Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Biolan Bokashi kompostnik (BIO51310100) + 1 KG POSIP

Biolan Bokashi kompostnik (BIO51310100) + 1 KG POSIP

Številka: 28383538
Odlična cena
Biolan Bokashi je kuhinjski kompostnik namenjen za ločevanje in fermentacijo bioloških odpadkov. Kompostnik oblikuje prostornina 10 l, siva barva in dvojno dno. V paketu je priložen tudi 1 kg posipa Biolan. Celoten opis
53,99 €
Dostava Mimovrste
Zagotovljena nizka cena
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Jutri predviden osebni prevzem
 
3.5.2024 predvidena dostava na dom
 
Številka: 28383538

Predstavitev

Biolan Bokashi kompostnik

Bokashi Biolan je manjši kompostnik s kapaciteto 10 l ter je primeren za uporabo v vsaki moderni kuhinji. Oblikuje ga dvojno dno, zgornja plast z luknjicami pripomore, da pipica ni blokirana. V pakiranju je priložena tudi tlačna plošča. Slednja omogoča dober izkoristek volumna in stisk vsebine. Ohišje je izdelano iz trpežne in na temperaturo odporne ABS plastike s sijajem, kar omogoča lažje čiščenje, saj je primerna tudi za čiščenje v pomivalnem stroju. Glavno prednost tega kompostnika predstavlja poseben sistem zapiranja s tečaji na pokrovu. Slednje omogoča enostavno in bolj higiensko odpiranje. Gumijasto tesnilo skupaj s sponko na pokrovu preprečuje neprijetne vonjave.

Biolan Bokashi

Ali ste vedeli?

57 % bioloških odpadkov pristane na odlagališčih za mešane odpadke in sploh ni recikliranih? Tam v ozračje spuščajo na tone toplogrednih plinov. Bokashi Biolan je trajnostna rešitev na poti do življenja z manj odpadkov. Organski odpadek bo tako dobil nov namen in novo življenje.


Obseg dobave

  • 1× kompostnik, 10 l
  • 1× posip, 1 kg
  • 1× tlačna plošča

Tehnične podrobnosti

Prostornina: 10 l
Material: ABS plastika s sijajem
Dimenzije: 20,0 × 19,6 × 29,6 cm
Barva: Siva
Teža: 2.8 kg

Garancija: 2 leti