Najdeno: 37

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

LEGO Creator 31064 Pustolovščina na otoku-18%
32,99 €

26,90 €

Zadnji kos!

Lego Creator razburljiva pustolovščina na oddaljenem tropskem otoku. Idealno za vse mlade raziskovalce, ki bi radi zavzeli otok in na njem našli skriti zaklad.


LEGO Creator 31068 Sodoben dom
39,99 €

33,80 €

Zadnji kos!

Ustvari naravnost čudovit dom s kompletom 3-v-1 Sodoben dom, sestavljenem v sveži belo-rjavo-svetlomodri barvni kombinaciji z velikimi okni, svetlobnim jaškom, balkonom s senčnikom ter podrobno izdelanim zračnim interierjem: v prvem nadstropju je spalnica, v pritličju pa dnevna soba s kavčem in naslanjačem. Zabavaj se na trampolinu, pelji prikupnega psička na sprehod ali napolni električni avtomobil in se zapelji na izlet. Sestavljive module hiše lahko preprosto sestavljaš in premikaš – zamenjaj vrata in okna ali sezidaj teraso na strehi – izbira je tvoja! Iz tega kompleta LEGO® Creator lahko sestaviš tudi čudovito hišico ob jezeru ali vrtno hišo.


LEGO Creator 31069 Velika družinska vila
64,99 €

56 €

Zadnji kos!

Pridruži se družini v trinadstropni družinski vili. Očarljivi model ima pisano, podrobno izdelano fasado z veliko okni in vrtom z zunanjim ognjiščem, pasjo uto in poštnim nabiralnikom. V notranjosti je podrobno izdelana kopalnica, kuhinja z mizo in kavčem. Lahko greš igrat košarko, pelješ psa na sprehod ali se po stopnicah vzpneš na teraso, kjer se lahko sprostiš na ležalniku. Odpri vrata garaže, kjer je parkiran kulski kabriolet z delujočimi sprednjimi lučmi! Sestavljive module hiše lahko preprosto sestavljaš in premikaš – zamenjaj vrata in okna, module za vrt, teraso, streho – izbira je tvoja! Iz tega kompleta LEGO® Creator lahko sestaviš tudi čudovit golfski hotel ali počitniško vilo z bazenom.


LEGO Creator 31070 Turbo dirkalnik
54,99 €

45 €

Zadnji kos!

V ultrakulskem turbo dirkalniku v svetlomodri barvi s široko dirkaško belo okrasno črto, opremljenem z zadnjim spojlerjem in elegantnimi črno-belimi platišči z nizkoprofilnimi pnevmatikami se zapodi po dirkalni stezi. Pritisni na spojler in opazuj, kako so bodo dvignila vrata, da si boš lahko ogledal podrobno izdelano notranjost z dirkalnim volanom, brzinomerom, premično menjalno ročico, vzvodom za zaviranje v sili ter živorumenimi in sivimi nastavljivimi dirkalnimi sedeži, zavarovanimi s trpežno zaščitno kletko. Odpri zadnji pokrov, pod katerim je ogromni motor s kromirani rešetkami in premičnimi deli. Podrobno izdelane sprednje in zadnje luči, pokrov, ki se odpre, stranska ogledala in obarvano vetrobransko steklo dodajo piko na i impresivnemu modelu 3-v-1. Namesto turbodirkalnika lahko sestaviš viličar ali navaden, ampak zelo kulski modri dirkalnik.


LEGO Creator 31071 Raziskovalni dron
9,99 €

8 €

Zadnji kos!

Poleti pod nebo, da si boš svet ogledal z višine v kulskem 3-v-1 Raziskovalnem dronu, ki ima veliko kabino, ki jo je mogoče odpreti, dva rotorja in dvižni kavelj.


LEGO Creator 31073 Mitološka bitja-28%
15,99 €

11,50 €

Zadnji kos!

