CAM otroška banjica Baby Bagno
32,99 €

Zadnji kos!

Otroška banjica za kopanje dojenčkov starosti od 0–12 mesecev je anatomsko oblikovana in ima dva različna gumijasta nastavka, ki preprečujeta zdrsavanje.


CAM otroška banjica Bollicina
23,99 €

Zadnji kos!

Otroška banjica za kopanje dojenčkov starosti od 0–12 mesecev je anatomsko oblikovana in ima dva različna nastavka za ležečo ali sedečo uporabo.


Safety 1st otroški sedež za v kad Swivel
25,87 €

23,20 €

Zadnji kos!

Safety 1st otroški sedež za v kad Swivel za bolj prijetno in zabavno kopanje v kadi od 6 do 12 mesecev / 10kg. Ergonomski sedež zagotavlja stabilno in trdno podporo za otroka. Sedež je vrtljiv za 360 °. Barvita vrtljiva krogla bo poskrbela za veliko zabave.


Baby Patent otroška banjica AquaScale 3v1
79,99 €

Večfunkcionalna kad AquaScale 3v1 staršem omogoča neneho spremljanje temperature vode v času kopanja, hkrati pa omogoča tudi tehtanje otroka.


Baby Patent stojalo za otroško banjico Aquascale
49,99 €

Stojalo za otroško kopalno kad Aqua Scale je združljivo s kopalno kadjo Aqua Scale 3 v 1 z vgrajeno digitalno tehtnico. Ima širši odtok, zaradi česar bo praznjenje otroške kopalne kadi hitrejše in bolj preprosto.


Simply Good plavalna blazina Monkeys
27,60 €

Plavalna blazina za dojenčke z vzorcem opic. Dojenček, ki leži na blazini Baby Floaty se počuti enako, kot v maternici, tako, da bo med plavanjem sproščen in tih.


Little Tobi Bloomingbath Cvetoča kopel
50,90 €

Pripomoček, ki bo vsako kopanje naredil najbolj zabavno za otroke in starše. Bloomingbath – cvetoča kopel bo vaš najboljšo pomočnik. Prilagodljiva vstavitev za v kopel za dojenčke, katera se bo popolnoma ujela s katerokoli kopeljo. Zahvaljujoč tej podlagi lahko uporabite umivalnik, kad ali kuhinjsko korito za otroško kopel. Je enostaven za čiščenje in sušenje.