Clementoni Crazy Chic ličila, morska deklica, (18642)

Clementoni Crazy Chic ličila, morska deklica, (18642)

Številka: 2904916
Set ličil Crazy Chic z motivom morske deklice. Zasijte kot še nikoli prej, saj artikel vsebuje vse potrebno za popoln make up. V setu so vključeni šminka, lak za nohte, lip gloss in senčilo za veke. Celoten opis
15,90 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5 artikli

Jutri predviden osebni prevzem
 
9.2. predvidena dostava na dom
 
Številka: 2904916

Predstavitev

Clementoni Crazy Chic ličila, morska deklica, (18642)

Morske deklice so vedno šik! Prisrčen set ličil Crazy Chic z motivom morske deklice pričara magično vzdušje ob ličenju. Izberite ličilo iz palete in naj se zabava začne. V setu so vključeni šminka, lak za nohte, lip gloss in senčilo za veke ter aplikator za nanašanje. Paleta ličil je priročne oblike, zato jo deklice lahko vsepovsod vzamejo s seboj.

Clementoni Crazy Chic ličila

Podrobnosti

Priporočena starost 6+ let

Opozorila

Opozorilo. Ni primerno za otroke, mlajše od 36 mesecev. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka. Preberite navodila in shranite škatlo za kasnejšo uporabo. Slika na embalaži je simbolična, barve in detajli se lahko razlikujejo. Preden izročite artikel otroku, odstranite in zavrzite vse dele embalaže (vrečke, trakove,..). Opozorilo. Priporočamo za otroke starejše od 6 let. Uporabljati pod nadzorom odrasle osebe. Pred uporabo preberite navodila, sledite jim in upoštevajte priporočila. Igro/set hranite zunaj dosega otrok, mlajših od 6 let. Majhne otroke in živali držite stran od igralnega območja. Nekatere osebe so lahko preobčutljive na izdelek. Izdelek preskusite tako, da majhen delček ličila nanesete na notranjo stran zapestja, in ga odstranite po 30 minutah. Ličil ne uporabljajte, če se pojavi razdražena koža. Ne uporabljajte na koži, ki se lupi – poškodovani ali razdraženi koži. Opozorilo. Lahko vsebuje sledove snovi, ki lahko povzročijo alergije. Citronellol. Uporabljajte pripomočke seta samo na način kot je navedeno v navodilih. Številka serije (production lot/batch number) in rok uporabe (po odprtju) sta navedena na embalaži proizvoda. Ličila nanesite samo na predele obraza za katere so namenjena. Senčilo za veke – veke. Šminka – ustnice (ne dotikajte se oči). Lak za nohte – nohti. Ne sme priti v stik z usti ali očmi. Ne nanašajte v bližini ureznin, prask ali razdražene kože. Pred nanosom laka za nohte si vedno umijte in dobro posušite roke. Ne nanašajte pravega laka za nohte čez ali pod otroški lak. Odstranite lak, tako da počasi olupite naneseno podlago laka, ki se je strdila. Za odstranjevanje ne uporabljajte acetona ali drugih raztopin.