Najdeno: 22

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

LEGO Minecraft 21130 Železnica Pekla-20%
44,99 €

35,90 €

Zadnji kos!

Komplet Lego Minecraft 21130 Železnica Pekla te bo popeljal na razburljivo dogodivščino pod zemeljsko skorjo, kjer boš zgradil železnico, po kateri boš prevažal kremenovo rudo. Komplet vsebuje 387 lego kock in je primeren za otroke od 8. leta dalje.


LEGO Minecraft 21135 Krafterski komplet 2.0
79,99 €

71,20 €

Zadnji kos!

Spodbodi svojo ustvarjalnost s krafterskim kompletom 2.0. Odpri eno od priloženih vrečk s kockami, izberi eno od treh konfiguracij modelov in začni sestavljati! Sestavi vseh pet modelov, da ustvariš čisto svoje Minecraft™ pokrajine z zavetišči, stolpi, rudniki in kmetijami – možnosti je neskončno! Ko si zaželiš spremembe, posamične modele sestavi na novo ali pa sestavi novo pokrajino, tako da prestaviš za sklapljanje preproste module. Uživaj v prvoosebnih dogodivščinah s Stevom, Creeperjem™ in Sluzom! S tem osupljivim kompletom lahko gojiš živino, skrbiš za pridelke, rudariš, kraftaš in ustvarjaš.


LEGO Minecraft 21136 Oceanski spomenik
129,99 €

116,60 €

Zadnji kos!

Alexu se pridruži v votlini, v peči posuši mokre spužve, vzemi napoj za dihanje pod vodo ter se pripravi na nove podvodne Minecraft™ dogodivščine. Nadeni si čarobni oklep, v roko vzemi čarobni meč in se odpravi k oceanskemu spomeniku. Dvobojuj se z bodičastim varuhom in z mogočnim starejšim varuhom, ki živi v tej ogromni prizemski strukturi in jo brani. Aktiviraj funkcijo za sušenje spužve, da boš prišel do labirinta v spomeniku, nato pa poišči vzvod, ki odpre ogromno zakladnico, polno zlatih ingotov!


LEGO Minecraft 21139 Bitka v Netherju
17,99 €

15 €

Zadnji kos!

Bojuj se s sovražnimi tolpami v bitki v Netherju! Nadeni si železni oklep, pograbi svojo začarano sekiro in se odpravi v vroči Nether. Izogni se zombiju prasoglavcu, da se boš bojeval z venež – okostnjakom in majhno kocko magme. Razstreli netherrack z razstrelivom in izkoplji bloke kamnin. Junak LEGO® Minecraft™ mora v enem dnevu postoriti marsikaj!


LEGO Minecraft 21140 Kokošnjak
22,99 €

17,40 €

Zadnji kos!

Uživaj v dogodivščinah Minecraft™ kot kmet s kokošnjakom! Sestavi najboljši LEGO® Minecraft™ Kokošnjak s praporom, kokošnjakom, ki se mu odpirajo vrata, in perfektno dvignjeno hišo za kokoši, iz katere se jajca stekajo naravnost v skrinjo. S semeni zvabi kokoši v kokošnjak, nato pa uporabi kost, da ukrotiš volka in bo stražil kokošnjak, medtem ko boš pazil na jato. Zberi jajca in perje in skuhaj večerjo na peči.


LEGO Minecraft 21141 Votlina zombijev-33%
22,99 €

15,40 €

Zadnji kos!

V votlino zombijev greš na lastno odgovornost! Nadeni si čelado, pograbi svoj železni kramp in se odpravi v votlino zombijev, polno netopirjev. V jami sta lestev in peč. Sproži TNT, da si utreš pot v notranjost. Bojuj se, da premagaš zombija in hitrega malega zombija. Rudari premog, rdeče kamenje, zlato in diamantno rudo, vendar se pazi padajočih skalnih blokov! Ko končaš, se okrepčaj z okusnim Minecraft™ piškotom. Pripravi se na resno akcijo LEGO® Minecraft!


LEGO Minecraft 21142 Polarni iglu-20%
44,99 €

35,90 €

Odlična cena

Ustvari si postojanko v polarnem igluju! Odkril si iglu, po katerem blodita polarni medved in mali polarni medvedek in iščeta hrano. Ta osupljiva baza ima baklo iz rdečega kamna, udobno posteljo, kraftersko mizo in peč. Pograbi svojo ribiško palico in si v oceanu ulovi večerjo, nato pa uporabi svoje spretnosti LEGO® Minecraft™, da ustvariš izstreljevalnik puščic, ki ti bo koristil na straži proti potepuhu, ki preži nate na zaledeneli in zasneženi pokrajini.


LEGO Minecraft 21143 Portal v Nether
54,99 €

42 €

Skoči v rudniški voziček in se odpelji skozi portal v Nether! Nadeni si čelado in oklep in pograbi svoj diamantni meč. Nato skoči v rudniški voziček in se odpelji skozi portal v Nether. Izogni se malemu zombiju prasoglavcu in nevarni majhni kocki magme in se izmakni padajoči lavi med potjo skozi ognjeno pokrajino. Bojuj se z divjimi letečimi plameni, prakaznijo, ki strelja ognjene krogle in žareče kamne iz rudnika. Pripravi se na akcijo!


LEGO Minecraft 21144 Hiša na farmi-24%
64,99 €

48,80 €

Zadnji kos!

