Woody lesena igrača s perlami, 200
14,44 €

12 €

Zadnji kos!

Komplet lesenih kroglic in vrvice, primerne za izdelavo zapestnic ali ogrlic. Kroglice so različne barve in v mnogih oblikah. Set vsebuje praktičen zabojček, zato boste lahko vse perle shranili na svojem mestu.


Hape poni z vezalkami
10,58 €

7,80 €

poni z vezalkami je primeren za otroke, s katerim bodo krepili in razvijali svoje motorične sposobnosti. Vrvice in repi omogočajo otrokom, da spremenijo barvo ponija, da ta lahko dobil nov, drugačen videz. Z uporabo te igrače se bodo lahko otroci naučili barv, štetja in druge veščin.


Hape Sukanec z geometrijskimi liki
18,73 €

14 €

Ta igrača bo poskrbela za zabavo pri otrocih za dolge ure. Od majhnega graditelja je odvisno samo to, kako se bo odločil za gradnjo – lahko zgradi stolp, gosenični vlak ali povsem kaj drugega. Posamezni kosi so opremljeni z luknjami, poslikavami, ki jih je mogoče naviti na vrvico, lahko pa se otroci z njimi prosto igrajo kot drugi komplet.


Teddies Železne kroglice Ledeno kraljestvo, 4000
14,50 €

Novo

Čudovit komplet raznobarvnih železnih perlic z licenco od najljubše risanke Frozen. Pakiranje vsebuje 4000 koles. Kroglice skupaj z izvirnikom so shranjene v praktični škatli. Samo postavite kroglice na preprogo, zlikajte z likalnikom in ustvarili boste nekonvencionalno kompaktno sliko.


Viga Natikanje lesenih kroglic
12,10 €

9,80 €

Plastična škatla vsebuje velike lesene kroglice in barvne sukance, na katere lahko kroglice nataknete. Igrača ima pestro, neškodljivo barvno zasnovo.


Viga Komplet lesenih kroglic in rožic za ustvarjanje
13,60 €

11,10 €

Komplet lesenih kroglic in rožic za ustvarjanje v škatli. Vsebuje tudi barvne vrvice, kamor nataknite kroglice in ustvarite ogrlice ali zapestnice. Kroglice so pakirane v praktični leseni škatli.


Viga Komplet lesenih kroglic za ustvarjanje
13,60 €

11,10 €

Lesen komplet kroglic različnih velikosti in oblik. Vsebuje tudi barvne vrvice, kamor nataknite kroglice in ustvarite ogrlice ali zapestnice. Kroglice so pakirane v praktični leseni škatli.


SES Perle set - Sova
9,99 €

9,20 €

Najboljši način, da otrok spozna in se nauči novih stvari je zagotovo skozi igro. Set perle je zabavna in kreativna igra za otroke.


SES perle set - Dinozavri
11,99 €

11,30 €

Visokokakovostni set Perle – Dinozavri vsebuje izbor korald, s katerimi lahko oblikujete trajne umetnine. Namestite te čudovite koralde na priloženi podlagi – ena je v obliki T-Rexa, druga pa v obliki Triceraptosa – in ustvarite svojo zbirko dinozavrov.