolpa. Zaščitite zmaja, ki ima pri sebi vso zmajsko opremo. In pazi! Zapor ima past in sicer vrata, ki niso prava is kozi katera ninja konča v jami z zmajem. Medtem, ko zlobni Iron Baron gleda na svoj prestol.


LEGO NINJAGO 70657  Pristanišče v NINJAGO City
239,99 €

209,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pripravite se na zabavo, kaos in konflikte z 70657 Pristanišče v NINJAGO® City, ki je nastala na temo epizod LEGO® NINJAGO FILM. Dvignite žerjav v pristanišče ali se odpravite na ladjo. Obrnite purana na žaru v trgovini z živili, hkrati pa se pazite pred vojakom, saj ta poskuša prevrniti hrano, ki se pripravlja. Oglejte si skulpture v delavnici kiparja Runmeho in in poskrbite za vaše znanje skupaj z Dareth.


LEGO NINJAGO® Zmajski mojster Cole 70645
14,63 €

12,60 €

Trenutno ni na zalogi

Postanite ninja s neverjetno zabavnim kompletom 70645 Zmajski mojster Cole iz LEGO® NINJAGO®! Začnite svoje usposabljanje, tako da z LEGO kockami sestavite svoj beyblade. Postavite Cola v kapsulo, pritrdite vrtavko in zmajeva krila ter potegnite vrvico. Pokažite izjemne trike, kot je zmajevo potapljanje in tekmujte s svojimi prijatelji v različnih izzivih, kot je zmajski dvoboj. Ali lahko postanete legendarni Zmajski mojster?


LEGO NINJAGO 70618 Plen usode
180 €

Trenutno ni na zalogi

Pridruži se Kaiju, Lloydu, Zanu, Nyi, Jayu in Colu pri ninja urjenju na Wujevi ogromni leteči ladji Plen usode! Sestavi izjemno ladjo z okrašenimi jadri, skritim orožjem, kopalnico in spalnico za Wuja. Odkrij ultimativno orožje – laserski kazalnik – in se v Wujevem doju uri za ninjo. Nato navij sidrni vitel, da potegneš sidro na ladjo in odleti nasproti novi ninja dogodivščini.


LEGO NINJAGO 70637 Cole - Mojster Spinjitzuja
9,99 €

8,30 €

Trenutno ni na zalogi

S Colom ponesi svoje spretnosti Spinjitzu na nov nivo! Črnega ninjo postavi v kapsulo z njegovimi šurikeni, pripni jo na vrtavko in potegni zaganjalnik. Zavrti se, zakotali se, skoči in se nauči kulskh spretnosti, kakršna je nokavt. Nato ustvari lastne izzive Spinjitzu in se bojuj s prijatelji, da postaneš legenda Spinjitzuja!


LEGO Ninjago 70659 Spinjitzu Kai
9,99 €

Trenutno ni na zalogi

Postavite LEGO® NINJAGO® minifiguro Kaie v svoj ognjevit Spinjitzu spinner, izberite napad, obrambo ali pa hitri način napada. Preizkusite nove tehnike, izumite svoje lastne izzive Spinjice in tekmujte s prijatelji. Ni pravil in omejitev, zato bodite ustvarjalni in dokažite, da ste resnični Spinjitzu nindža!


LEGO Ninjago 70660 Spinjitzu Jay
9,99 €

Trenutno ni na zalogi

Zavrtite ga s spinerjem 70660 Spinjitzu Jay od LEGO® NINJAGO®. Ta zabavna ninja igrača vsebuje Jayev strelec NINJAGO spinner. Poskusite različne tehnike in eksperimentirajte, ustvarite svoje izzive.


LEGO Ninjago 70661 Spinjitzu Jay
9,99 €

Trenutno ni na zalogi

Postavite LEGO® NINJAGO® minifiguro Zanea v svoj ledeni Spinjitzu spinner, izberite napad, defanzivni ali hitri način in ga nastavite. Preizkusite nove tehnike, izumite svoje lastne izzive Spinjice in tekmujte s prijatelji.


LEGO Ninjago 70662 Spinjitzu Cole
9,99 €

Trenutno ni na zalogi

Postavite LEGO® NINJAGO® minifiguro Cole v svoj Spinjitz spinner, izberite napad, obrambo ali pa hitri način napada. Preizkusite nove tehnike, izumite svoje lastne izzive Spinjice in tekmujte s prijatelji. Ni pravil in omejitev, zato bodite ustvarjalni in dokažite, da ste resnični Spinjitzu nindža!


LEGO Ninjago 70663 Spinjitzu  Nya in Wu
21,99 €

Trenutno ni na zalogi

Postavite LEGO® NINJAGO® minifiguri Nyia in Wua v svoj Spinjitz spinner, izberite napad, obrambo ali pa hitri način napada. Preizkusite nove tehnike, izumite svoje lastne izzive Spinjice in tekmujte s prijatelji. Ni pravil!


LEGO Ninjago 70664 Spinjitzu Lloyd vs. Garmadon
21,99 €

Trenutno ni na zalogi

Postavite Lloyda v svoj energetski spinner in Lord Garmadon v njegov uničujoč spinerju, izberite napad, obrambni ali hitri način in pršice. Preizkusite nove bojne tehnike, ustvarite svoje lastne izzive Spinjitzu in tekmujte s prijatelji.


LEGO Ninjago 70665 Samurajev robot
15,99 €

Trenutno ni na zalogi

Zaženi samurajskega robota z Nya – v preobleki Samurai X! Izogibajte se napadom Krunchusa z mečem in pazite na Nuckalovo kostno sekiro. Brani se z robotsko masivno katano in dvojno katano. Ustreli iz ostrostrelca in uničite skeletne generale!


LEGO Ninjago 70666 Zlati Zmaj
21,99 €

Trenutno ni na zalogi

Prispevajte k končnemu boju proti zlobnemu Overlordu z zlato ninjo Lloydom na njegovem zlatem zmaju! Pazi na samostrel kamene vojske in kopja od Overlorda. Napadajte z ostrimi krili in meči. Uporabite zlato sposobnost odličnega mojstra Spinjitza in zmagajte v tem epskem dvoboju!


LEGO Ninjago 70667 Kaijevo rezilo in Zanejeve motorni sani
31,99 €

Trenutno ni na zalogi

Pojdite v bitko in pridobite nazaj ognjeni meč s pomočjo Kaivega kolesa iz rezil in Zaneovih motonih sani! Vendar bodite pozorni na stražne pasti. Izogibajte se verigi na cesti ali pa jo preskočite. Razprostrite zlate lopatice motornega kolesa, ustrelil skuterje in zamrzne stvari z ledom shuriken


LEGO Ninjago 70668 Jayjev nevihtni ščit
39,99 €

Trenutno ni na zalogi

Pridite v Nye, da bi se borili proti plemenu Hadi v Jayjevemu nevihtnemu letalu! Skočite v kabino tega hitrega letala in vzletite v nebo. Podaljšajte krila in razkrijte ogromne zlate lopatice. Ustreli iz ostrostrelca na Pythor in Lashu.


LEGO Ninjago 70669 Colejeva udarna vaja
54,99 €

Trenutno ni na zalogi

Postavite si svojo vojsko s Coleovim LEGO® NINJAGO® zabavnim setom! Bodite pozorni na velike meče Huge Stone Warrior in napadite z uporabo ostrostrelnih pušk. Ali lahko zmagate v bitki in izterjate Coleovo ukradeno zlato orožje?