Ustvari uspešno kmečko kočo! Poveži se z Alexom in sestavita čudovito kmečko kočo na obali. Koča ima slamnato streho in je udobno opremljena. Obesi prapore, da označiš, kje so posejani korenje, pšenica in repa, zgradi svinjak za malega pujsa ter uporabi imenske ploščice in nakovalo, da imenuješ tolpe na farmi. Zavaruj svoje pridelke pred lačnimi zajci, spravi seno v balo za oslička in pospravi svoje pobrane izdelke in oslove tovorne torbe. Vendar se pazi okostnjaka, ki pleni, ko pade noč!


LEGO Minecraft 21138 Farma lubenic - Odprta embalaža
17,99 €

15 €

Zadnji kos!

Izdelaj korenček na palici, vzpni se na svojega osedlanega pujsa in ga odvedi na farmo lubenic. Razobesi svoj prapor in se zabavaj z delom na kmetiji. Uživaj v resničnih dogodivščinah LEGO® Minecraft™ s tem LEGO kompletom.


LEGO bojna arena Minecraft TM 21145-22%
22,99 €

17,90 €

Trenutno ni na zalogi

Zgrabi svoj zlati meč ali sekiro, zagotovite si svoje mesto na stopničkah in se pripravite na boj z LEGO® Minecraft™ v bojni areni. Izogibajte se sluzi, preskočite vrelo lavo in premagajte nasprotnika, da dobite zlato jabolko. Porazite zajca morilca in se z zdravilnim napitkov vzpnite na lobanjo, nato se vrnite z lokom in ščitom.


LEGO kamnita pustolovščina Minecraft TM 21147
99,99 €

83,60 €

Trenutno ni na zalogi

Zgrabi baklo in meč ter se pridružite Alex in Stevu v nevarnih misijah Minecraft™ s kompletom kamnite pustolovščine Minecraft TM 21147 iz LEGO. Odtrgajte sočno rdeče jabolko in sledite oznakam, da pridete v jamo, polno netopirjev z vrtečim nizom jamskih pajkov. To še ni vse, paziti se morate tudi drugih napadalcev, ki se skrivajo za skalami.


LEGO Minecraft 21129 Gobji otok
22,99 €

19,40 €

Trenutno ni na zalogi

Komplet Lego Minecraft 21129 Gobji otok te bo popeljal na razburljivo dogodivščino na otok, kjer so doma rdeče in rjave gobe. Komplet vsebuje 247 lego kock in je primeren za otroke od 8. leta dalje.


LEGO Minecraft 21134 Utrdba za slapom
99,99 €

88,50 €

Trenutno ni na zalogi

Komplet Lego Minecraft 21134 Utrdba za slapom bo prava preizkušnja za tvoje gradbene sposobnosti. Skupaj z Alexom sestavita zatočišče, ki ga bo zakrival slap, in si odpočijta od vseh dogodivščin. Komplet vsebuje 729 lego kock in je primeren za otroke od 8. leta dalje.


LEGO Minecraft 21138 Farma lubenic
17,99 €

15 €

Trenutno ni na zalogi

Izdelaj korenček na palici, vzpni se na svojega osedlanega pujsa in ga odvedi na farmo lubenic. Razobesi svoj prapor in se zabavaj z delom na kmetiji. Uživaj v resničnih dogodivščinah LEGO® Minecraft™ s tem LEGO kompletom.


LEGO Minecraft 6251771 Minecraft velika figura: Steve s papigo
16,99 €

Trenutno ni na zalogi

Zabavajte se ob igranju s to čudovito igračo Minecraft ™ Steve Parrot s papagajem, ki je zagotovo ne smete zamuditi pri vašem najmlajšem sestavljalcu. Potegnite ročico na zadnji strani, nato bo Steve začel premikati roko, pokličite še vašo papagajko, da bi naredili pustolovščino Minecraft še popolnejšo.


LEGO Minecraft 6251773 Minecraft velika figura: Alex s piščancem
16,99 €

Trenutno ni na zalogi

Zabavajte se ob igranju s to čudovito veliko igračo Minecraft ™ Alex s piščancem, ki je zagotovo ne smete zamuditi pri vašem najmlajšem sestavljalcu. Povlecite ročico na zadnji strani in Alex bo začel premikati diamantni meč, zgrabi piščanca in uživaj ob izjemni Minecraft avanturi.


LEGO Minecraft 6251777 Boj na koncu sveta
22,99 €

Trenutno ni na zalogi

Oglejte si vaš čudovit oklep v zmajevih barvah, zgrabite čudežno obrambno palico, napoj in čarobni lok ter se podajte na dolgo pot v temno dimenzijo Konca in se končno pripravite na ta neverjeten spopad! Izogibajte se zmaja, poraza endermana, uničite končni kristal, pokončati zmaja in proslavite zmago v zadnji bitki End Worlda!


LEGO Minecraft 6251779 Avanture piratske ladje
54,99 €

Trenutno ni na zalogi

Pridružite se Alexu na razburljivi piratski pustolovščini v svetu Minecraft ™ na strašnem otoku lobanj. Zgradite piratsko ladjo z zlato dekoracijo, s piratsko zastavo, vkrcnim dvižnim mostom, topom, in prikupno papigo.


LEGO napad okostnjakov Minecraft TM 21146
55 €

Trenutno ni na zalogi

Pripravite se na boj s skupino okostnjakov 21146 z LEGO® Minecraft™. V času nevihte ste prišli do roba gozda Minecraft. Nato se pojavijo okostnjaki s čarobno čelado in lokom. Prihajajo skupaj s svojo vojsko okostnjakov. Zgradite zavetje z mizo, posteljo in pečico in se pripravite na boj! Pazite na vaš pridelek, zavarujte rdečo ovce in počakajte na napad okostnjakov!