Woody znaki ABC v škatli, kreativni komplet
16,90 € 14,87 €

Novo

Nabor različnih lesenih kroglic in strunskih vrvic, primernih za ustvarjanje zapestnic ali ogrlic. barvne kroglice različnih oblik, kroglice z motivom ABC, rože, srca, živali in strune za vrvice s pritrditvijo. Vse je shranjeno v praktično leseno škatlo z drsnim pokrovom iz pleksi stekla.

Viga Lesene kroglice
13,60 € 12,09 €

Lesen komplet kroglic različnih velikosti in oblik. Vsebuje tudi barvne vrvice, kamor nataknite kroglice in ustvarite ogrlice ali zapestnice. Kroglice so pakirane v praktični leseni škatli.

Lamps L.O.L. Izdelava figuric iz kroglic
9,50 €

Z ustvarjalnim naborom LOL Surprise Design zlahka ustvarite sijočo in bleščečo sliko lutke. Set vključuje predlogo z motivom, bleščice v različnih barvah, pinceto za držanje bleščic in skodelice z barvo. Ne čakajte ničesar, naj vas navdihne L.O.L. Surprise in ustvarite svoje umetniško delo.

SES likalne kroglice - samorogi in princese, 2100 kosov
13,60 € 12,87 €

S temi likalnimi kroglicami je enostavno ustvariti princeske in samoroge. Uporabite primere, prikazane na škatli, ali ustvarite svoja dela. Z njimi se lahko pogovarjate ure in rezultati bodo vedno različni.

Hape poni z vezalkami
10,58 € 8,19 €

poni z vezalkami je primeren za otroke, s katerim bodo krepili in razvijali svoje motorične sposobnosti. Vrvice in repi omogočajo otrokom, da spremenijo barvo ponija, da ta lahko dobil nov, drugačen videz. Z uporabo te igrače se bodo lahko otroci naučili barv, štetja in druge veščin.

SES L.O.L. – likanje perl
11,90 € 11,42 €

Ustvari si svoje priljubljene L.O.L. Punčke iz perl, ki jih zlikaš. Zaradi bleščečih nalepk bodo L.O.L. punčke še bolj bleščeče. Uživaj v zabavi in rezultat te bo pustil brez besed. Izdelan iz zelo kakovostnih materialov.

Hape vrvična natikanka, lesena
18,25 €

Igraj se z natikanko tako, da lesene kocke preprosto povežeš z vrvico v vlak, stolp ali kakšno drugo verigo.

SES Perle set - Sova
10,14 €

Najboljši način, da otrok spozna in se nauči novih stvari je zagotovo skozi igro. Set perle je zabavna in kreativna igra za otroke.

SES likalne kroglice Frozen, velik komplet
14 € 13,31 €

S tem izjemno velikim likalnim kroglicam lahko iz Disneyjeve zgodbe Ledeno kraljestvo naredite vse svoje najljubše oblike. Na roza podlogi lahko ustvarite Elso, Anno in Olafa. Na drugi preprogi lahko ustvarite čudovite snežinke, ki bodo dopolnile vaš ledeni svet.