LEGO Minecraft 21162 Pustolovščine v Tajgi
9,80 € 8,42 €

Odpravite se na pot v mrzlo Tajgo. Zgradite tabor z ognjem, da vas ogreje, medtem ko dinamit razstreljuje dragoceno rudo. Si lačen? Zberite nekaj okusnih rdečih jagod. Tam sta prijazna lisica in okostnjak. Tudi volk je na lovu! Pripeljite ga v okostje, on bo kockal! Zgrabi svoj zlati meč ter uporabi vse svoje znanje za Minecraft in premagaj napadalca okostnjaka.

LEGO Minecraft 21158 panda kocke
19,70 € 16,83 €

Poskrbite za najslajšo figuro od celotnega Minecrafta! Mama je pripeljala mladička pando v vrtec in obe pandi uživata. Na srečo je veliko bambusa in Alex je prinesel pito! Čas za počitek? Pomagajte mali pandi, da se povzpne po lestvi do postelje na strehi.

LEGO Minecraft 21159 Pillager osnova
31,60 € 26,98 €

Pillagerji so železni golem ujeli v kletko. Ali lahko pogumni vitez reši vaščane pred sovražnikovo mafijo? Odprite kletko z dinamitom, nato pa zgrabite sekiro in se pripravite na boj proti Pillagersom. Toda kje se skrivajo? V šotoru ali igrišču za lokostrelstvo? Zaščitite ovce! Ko premagate Pillagers, lahko tridelni model ponovno zgradite v novo pustolovščino!

LEGO Minecraft 21155 The Creeper Mine
91,99 € 77,55 €

Zadnji kos!

Pridružite se Minecraft™ kovaču v rudniku zlata ** globoko pod zemljo v kamniti in peščeni okolici. Kovaško stanovanje je okrašeno z velikim kipom Creeperja in je opremljeno z nakovalom, pečico in skrinjo z zakladom. Pazite se, da ne boste oropani! Veliko nevarnosti se skriva **pri netopirjih! Zgrabi železni meč in diamantno vrvico, skoči v rudniški voziček in se odpelji v temen rudnik s samo nekaj svetilkami. Pripravi se na veliko akcijo z LEGO® Minecraft™!

LEGO Minecraft 21160 Illager napad
75 € 64,09 €

Pljagi napadejo pod poveljstvom svojega kapitana. Z njim sta tudi Vindicator in Ravager, ki nenehno odpira lačna usta – ne prihajajte preblizu! Prihranite pred napadi vaščanov, njihove trgovine in celotnega pridelka! Če želite premagati sovražnike in nevarna bitja, boste potrebovali vse svoje znanje Minecraft.

LEGO Minecraft 21143 Portal v Nether
54,99 € 42,48 €

Skoči v rudniški voziček in se odpelji skozi portal v Nether! Nadeni si čelado in oklep in pograbi svoj diamantni meč. Nato skoči v rudniški voziček in se odpelji skozi portal v Nether. Izogni se malemu zombiju prasoglavcu in nevarni majhni kocki magme in se izmakni padajoči lavi med potjo skozi ognjeno pokrajino. Bojuj se z divjimi letečimi plameni, prakaznijo, ki strelja ognjene krogle in žareče kamne iz rudnika. Pripravi se na akcijo!

LEGO Minecraft 21163 The Redstone Battle
54,99 € 43,90 €

Novo

Strašna rdeča pošast in rdeč golem sta prišla v zgornji svet! Zgrabite sekiro in se pripravite na boj. Na srečo se Hex, Hedvig, Hal in Valorie pridružijo boju skupaj s prašičem, polnim zaklada!

LEGO Minecraft 21141 Votlina zombijev-32%
22,99 € 15,60 €

Odprodaja

V votlino zombijev greš na lastno odgovornost! Nadeni si čelado, pograbi svoj železni kramp in se odpravi v votlino zombijev, polno netopirjev. V jami sta lestev in peč. Sproži TNT, da si utreš pot v notranjost. Bojuj se, da premagaš zombija in hitrega malega zombija. Rudari premog, rdeče kamenje, zlato in diamantno rudo, vendar se pazi padajočih skalnih blokov! Ko končaš, se okrepčaj z okusnim Minecraft™ piškotom. Pripravi se na resno akcijo LEGO® Minecraft!