Uživaj v izjemnih dogodivščinah z osupljivim kompletom 3-v-1 LEGO® Creator. Sestavi rjovečega, ogenj bruhajočega zmaja s strašljivimi zelenimi očmi in ogromnimi ošiljenimi kremplji v ognjeni barvni kombinaciji temnordeče in rumene. Zmaj se spremeni tudi v velikega pajka ali strašnega trola.


LEGO Creator 31074 Raketni avtomobil za reli-23%
21,99 €

16,90 €

Zadnji kos!

V osupljivem LEGO raketnem avtomobilu za reli se zapodi skozi gozdove in čez polja! Avto je izdelan v kulski barvni kombinaciji zelene, črne in modre, ima velika zatemnjena okna, podrobno izdelano kabino z vrati, ki jih je mogoče odpreti, in perfektna modra platišča z nizkoprofilnimi pnevmatikami.


LEGO Creator 31076 Daredevilovo akrobacijsko letalo
21,99 €

17 €

Izvedi drzne akrobacije z Daredevilovim akrobacijskim letalom 3-v-1, izdelanim kot klasični dvokrilec v kulski barvni kombinaciji rdeče, bele in modre, z zvezdicami in zlatimi poudarki.


LEGO Creator 31079 Sončni deskarski kombi
31,99 €

25 €

V LEGO Sončnem deskarskem kombiju se odpravi na plažo. Deskarski komnbi se lahko pretvori v reševalni stolp s štirikolesnikom ali ustvarite bagi za dirko po sipinah.


LEGO Creator 31081 Modularna deskarska hiša
44,99 €

35 €

Zadnji kos!

Ustvari LEGO kulsko zatočišče za deskarje, kjer si lahko mladi akrobati privoščijo različne dejavnosti ali pa uživaj v arkadi za igranje igric in celotnwm deskarskim parku.


LEGO Creator Expert 10251 Bančni urad
239,99 €

190,50 €

Zadnji kos!

Odpravite se po opravkih v storitveno poslopje, ki je bilo razvito ob praznovanju 10-letnice LEGO modularnih zgrad. Eno nadstropna zgradba vsebuje veliko podrobnosti in skritih presenečenj ter ima enostavno odstranjive dele, ki zagotovijo lahek dostop do njene prefinjenje notranjosti.


LEGO Creator 31077 Slaščičarna-25%
39,99 €

29,90 €

Odlična cena

Odprite prijetno LEGO® slaščičarno z barvito fasado, 3 rdečimi in belimi črtastimi nadstreški in znakom v obliki torte na vrhu! S tem kompletom 3v1 Slaščičarne lahko naredite okusno pecivo in bonbone ter jih razstavite na rotacijskem stojalu za prodajo lačnim strankam.


LEGO Creator 31083 Avanturistično križarjenje
54,99 €

39,40 €

Uživajte v sončnih počitnicah na krovu luksuzne jahte s kompletom 3v1 31083 Avanturistično križarjenje od LEGO® Creator. Ta ladja ponuja vse udobje, ki ga potrebujete, vključno z dobro opremljeno kabino in WC-jem. Odpravite se v sončni zaliv in vožnjo z vodnim skuterjem. Ustvarite peščeni grad, uživajte v pikniku, deskajte po površini vode ali odkrijte prikupna morska bitja, nato pa se lahko vrnete nazaj na jahto. Preoblikujte model v udobno hišo na plaži s pomolom in jadrnico ali v neverjetni helikopter s pristajalno ploščo in kontrolnim stolpom.


LEGO Creator 31072 Ekstremni motorji
9,99 €

8 €

Vstopi v svet tekmovalnega dirkanja z LEGO kompletom 3-v-1 Ekstremni motorji! Set vsebuje dirkalni avto z velikim motorjem v zadnjem delu, stranskimi odprtinami za dovod zraka in širokimi kolesi z nizkim profilom pnevmatik. Lahko se pretvori v Hot Rod ali hitri motorni čoln.


