Cawö Frottier preproga Big Stars, črno-siva
23,38 €

16,20 €

Zadnji kos!

Cawo Frottier preproga Big Stars, izdelana iz čistega bombaža, navdušuje z neverjetno mehkobo in puhasto zasnovo. Primerna je za strojno pranje ter sušenje. Dimenzije 50 × 80 cm. Pohvali se privlačno črno-sivo barvno kombinacijo.


Cawö Frottier preproga Big Stars, svetlo sivo-bela
19,80 €

16,10 €

Zadnji kos!

Cawo Frottier preproga Big Stars, izdelana iz čistega bombaža, navdušuje z neverjetno mehkobo in puhasto zasnovo. Primerna je za strojno pranje ter sušenje. Dimenzije 50 × 80 cm. Pohvali se privlačni barvni kombinaciji svetlo sive in bele.


Cawö Frottier kopalniška preproga, 60x100, bež
47,70 €

Z mehko preprogo boste v vaši kopalnici začutili udobje – še posebej prav vam bo preproga prišla ob kadi ali ob tušu. Kopalniška preproga je izdelana iz 100 % bombaža in meri 60 × 100 cm. Blagovno znamko Cawö odlikuje vrhunska kakovost.


Cawö Frottier kopalniška preproga Luxus Natur
47,20 €

Kopalniška preproga Cawö je izdelana iz kakovostnega česanega bombaža in se ponaša z možnostjo obojestranske uporabe. S to mehko preprogo boste svoji kopalnici dali pridih harmoničnosti in razkošja. Privoščite si kakovost in udobje.


Cawö Frottier preproga Luxus, rjava
58,33 €

47,60 €

Preproga Cawo Frottier Luxus je izdelana iz kakovostnega bombaža, ki ji zagotavlja neverjetno mehkobo in puhast dotik. Odlikuje jo možnost obojestranske uporabe. Dimenzije 60 × 100 cm. Na voljo v rjavi barvi.