Meliconi koš za odpadke, kovinski, 12 L
15,42 € 12,52 €

Zadnji kos!

Koš za odpadke s pedalom Meliconi New Line in prostornino 12 litrov je izdelan iz kakovostnega nerjavečega jekla v edinstveni barvni teksturi Origami. Notranja odstranljiva posoda se zaradi polipropilenske plasti enostavno čisti. .

Banquet TWIZZ, koš za odpadke, 5 l
11,59 € 10,06 €

Zadnji kos!

BANQUET TWIZZ je primeren za vsako gospodinjstvo. Zaradi svoje velikosti ga lahko uporabljate v kopalnici, kuhinji ali v sobi. Idealen je tudi za pisarne prostore.

Helpmation brezkontaktni koš GYT 6 l
61,90 € 50,43 €

Zadnji kos!

Brezkontaktni koš za smeti Helpmation serije Miniinfrardečim senzorjem, nudi higiensko ravnanje z odpadki. Ko roko položite 25 cm nad senzorja koša, se pokrov samodejno tiho odpre. Ko se odpadki odložijo vanj, se pokrov ponovno zapre. Koš se ponaša s prostornino prostornino 6 l, ima nerjavečo površina ter posebno zaščito pred prstnimi odtisi.

Kis koš za smeti Dual Swing Steel, 10 l
12,09 € 7,99 €

Zadnji kos!

Kis praktičen koš za smeti s snemljivim pokrovom. Ima prostornino 10 litrov in je primeren predvsem za kopalnico ali stranišče. Izdelan je iz trpežne plastike.

Kis Dual Swing Bin, koš za odpadke, črn, L
15,47 € 11,61 €

Zadnji kos!

Koš za odpadke s pokrovom, izdelanim iz odporne plastike. KIS Dual Swing Bin s prostornino 50 litrov bo našel svoje mesto v domu, lahko pa ga uporabite tudi v delavnici ali garaži. Prednosti tega artikla so nizka teža in enostavno vzdrževanje.

Brabantia koš za papir/smeti, 11 l, svetleče jeklo
30,96 €

Zadnji kos!

Sodobno zasnovan koš za papir ali smeti, blagovne znamke Brabantia, je zahvaljujoč svojemu dizajnu, primeren za postavitev v vsako sobo v vašem domu. Visok je 31 cm in nudi 11 l prostornine.

Heidrun koš za odpadke s pedalom, 16 l
13,63 € 8,24 €

Zadnji kos!

Koš za odpadke Heidrun ima prostornino 16 l. Zapira se s pokrovom, na dnu pa je priročen pedal za odpiranje.

Element K1-5L brezkontaktni koš, 5 L
67,78 €

Zadnji kos!

Brezkontaktni koš Element K1–5L s prostornino 5 litrov skrbi za visoko raven higiene pri rokovanju z odpadki. Izdelan je iz nerjavečega jekla in plastike. Odlikuje ga senzor, ki omogoča samodejno odpiranje in zapiranje pokrova.

Meliconi koš za odpadke New Line, 14 l, črn - Odprta embalaža-31%
19,35 € 13,27 €

Odprta embalaža

Koš za odpadke s praktičnim pedalom in prostornino 14 litrov. Meliconi NEW LINE v črni različici je praktični koš s snemljivo notranjo košaro, ki je enostavna za pranje. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Meliconi koš za odpadke, 14 L, srebrn
19,29 € 11,84 €

Koš za odpadke s pedalom Meliconi Silver Brushed in prostornino 14 litrov je izdelan iz kakovostnega nerjavečega jekla v edinstveni srebrni barvi. Notranja odstranljiva posoda se zaradi polipropilenske plasti enostavno čisti. .

Meliconi koš za odpadke New Line, 14 l, zlata
19,35 € 11,71 €

Koš za odpadke s pedalom s kapaciteto 14-litrov, nerjavečim jeklom v zlati zasnovi. Povsem preprosto vzdrževanje notranje odstranljive posode, zahvaljujoč polipropilenski plasti.

Simplehuman koš za odpadke, 4,5 L, zlato roza
46,36 € 38,10 €

Koš za odpadke s pedalom v klasični okrogli obliki blagovne znamke Simplehuman bo ustrezal v vsaki notranjosti. Posebna površina obdelava zagotavlja zaščito pred prstnimi odtisi in bakterijami. Koš je izdelan iz kakovostnega nerjavečega jekla, vključno s pedalom, ki zmore do 150 tisoč odpiranj.

Meliconi koš za odpadke 40 L BULLET, srebrn
38,54 € 31,11 €

Eleganten srebrn koš za odpadke Meliconi Bullet 40L se bo podal v kakršno koli notranjost. Poseben pokrov omogoča higiensko odlaganje odpadke, ne da bi se dotaknili koša. Izdelan je iz jekla in polimerov, odpornih na vlago ter na temperature, zato je zagotovljena primerna obstojnost – lahko ga boste uporabljali več let.