LEGO Creator 31087 avtomobil za sipine
13,99 €

Novo

Uživajte v 3 možnostih sestavljanja s tem kompletom LEGO® Creator 3 v 1. Sestavite avtomobil na sipinah in ga spremenite v hitro letalo, s katerim lahko poletite, ali pa se spustite po neravnem terenu z odpornim štirikolesnikom.


LEGO Creator 31088 Bitja iz globin morja
15,99 €

Novo

Uživajte v 3 možnostih sestavljanja s tem kompletom LEGO® Creator 3 v 1. Zgradite morskega psa z rakom in zakladom, nato pa jih ponovno zgradite v ribico ali morskega psa z velikimi usti.


LEGO Creator 31089 Dirkalni model Sunset
21,99 €

Novo

Uživajte v 3 možnostih sestavljanja s tem kompletom LEGO® Creator 3 v 1. Sestavite dirkalni model Sunset in ga oblikujte v klasičen dirkalni avtomobil z odpirajočo se streho ali ga spremenite v zmogljiv motorni čoln in uživajte v hitri akciji.


LEGO Creator 31090 Podvodni robot
21,99 €

Novo

Uživajte v 3 možnostih sestavljanja s tem kompletom LEGO® Creator 3 v 1. Sestavite si podvodnega robota in skata in ga preoblikujte v ladjo z roko za upravljanje ali na podvodno vozilo, ki služi za iskanje skritega zaklada.


LEGO Creator 31091 Priprava raketoplana
24,99 €

Novo

Uživajte v 3 možnostih sestavljanja s tem kompletom LEGO® Creator 3 v 1. Sestavite vozilo za transport rakete in jo prestavite na transportno vozilo ali pa sestavite tovornjak s prikolico.


LEGO Creator 31092 Dogodivščine s helikopterjem
9,99 €

Novo

Uživajte v 3 možnostih sestavljanja s tem kompletom LEGO® Creator 3 v 1. Sestavite si model iz serije Dogodivščine s helikopterjem in ga spremenite v motorni čoln ali letalo in uživajte v popolni zabavi.


LEGO Creator 31093 Rečna barka
31,99 €

Novo

Uživajte v 3 možnostih sestavljanja s tem kompletom LEGO® Creator 3 v 1. Postavite si rečno barko in nanjo postavite letalo in rakovico ali ribiško vasico s kavarno in ribiško ladjo.


LEGO Creator 31094 dirkalno letalo
31,99 €

Novo

Uživajte v 3 možnostih sestavljanja s tem kompletom LEGO® Creator 3 v 1. Sestavite si dirkalno letalo in ga oblikujte tako, da ga boste lahko uporabili tudi kot helikopter ali šobo z vrtljivimi nastavki.


LEGO Creator 6250773 Vesoljska ladja
15,99 €

Novo

Uživajte v 3 možnostih sestavljanja s tem kompletom LEGO® Creator 3 v 1. Zgradite vesoljsko ladjo ter se podajte v čudovito neskončno vesolje v futurističnem vesoljskim dodelanim plovilu ali uživajte v sci-fi avanturi z letenjem robota.


LEGO Creator 31084 Piratska železnica
89,99 €

70 €

Kupi vozovnico in uživaj v vožnji s kompletom 3v1 31084 Piratska železnica od LEGO® Creator. Po železnici se popeljete z vlakom morskega psa. Med vožnjo se sklonite, da se izognete lobanjam. Obrnite se in si oglejte vodni top pri spustu navzdol. Ne pozabite se nasmejati fotoaparatu! Avanturistično pustolovščino pa lahko nadaljujete še v Zakleti hiši ali poskusite čudovito Zibajočo ladjo.


LEGO Creator 10261 Roller Coaster
349,90 €
+ brezplačna dostava

Trenutno ni na zalogi

Uživajte v hitrosti, razburjenju in navdušenju te neverjetne znamenitosti, ki je del tega fantastičnega seta 10261 gorski vlak od LEGO® Creator Expert. Pazite in poskrbite, da so potniki pravilno in varno pritrjeni na svojih sedežih, spustite zavoro in vožnja se lahko začne. Vključite dvigalo in uživajte v vznemirljivi vožnji na podvozju.


