TimeLife Tuš set 150 + 50 cm cev, premer glave 22 cm
90,63 €

Zadnji kos!

Celoten komplet, vključno s pipo za kad ali tuš, vas bo navdušil s svojo dolgo življenjsko dobo zaradi izdelave iz nerjavečega jekla. Premer tuša za glavo TimeLife je 22 cm, njegova višina je nastavljiva do 100 cm.

TimeLife tuš set iz nerjavečega jekla, 60 + 150 cm
29,78 €

Praktični komplet za prhanjeenostavno montažo je razkošen zahvaljujoč plemenitemu nerjavečemu jeklu. Dimenzije glave tuša TimeLife so 7,5×7,5 cm, pri čemer se lahko višina prilagodi na dolžino do 60 cm.

Kleine Wolke Timber WC ščetka, bela
17,96 € 16,90 €

Zadnji kos!

Kopalniška WC ščetka Timber v beli zasnovi z dodatkom bambusa, v dimenzijah 9,1 × 37,2 cm, je narejen iz polistirena.

Kela WC ščetka Leo, nerjaveče jeklo, mat
12 € 11,88 €

Zadnji kos!

Preprosta toaletna ščetka LEO iz nerjavečega jekla, proizvajalca Kela s praktično vijačno glavo, za boljše čiščenje. Izdelana je iz visoko poliranega nerjavečega jekla in dopolnjena z notranjo plastično skodelico. Praktičen dodatek, ki ne sme manjkati v nobenem stranišču.

TimeLife WC ščetka z držalom
11,20 € 10,40 €

Zadnji kos!

WC krtača z držalom iz blagovne znamke Timelife v modernem dizajnu, je praktičen dodatek za oživitev vsakega stranišča. Izdelan je iz močne plastike, njegova višina pa je 37,5 cm.

Compactor kozmetični organizator, 2 predelka, okrogel, prozorna plastika
7,37 € 6,06 €

Prozorni organizator za kozmetiko in nakit blagovne znamke Compactor, ki ga boste prav gotovo želeli imeti zjutraj na očeh ter seveda na dosegu. Poleg shranjevanja kozmetike in ščetk je primeren tudi za svinčnike in druge umetniške potrebščine, peresa, orodja.

TimeLife tuš set iz nerjavečega jekla, 60 + 150 cm
30,27 €

Praktični komplet za prhanjeenostavno montažo je razkošen zahvaljujoč plemenitemu nerjavečemu jeklu. premer glave tuša TimeLife je 6,5 cm, pri čemer se lahko višina prilagodi na dolžino do 60 cm.

Kleine Wolke CONE WC ščetka, bela
21,60 € 20,69 €

WC ščetka v dimenzijah 13 × 41,5 cm je izdelan iz gline (stojalo) in plastike. WC ščetka Kleine-Wolke CONE v beli barvi je enostavna za čiščenje.

Kleine Wolke Timber dozirnik za milo, bel
11,32 € 10,84 €

Kopalniški dozirnik za tekoče milo Kleine-Wolke Timber v beli zasnovi z dodatkom bambusa, v dimenzijah 7,2 × 16 cm, je narejen iz polistirena.

Kleine Wolke Cubic lonček za ščetke, bel
7,40 € 7,23 €

Lonček za zobne ščetke v dimenzijah 7,4 × 9,1 cm je izdelan iz gline. Lonček Kleine-Wolke CONE v beli barvi je primeren tudi za pomivalne stroje.

Kleine Wolke CONE lonček za ščetke, bel
7,01 € 6,52 €

Lonček za zobne ščetke v dimenzijah 7,5 × 11 cm je izdelan iz gline. Lonček Kleine-Wolke CONE v beli barvi je primeren tudi za pomivalne stroje.

Kleine Wolke SAHARA dozirnik za milo, mali
8,59 € 8,35 €

Dozirnik za tekoče milo Kleine-Wolke SAHARA v naravni zasnovi in dimenzijah 8 × 12,5 cm je izdelan iz gline, katera je primerna tudi za pomivalne stroje.

Kleine Wolke SAHARA stojalo za trdo milo
5,47 € 5,25 €

Stojalo za trdo milo Kleine-Wolke SAHARA v naravni zasnovi in dimenzijah 11 × 3 cm je izdelan iz gline, katera je primerna tudi za pomivalne stroje.

Kela WC krtača Mara keramika, črna
21,48 €

WC ščetka Mara, od znamke KELA, je bila zasnovana v privlačnem modernem dizajnu v mat črni barvi. Njena višina je 41 cm, mere osnove pa 16 × 16 cm. Izdelana je iz keramike. Glavo krtače je mogoče enostavno odviti.

Kela Graphito koš za kopalnico 3l, črn
14,64 €

Elegantni kozmetični koš Graphiro 3l, v črni barvi od znamke Kela, se bo odlično podajal v vsako kopalnico. Izdelan je iz kovine v mat zaključku. Poleg tega je enostaven za upravljanje skupaj s praktičnim ročajem za nošenje in odstranljivo notranjo posodo. Odličen pripomoček za vsako kopalnico.