Brabantia Touch Bin New koš za smeti, 30 L, črn
123,90 € 118,03 €

Moderen koš za smeti znamke Brabantia se ponaša s svojim lepim videzom kot tudi z dobrim delovanjem mnogo let. Tih mehanizem na dotik in neslišno zapiranje pokrova le povečujejo občutek razkošja ob metanju odpadkov v koš. Odstranljiva posoda olajšuje naslednje odnašanje odpadkov.

Meliconi koš za odpadke 40 l Bullet, nerjaveče jeklo
46,04 € 35,67 €

Globok koš za smeti s kapaciteto 40 l. Meliconi Bullet se prilega podjetjem in večjim gospodinjstvom. Izdelan je iz kakovostnega nerjavečega jekla, ki ga odlikuje odpornost na korozijo.

Simplehuman koš za odpadke, 3 L, mat jeklo
31,91 € 26,98 €

Koš za odpadke s pedalom in odstranljivo notranjo posodo blagovne znamke Simplehuman bo ustrezal v vsaki notranjosti. Mat barva jekla je univerzalna in se prilega tako v kopalnici, kot v kuhinji. Nano površinska obdelava zagotavlja zaščito pred prstnimi odtisi in bakterijami.

Kis Dual Swing Bin, koš za odpadke, črn, S
9,65 € 6,35 €

Koš za odpadke KIS Dual Swing Bin je praktičen pomočnik ne le v gospodinjstvu, ampak tudi v pisarni ali delavnici. Koš je izdelan iz trdne plastike, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

Kis Dual Swing Bin, koš za odpadke, siv, S
9,65 € 6,35 €

Velik pomočnik ne le v gospodinjstvu, ampak tudi v pisarni ali delavnici. Odličen koš za odpadke KIS Dual Swing Bin. Koš je izdelan iz trdne plastike, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

Kis Dual Swing Bin, koš za odpadke, siv, M
11,59 € 9,54 €

Koš za odpadke s pokrovom, izdelanim iz odporne plastike. KIS Dual Swing Bin s prostornino 25 litrov bo našel svoje mesto v domu, lahko pa ga uporabite tudi v delavnici ali garaži. Prednosti tega artikla so nizka teža in enostavno vzdrževanje.

Kis Dual Swing Bin, koš za odpadke, siv, L
15,47 € 11,49 €

Koš za odpadke s pokrovom, izdelanim iz odporne plastike. KIS Dual Swing Bin s prostornino 50 litrov bo našel svoje mesto v domu, lahko pa ga uporabite tudi v delavnici ali garaži. Prednosti tega artikla so nizka teža in enostavno vzdrževanje.

Kis Koš Dual Swing 10 l
10,39 € 7,99 €

Kis Dual Swing je praktičen koš za smeti s snemljivim pokrovom. Ima prostornino 10 litrov in je primeren predvsem za kopalnico ali stranišče. Izdelan je iz trpežne plastike.

Meliconi koš za odpadke New Line Art Deco 2, 14 L, črn
19,29 € 15,22 €

Koš za odpadke s pedalom Meliconi New Line in prostornino 14 litrov je izdelan iz kakovostnega nerjavečega jekla v edinstvenem dizajnu Art Deco. Notranja odstranljiva posoda se zaradi polipropilenske plasti enostavno čisti. .

Meliconi koš za odpadke 5 l PEDAL BIN, baker barva
13,46 € 7,96 €

5-litrski koš za odpadke Meliconi s košarico za koš za odpadke je izdelan iz kakovostnega nerjavečega jekla. Povsem preprosto vzdrževanje notranje odstranljive posode, zahvaljujoč polipropilenski plasti.

Meliconi koš za odpadke 5 l PEDAL BIN, zlat
13,49 € 7,95 €

Koš za odpadke v elegantni italijanski obliki. Meliconi 5 l PEDAL BIN v zlati različici je izjemno priročen za pranje in vam prihrani veliko časa z vzdrževanjem.

Toro koš s pedalom 8 l
22,40 € 21,11 €

Elegantno zasnovan koš s pedalom, blagovne znamke Toro, je izdelan iz kakovostnega nerjavečega jekla, v srebrni barvi. Opremljen je s praktičnim pedalom in ponuja 8 l prostornine.

Meliconi koš za odpadke, 14 L, bel
34,75 € 26,42 €

Koš za odpadke s pedalom Meliconi New Line in prostornino 14 litrov je izdelan iz kakovostnega nerjavečega jekla v edinstveni beli barvi. Notranja odstranljiva posoda se zaradi polipropilenske plasti enostavno čisti. .

Meliconi koš za odpadke, 14 L, rdeč
34,75 € 26,35 €

Koš za odpadke s pedalom Meliconi New Line in prostornino 14 litrov je izdelan iz kakovostnega nerjavečega jekla v edinstveni rdeči barvi. Notranja odstranljiva posoda se zaradi polipropilenske plasti enostavno čisti. .

