LEGO Minecraft 21148 Velika figura: Steve s papigo
16,99 €

13,20 €

Zadnji kos!

Zabavajte se ob igranju s to čudovito igračo Minecraft ™ Steve Parrot s papagajem, ki je zagotovo ne smete zamuditi pri vašem najmlajšem sestavljalcu. Potegnite ročico na zadnji strani, nato bo Steve začel premikati roko, pokličite še vašo papagajko, da bi naredili pustolovščino Minecraft še popolnejšo.


LEGO kamnita pustolovščina Minecraft TM 21147
99,99 €

82,90 €

Zadnji kos!

Zgrabi baklo in meč ter se pridružite Alex in Stevu v nevarnih misijah Minecraft™ s kompletom kamnite pustolovščine Minecraft TM 21147 iz LEGO. Odtrgajte sočno rdeče jabolko in sledite oznakam, da pridete v jamo, polno netopirjev z vrtečim nizom jamskih pajkov. To še ni vse, paziti se morate tudi drugih napadalcev, ki se skrivajo za skalami.


LEGO Minecraft 21149 Minecraft velika figura: Alex s piščancem
16,99 €

13 €

Zadnji kos!

Zabavajte se ob igranju s to čudovito veliko igračo Minecraft ™ Alex s piščancem, ki je zagotovo ne smete zamuditi pri vašem najmlajšem sestavljalcu. Povlecite ročico na zadnji strani in Alex bo začel premikati diamantni meč, zgrabi piščanca in uživaj ob izjemni Minecraft avanturi.


LEGO Minecraft 21143 Portal v Nether-27%
54,99 €

39,96 €

Odlična cena

Skoči v rudniški voziček in se odpelji skozi portal v Nether! Nadeni si čelado in oklep in pograbi svoj diamantni meč. Nato skoči v rudniški voziček in se odpelji skozi portal v Nether. Izogni se malemu zombiju prasoglavcu in nevarni majhni kocki magme in se izmakni padajoči lavi med potjo skozi ognjeno pokrajino. Bojuj se z divjimi letečimi plameni, prakaznijo, ki strelja ognjene krogle in žareče kamne iz rudnika. Pripravi se na akcijo!


LEGO Minecraft 21141 Votlina zombijev-30%
22,99 €

15,96 €

Odlična cena

V votlino zombijev greš na lastno odgovornost! Nadeni si čelado, pograbi svoj železni kramp in se odpravi v votlino zombijev, polno netopirjev. V jami sta lestev in peč. Sproži TNT, da si utreš pot v notranjost. Bojuj se, da premagaš zombija in hitrega malega zombija. Rudari premog, rdeče kamenje, zlato in diamantno rudo, vendar se pazi padajočih skalnih blokov! Ko končaš, se okrepčaj z okusnim Minecraft™ piškotom. Pripravi se na resno akcijo LEGO® Minecraft!


LEGO Minecraft 21142 Polarni iglu
44,99 €

35 €

Ustvari si postojanko v polarnem igluju! Odkril si iglu, po katerem blodita polarni medved in mali polarni medvedek in iščeta hrano. Ta osupljiva baza ima baklo iz rdečega kamna, udobno posteljo, kraftersko mizo in peč. Pograbi svojo ribiško palico in si v oceanu ulovi večerjo, nato pa uporabi svoje spretnosti LEGO® Minecraft™, da ustvariš izstreljevalnik puščic, ki ti bo koristil na straži proti potepuhu, ki preži nate na zaledeneli in zasneženi pokrajini.


LEGO bojna arena Minecraft TM 21145
22,99 €

17 €

Zgrabi svoj zlati meč ali sekiro, zagotovite si svoje mesto na stopničkah in se pripravite na boj z LEGO® Minecraft™ v bojni areni. Izogibajte se sluzi, preskočite vrelo lavo in premagajte nasprotnika, da dobite zlato jabolko. Porazite zajca morilca in se z zdravilnim napitkov vzpnite na lobanjo, nato se vrnite z lokom in ščitom.


LEGO Minecraft 21135 Krafterski komplet 2.0
79,99 €

67 €

Spodbodi svojo ustvarjalnost s krafterskim kompletom 2.0. Odpri eno od priloženih vrečk s kockami, izberi eno od treh konfiguracij modelov in začni sestavljati! Sestavi vseh pet modelov, da ustvariš čisto svoje Minecraft™ pokrajine z zavetišči, stolpi, rudniki in kmetijami.


LEGO Minecraft 21140 Kokošnjak
22,99 €

18 €

Uživaj v dogodivščinah Minecraft™ kot kmet s kokošnjakom! Sestavi najboljši LEGO® Minecraft™ Kokošnjak s praporom, kokošnjakom, ki se mu odpirajo vrata, in perfektno dvignjeno hišo za kokoši, iz katere se jajca stekajo naravnost v skrinjo. S semeni zvabi kokoši v kokošnjak, nato pa uporabi kost, da ukrotiš volka in bo stražil kokošnjak, medtem ko boš pazil na jato. Zberi jajca in perje in skuhaj večerjo na peči.