Sensor moške kratke hlače z naramnicami Cyklo Entry, črne
50,95 € 45,86 €

Sensor moške kratke hlače z naramnicami Cyklo Entry so primerne za kolesarjenje. Narejene so iz elastičnega materiala, ki se popolnoma prilagodi obliki vašega telesa. Opremljene so z antibakterijsko oblogo.

Sensor moške hlače Cyklo Race, 3/4, črne
61,95 € 55,76 €

Sensor moške hlače Cyklo Race so primerne za kolesarjenje. Narejene so iz funkcionalnega materiala in imajo protibakterijsko oblogo. Primerne so tudi za daljše kolesarske izlete.

Sensor moške kratke hlače Cyklo Race, črne
59 € 53,10 €

Sensor moške kratke hlače Cyklo Race so primerne za kolesarjenje. Narejene so iz elastičnega materiala, ki se popolnoma prilagodi obliki vašega telesa. Opremljene so z antibakterijsko oblogo.

Sensor ženske kratke hlače Trail-30%
38,72 € 27 €

Odlična cena

Ženske zračne kratke hlače svobodnega kroja z všitimi Quick DRY elastičnimi hlačami iz materiala Coolmax Fresh, ki zagotavlja optimalno odvod vlage pri treningu. Širok pas in razporek na hlačnicah za večje udobje, odsevni elementi za večjo varnost in notranji žep na elastičnih hlačnicah za nujne podrobnosti.

Sensor moške športne kratke hlače Trail
53,56 € 49,37 €

Športne kratke hlače Sensor Trail so optimalne za dolgotrajne aktivnosti. Kobinacija dveh materialov – notranje elastične kratke hlače so tesne , medtem ko je vrhnji del dodatek k maksimalni svobodi gibanja in v celoti zagotavlja udobje.