Hannah dekliške kratke hlače Kuala
22,99 €

Pustite kavbojke v omari za danes in se oblecite v udobne kratke hlače. Kadar se odpravite na potovanje, pridejo prav najbolj udobne hlače. Telesu se primerno prilegajo zaradi dodelanega kroja in niso tesne. Prav gotovo bodo hlače prinesle izjemno udobje pri vseh podvigih.

Hannah fantovske kratke hlače Vecta
11,89 €

Udobne kratke hlače/kopalke, v katerih bo vaš otrok užival ob vsakodnevnem nošenju, prav tako pa bodo prišle tudi na zabavah ob vodi. Z dodelanim materialom in rezom so primerni za vse aktivne dečke.

Hannah Nairi moške kratke hlače
59,95 €

Novo

Moške kratke hlače Hannah Nairi so idealen dodate za treking, pohodništvo ali prosti čas. Kratke hlače so lahke, zračne in prijetne na dotik. Udobno nošenje zagotavlja kroj Alpine Fit in pas, ki je deloma zategnjen z elastiko.

Hannah Relay ženske 3/4 pajkice
39,95 €

Novo

Ženske 3/4 hlače Hannah Relay so primerne za ljubiteljice teka ali in-line drsanja in drugih športnih disciplin. Ženske tričetrtinske športne pajkice so izdelane iz funkcionalnega sintetičnega materiala s primesmi elastičnih vlaken, s katerimi zagotavlja lahkotnost, zračnost in maksimalno svobodo gibanja.

Hannah ženske kratke hlače Linn
55,95 €

Ženske kratke hlače Hannah Linn so odlična izbira za pohodništvo, treking ali prosti čas. Kratke hlače so lahke, zračne in prijetne na dotik. Udobno prileganje zagotavlja Alpine fit rez in pas, delno zategnjen v gumi.