Samsung NZ64M3NM1BB/OL indukcijska kuhalna plošča

Samsung NZ64M3NM1BB/OL indukcijska kuhalna plošča

Številka: 1349243
Indukcijska kuhalna plošča priznanega proizvajalca Samsung se ponaša s štirimi kuhališči, pametnim upravljanjem, elegantnim dizajnom, enostavnim čiščenjem in visokokakovostno uporabo. Celoten opis
349 €
Vključno z DDV
323,58 €
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

9.8. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
11.8. predvidena dostava na dom
 

Številka: 1349243

Predstavitev

Samsung indukcijska kuhalna plošča NZ64M3NM1BB/OL

Indukcijska kuhalna plošča priznanega proizvajalca Samsung se ponaša s štirimi kuhališči, pametnim upravljanjem, elegantnim dizajnom, enostavnim čiščenjem in visokokakovostno uporabo.

Smart Touch upravljalnik vam omogoča, da preprosto, z dotikom prsta, upravljate z vsemi funkcijami plošče. Na voljo so vam različni gumbi, na primer za vklop oziroma izklop, Power Boost, prikaz stanja baterije … 

Power Boost funkcijo boste prihranili veliko časa in hitreje postregli s hrano. Aktivirana funkcija vsaki kuhalni površini zagotovi več energije in ji da do 10 minut povišane toplote. 

Opremljena je z indikatorjem preostale toplote, ki vam sporoči, kdaj je površina dovolj hladna, da se je lahko dotaknete, samodejnim detektorjem posode, ki takoj zazna, ali sta premer in velikost posode primerna zanjo (če posoda pokriva manj kot 60 odstotkov površine, vas bo detektor opozoril, da uporabite drugo posodo), otroško zaščito, ki otrokom prepreči aktivacijo površine, in varnostnim izklopom, ki samodejno izklopi katerokoli kuhalno površino, na kateri se posode grejejo dolgo časa ali če po določenem času ni spremembe v nastavitvah delovanja.

slika

Tehnične podrobnosti

Barva črna
Model in vrsta vgradnje vgradna
Vrsta zaslona LED
Okvir kuhalne plošče prirezan
Način upravljanja na dotik
Število kuhališč 4
Vrsta indukcija
Prikaz preostale toplote / Otroška zaščita DA
Detektor posode / Samodejni izklop DA
Priključna moč 7200 W
140 mm 1,25 / 1,5 kW
220 mm 2,35 / 2,6 kW
Zunanje dimenzije 590 × 57 × 520 mm
Prostor za vgradnjo 560 × 490 mm
Teža 10,6 kg

Garancija: 2 leti