Kleine Wolke Monroe dozirnik za milo, črn
15,62 € 15,10 €

Kopalniški dozirnik za tekoče milo Kleine-Wolke MONROE v dimenzijah 10 × 14,5 cm je izdelan iz porcelana in je primeren za pomivalne stroje.

Kleine Wolke CONE dozirnik za milo, bel
10,31 € 10,18 €

Dozirnik za tekoče milo v dimenzijah 7,5 × 17,5 cm je izdelan iz gline. Dozirnik Kleine-Wolke CONE v beli barvi je primeren tudi za pomivalne stroje.

Kela Monaco koš za kopalnico 3l, roza
14,64 €

Elegantni kozmetični koš Monaco 3l, v roza barvi od znamke Kela, se bo odlično podajal v vsako kopalnico. Izdelan je iz kovine v mat zaključku. Poleg tega je enostaven za upravljanje skupaj s praktičnim ročajem za nošenje in odstranljivo notranjo posodo. Odličen pripomoček za vsako kopalnico.

TimeLife kopalniška armatura XL 2, sestavni del 2
22 €

Set kopalniškega stropnega in ročnega tuša bo vaši kopalnici dal sodoben videz. Timelife kopalniška armatura XL 2 je odporna na vodni kamen in skoraj ne potrebuje nobenega vzdrževanja. Enostavna namestitev z vijačenjem v tuš kabino.

Kela WC krtača Mara keramika, siva
21,48 €

WC ščetka Mara, od znamke KELA, je bila zasnovana v privlačnem modernem dizajnu v mat sivi barvi. Njena višina je 41 cm, mere osnove pa 16 × 16 cm. Izdelana je iz keramike. Glavo krtače je mogoče enostavno odviti.

Kleine Wolke Pino dozirnik za milo
11,13 € 10,50 €

Kopalniški dozirnik za tekoče milo Kleine-Wolke Pino v dimenzijah 7 × 16,5 cm je izdelan iz plastike.

TimeLife kopalniška armatura XL 2, sestavni del 1
22 €

Set kopalniškega stropnega in ročnega tuša bo vaši kopalnici dal sodoben videz. Timelife kopalniška armatura XL 2 je odporna na vodni kamen in skoraj ne potrebuje nobenega vzdrževanja. Enostavna namestitev z vijačenjem v tuš kabino.

Kela Cashmere koš za kopalnico 3l
14,64 €

Elegantni kozmetični koš Cashmere 3l, v bež barvi od znamke Kela, se bo odlično podajal v vsako kopalnico. Izdelan je iz kovine v mat zaključku. Poleg tega je enostaven za upravljanje skupaj s praktičnim ročajem za nošenje in odstranljivo notranjo posodo. Odličen pripomoček za vsako kopalnico.

Kela Monaco koš za kopalnico 3l, svetlo siv
14,64 €

Elegantni kozmetični koš Monaco 3l, v svetlo sivi barvi od znamke Kela, se bo odlično podajal v vsako kopalnico. Izdelan je iz kovine v mat zaključku. Poleg tega je enostaven za upravljanje skupaj s praktičnim ročajem za nošenje in odstranljivo notranjo posodo. Odličen pripomoček za vsako kopalnico.

Kela Monaco koš za kopalnico 3l, svetlo vijoličen
14,64 €

Elegantni kozmetični koš Monaco 3l, v svetlo vijolični barvi od znamke Kela, se bo odlično podajal v vsako kopalnico. Izdelan je iz kovine v mat zaključku. Poleg tega je enostaven za upravljanje skupaj s praktičnim ročajem za nošenje in odstranljivo notranjo posodo. Odličen pripomoček za vsako kopalnico.

Kleine Wolke CONE lonček za ščetke, rdeč
7,01 € 6,56 €

Lonček za zobne ščetke v dimenzijah 7,5 × 11 cm je izdelan iz gline. Lonček Kleine-Wolke CONE v rdeči barvi je primeren tudi za pomivalne stroje.

Simplehuman Trio dozirnik za milo
104,51 €

Praktičen dozirnik za milo in druga kozmetična sredstva. Razdeljevalniki delujejo z ročico za idealno količino mila ali šampona, vsaka posoda pa ima 444 ml veliko prostornino. Zahvaljujoč preglednemu dizajnu boste takoj videli kdaj je potrebno dozirnik napolniti.

TimeLife komplet kopalniških pripomočkov, 4 deli, črn
12 € 11,62 €

kompletom kopalniških pripomočkov iz blagovne znamke Timelife lahko svojo kopalnico opremite z vsem, kar potrebujete, na enoten in eleganten način. Komplet sodobnih kopalniških dodatkov vključuje: dozirnik tekočega mila, lonček, WC krtačo in posodico trdno milo.