Meliconi koš za odpadke 5 l PEDAL BIN, svetlo moder
13,46 € 9,49 €

Koš za odpadke s padalom iz kvalitetnega nerjavečega jekla v bakreni barvi. Notranje odstranljivo vedro Meliconi PEDAL BIN zagotavlja izjemno preprosto čiščenje in je izdelan iz trajnih materialov z dolgo življenjsko dobo.

Kis koš za odpadke Chic Laundry, 10 l, siv
21,68 € 13,47 €

Priročen koš Chic Laundry volumna 10 l je odličen za odlaganje odpadkov v manjših prostorih, saj pokrov zadržuje vonjave in ohranja vsebino skrito, odpira pa se s pritiskom na pedalo.

Rotho koš za biološke odpadke, 6 l, črn
10 € 4,39 €

Preprost koš za biološke odpadke s prostornino 6 l v črni barvi proizvajalca Rotho bo odličen pomočnik v vaši kuhinji. Izdelan je iz reciklirane plastike, ki se preprosto čisti. Tako pazite na okolje, poleg tega pa prihrani tudi prostor, saj jih preprosto zložite drug na drugega.

Rotho Twist koš za odpadke, 40 l 2
52,80 € 35,90 €

Koš za odpadke s prostornino 40 litrov. Rotho Trash Paso 40 l 2 je izdelan iz reciklirane plastike. Blue Angel eko certifikat. Odpiranje s pritiskom na stopalko, ki jo lahko pritisnete s 3 strani koša.

Rotho Twist koš za odpadke, 50 l 2
22,70 € 15,90 €

Koš za odpadke s prostornino 50 litrov. Rotho koš za odpadke Twist 50 l 2 je izdelan iz reciklirane plastike. Eko certifikat Blue Angel. Odpiranje s pritiskom na pokrov ali odpiranjem do največjega položaja.

Rotho koš za biološke odpadke, 6 l, sivo-bež
10 € 4,39 €

Preprost koš za biološke odpadke s prostornino 6 l v sivo-bež barvi proizvajalca Rotho bo odličen pomočnik v vaši kuhinji. Izdelan je iz reciklirane plastike, ki se preprosto čisti. Tako pazite na okolje, poleg tega pa prihrani tudi prostor, saj jih preprosto zložite drug na drugega.

Curver koš za odpadke CLICK-IT 50L, srebrn
14,70 € 12,61 €

Koš za odpadke s prostornino 50 litrov. Zaboj za smeti Curver CLICK-IT 50l srebro je izdelan iz kakovostne plastike in ga lahko uporabljate v kuhinji, kopalnici in pisarni. Konec odprete ročno s pomočjo vrtljivega pokrova, s katerim je vsebina košare ves čas zaprta.

Curver koš za odpadke CLICK-IT 9L, srebrn
6,80 € 4,42 €

Koš za odpadke s prostornino 9 litrov. Zaboj za smeti Curver CLICK-IT 9l srebro je izdelan iz kakovostne plastike in ga lahko uporabljate v kuhinji, kopalnici in pisarni. Konec odprete ročno s pomočjo vrtljivega pokrova, s katerim je vsebina košare ves čas zaprta.

Rotho koš za biološke odpadke, 6 l, temno moder
10 € 4,37 €

Preprost koš za biološke odpadke s prostornino 6 l v temno modri barvi proizvajalca Rotho bo odličen pomočnik v vaši kuhinji. Izdelan je iz reciklirane plastike, ki se preprosto čisti. Tako pazite na okolje, poleg tega pa prihrani tudi prostor, saj jih preprosto zložite drug na drugega.

Rotho Twist koš za odpadke, 50 l 1
22,70 € 15,90 €

Koš za odpadke s prostornino 50 litrov. Rotho koš za odpadke Twist 50 l 1 je izdelan iz reciklirane plastike. Eko certifikat Blue Angel. Odpiranje s pritiskom na pokrov ali odpiranjem do največjega položaja.

Rotho koš za organske odpadke, 6l
9,40 € 4,39 €

Zaboj za organske odpadke Rotho s prostornino 6 l bo postal praktičen pomočnik v vašem domu. Koš je narejen iz reciklirane plastike, ki jo je enostavno očistiti. Zahvaljujoč dizajnu, ki ga je mogoče zložiti, lahko košare iste vrste zložite, da prihranite prostor. Pokrov pomaga ohranjati vonj znotraj košare.

Meliconi koš za odpadke 5 l PEDAL BIN, črn
13,46 € 9,78 €

5-litrski koš za odpadke Meliconi s košarico za koš za odpadke je izdelan iz kakovostnega nerjavečega jekla. Praktično vzdrževanje notranje odstranljive košare, bo olajšalo rokovanje in je izdelana iz polipropilena.