LEGO Minecraft 21140 Kokošnjak
22,99 € 16,85 €

Uživaj v dogodivščinah Minecraft™ kot kmet s kokošnjakom! Sestavi najboljši LEGO® Minecraft™ Kokošnjak s praporom, kokošnjakom, ki se mu odpirajo vrata, in perfektno dvignjeno hišo za kokoši, iz katere se jajca stekajo naravnost v skrinjo. S semeni zvabi kokoši v kokošnjak, nato pa uporabi kost, da ukrotiš volka in bo stražil kokošnjak, medtem ko boš pazil na jato. Zberi jajca in perje in skuhaj večerjo na peči.

LEGO Minecraft 21153 Ovčja farma
19,99 € 16,74 €

Zadnji kos!

Priskrbi si orodje in pojdi na delo na ovčjo farmo, kjer lahko najdeš tudi brezo, ograjo in potok s skalami. Pridelujejo pšenico za živali in cvetje za okrasitev volne. Poskrbite za malo jagnje iz Minecraft™, postrizite barvane ovce in poberite kocke iz volne. Potem pustite domišljiji prosto pot in zgradite ogromno ovco, papigo, srce ali kakšen drug edinstven izdelek, s katerim boste okrasili svojo kmetijo.

LEGO Minecraft 21156 velika figura: Creeper™ in Ocelot
15,80 € 13,50 €

Zadnji kos!

Napadalec Creeper™ in Ocelot? Ali pa rumena mafija plaši in poganja zeleno bitje? Odvisno samo od vas! Premaknite glavo in noge Creepera. Glava, noge in rep Ocelota so tudi nastavljivi. Modele je enostavno sestaviti in imajo odlične gibljive dele, tako da jih lahko postavite v svoj najljubši položaj, preden jih prikažete!

LEGO Minecraft 21148 Velika figura: Steve s papigo-26%
16,99 € 12,50 €

Odprodaja

Zabavajte se ob igranju s to čudovito igračo Minecraft ™ Steve Parrot s papagajem, ki je zagotovo ne smete zamuditi pri vašem najmlajšem sestavljalcu. Potegnite ročico na zadnji strani, nato bo Steve začel premikati roko, pokličite še vašo papagajko, da bi naredili pustolovščino Minecraft še popolnejšo.

LEGO Minecraft 21163 The Redstone Battle - Odprta embalaža
54,99 € 41,70 €

Zadnji kos!

Strašna rdeča pošast in rdeč golem sta prišla v zgornji svet! Zgrabite sekiro in se pripravite na boj. Na srečo se Hex, Hedvig, Hal in Valorie pridružijo boju skupaj s prašičem, polnim zaklada! Artikel ima poškodovano embalažo in ni bil uporabljen.

LEGO Minecraft 21161 Ustvarjalna škatla 3.0
89,99 € 74,33 €

Novo

Zgrabi kocke iz kreativne škatle podjetja LEGO® Minecraft™ in začni graditi svoje dogodivščine iz znane spletne igre! Sledi navodilom in zgradi odličen grad ali zasedeno kmetijo ali si oglej svoje okolje. Pridruži se likom po imenu Steve in Alex in ustvarite zanimive zgodbe s Creeperjem, pujskom in zombijem.

LEGO Minecraft 21154 Most gasilcev-22%
42,93 € 33,30 €

Odprodaja

Namesti si svoj diamantni oklep in zgrabi izjemen diamantni meč ter se odpravi na goreči most. Nahaja se v ognjenem podzemlju in je poln lave, padajočih kamnov in sovražnih mobov. Odpravi se na dogodivščino na gramozu in reši kar se rešiti še da, lahko pa pripraviš tudi magične napitke, ki bodo pozdravili poškodovance. Potem se bori z grozljivim skeletom, ki ima kamnit meč, izogibaj se grozovitim ognjenim kroglicam s predilnimi ognjenimi palicami, prečkaj most in pridi do skrinje polne zlata in diamantov.

LEGO Minecraft 21157 velika figura: Prašim in mali zombi
15,80 € 13,27 €

Vdihnite odlično življenje računalniških igre s tema figurama prašiča in majhnega zombija od LEGO Minecraft™! Majhen obiskovalec iz groba je hiter in nevaren in lahko se zgodi karkoli, ko pride do prašiča! Premaknite okončine prašiča in majhnega zombije in jih postavite v zabavne položaje.

LEGO bojna arena Minecraft TM 21145
22,99 € 17,10 €

Zgrabi svoj zlati meč ali sekiro, zagotovite si svoje mesto na stopničkah in se pripravite na boj z LEGO® Minecraft™ v bojni areni. Izogibajte se sluzi, preskočite vrelo lavo in premagajte nasprotnika, da dobite zlato jabolko. Porazite zajca morilca in se z zdravilnim napitkov vzpnite na lobanjo, nato se vrnite z lokom in ščitom.