LEGO Creator 10262 Aston Martin 007
174,90 €

Trenutno ni na zalogi

Pridobite dovoljenje za izgradnjo tega krasnega modela 10262 Aston Martin DB5 Jamese Bonda™ od LEGO® Creator Expert. Ta impresivni model zajema eleganco in brezčasnost prefinjenosti kultnega agenta 007 in ponuja pristne podrobnosti in funkcionalne pripomočke.


LEGO Creator 31066 Raziskovalno vesoljsko plovilo
31,99 €

25 €

Trenutno ni na zalogi

Izstreli se na luno v osupljivem raziskovalnem vesoljskem plovilu, opremljenim s pilotsko kabino za minifiguro in velikimi motorji v avtentični belo-črno-sivi barvni kombinaciji. Izvedi drzne pohode v vesolje z astronavtovim raketnim nahrbtnikom, odpri tovorno nišo, raztegni satelitska krila in uporabi robotsko roko, da ga lansiraš v orbito. In ko boš končno pristal na luni, lahko namesto vesoljskega čolniča sestaviš futuristično lunarno postajo, v kateri lahko poskušaš gojiti krompir, ali pa kulski vesoljski rover, s katerim boš prevozil lunino površje.


LEGO Creator 31067 Počitnice na bazenu
26,99 €

23,30 €

Trenutno ni na zalogi

Sestavi si svoje najljubše letovišče s kompletom 3-v-1 Dopust ob bazenu, v katerem so hiša v rdeče-bež kombinaciji, ki ima strešno teraso s cvetjem in podrobno izdelano notranjost s televizorjem s ploskim zaslonom in elegantno zeleno zofo. Naredi krog na rolki, razgibaj se med hitro igro namiznega tenisa, zvadi prijeme na kitari ali si privošči plavanje v bazenu, nato pa naredi kosilo na žaru na strešni terasi ali si privošči slasten sladoled pod senčnikom. Sestavljive module hiše lahko preprosto sestavljaš in premikaš – zamenjaj vrata in okna ali sezidaj bazen na strehi – izbira je tvoja! Iz tega kompleta LEGO® Creator lahko sestaviš tudi počitniški rolkarski park ali počitniško garažo za ustvarjanje glasbe.


LEGO Creator 31075 Dogodivščine v divjini
21,99 €

17 €

Trenutno ni na zalogi

Zapusti utrjene poti na vznemirljivi vožnji v divjino! Klasično terensko vozilo LEGO ima strešni prostor, rezervno kolo, nameščeno na pokrovu, odbijač, minibuska kabina z zaščitno kletko, široka platišča z masivnimi pnevmatikami in funkcionalni vitel. Namesto terenca lahko sestaviš tudi tabor v divjini ali reševalni helikopter z vitlom.


LEGO Creator Expert 10263 Gasilska postaja v zimski vasi
99,99 €

Trenutno ni na zalogi

Skočite na sani, odpravite se na pot in uživajte v božičnem vzdušju z 10263 setom gasilske postaje v zasneženi vasi, ki prihaja iz LEGO® Creator Expert. Ustvarite ljubkega snežaka z elegantnim pokrivalom in pomagajte okrasiti še božično drevo. Odložite darila in igrače in se povzpnite po gasilski lestvi na gasilskem vozilu in na konico postavite bleščečo zvezdo.


LEGO Creator 31085 Mobilna kaskaderska predstava
54,99 €

39,20 €

Trenutno ni na zalogi

Skočite v veliko transportno vozilo in se odpravite v mesto s tem super kompletom 3v1 31085 Mobilna kaskaderska predstava od LEGO® Creator! Raztovorite pošastni tovornjak, nastavite reflektorje in namestite skakalce in pristajalne rampe. Nato uporabite bloke, da pritrdite kolo tovornjaka in se pripravite, da presenetite množico! Preizkusite se na tem pošastnem tovornjaku, ko dobite največjo hitrost, skočite v zrak in pokažite gladek doskok.