LEGO® Glasba

Priporočena starost: od 2. leta

LEGO

  • Priporočena starost
    od 2. leta
    ×
-23%
LEGO DUPLO® Town 10926 Igra v sobi
146x

LEGO DUPLO® Town 10926 Igra v sobi

15,96 €
12,20 €
Odlična cena

Sobe niso samo za spanje, kajne? S tem kompletom v zabavni škatli se pustolovščina nikoli ne konča! Pridružite se dvema prijateljema in prenočite v pograd v sobi enega od njih. Lahko se se cartlate z velikim medvedkom, igrate kitaro ali se zabavate na toboganu, ki vodi iz zgornje postelje. Ko je čas za spanje, lahko prijatelje spravite v posteljo – zabava in avantura se bosta zjutraj spet nadaljevala!

Dostava Mimovrste
-40%
LEGO DUPLO® Town 10929 Igra v hiši
879x

LEGO DUPLO® Town 10929 Igra v hiši

64,99 €
38,90 €
Odlična cena

Ta odprta in lahko dostopna hiša je idealna za skupno igranje. Otroke naučite vsakdanjega življenja in jim pokažite, kako pripraviti in jesti obroke in kaj storiti, preden zvečer gredo v posteljo. Komplet je poln prefinjenih podrobnosti, ki vključuje figure mame, očeta in dojenčka ter psa in medvedka, s katerimi boste preživeli veliko čarobnih trenutkov. Za še več zabave lahko hišo obnovite v stolpnico in nato stanovanjsko hišo!

Dostava Mimovrste
LEGO DUPLO 10941 Rojstnodnevni vlak Mickey in Minnie
18x

LEGO DUPLO 10941 Rojstnodnevni vlak Mickey in Minnie

31,99 €

Na krovu rojstnodnevnega vlaka lahko z Miškom Mickey, Myško Minnie in Plutonom preizkusite veliko dejavnosti, ki bodo podprle razvoj majhnih graditeljev. Otroci bodo izpilili svoje fine motorične sposobnosti, se z ustvarjalnostjo ukvarjali z okraševanjem vozov in se učili socialnih veščin z igranjem zgodb s priljubljenimi Disneyjevimi junaki. Zato pohitite ne pustite Disneyjevega vlaka!

Dostava Mimovrste