Najdeno: 42

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Deuter kolesarska torbica Bike Bag IV, črna
25,99 €

21 €

Zadnji kos!

Torbica za pod sedež Bike Bag IV je odlična izbira za prenašanje ključev in denarnice, tako da žepi niso preobremenjeni.


Just One kolesarska torbica Drive 3.0 L
11,90 €

9,80 €

Kolesarsko torbico Just One Drive 3,0 L s prostornino 1,5 l lahko z lahkoto povečate za 0,5 l (2 l). Izdelana je iz vodoodbojnega materiala.


Zéfal kolesarska torbica Iron L-DS
17,10 €

13,40 €

Kolesarska torbica Zefal L-DS vas bo navdušila s prostornino 0,8 l, možnostjo širokega odpiranja žepa in odsevnimi elementi. Pritrjevanje je enostavno z Velcro sponko.


Zéfal kolesarska torbica Iron Pack M-TF
17,10 €

13,40 €

Zefal M-TF Iron Pack je visokokakovostna, poltrdna in edinstvena kolesarska torbica, ki jo namestite pod sedež kolesa. Odlikuje jo enostaven sistem pritrjevanja T-Fix. Dostop do stvari v torbici je enostaven, saj je odprina v torbici široka.


Just One kolesarska torbica Drive 3.0 M
8,70 €

7,30 €

Kolesarska torbica za pritrditev pod sedež Just One Drive 3.0 M. Ponaša se s prostornino 0,8 l in s sistemom T-fix, ki zanesljivo varuje shranjene stvari.


Lezyne torba za kolo Caddy
26,95 €

24,90 €

Praktična torba za kolo, ki se nastavi pod sedež. Srednje velika dimenzija in varnostni odsevniki, ki poskrbijo za varnost. Preprosto snemljiva.


Lezyne torba za kolo Dry Caddy
39,95 €

32,40 €

Praktična torba za kolo, ki se nastavi pod sedež. Srednje velika dimenzija, vodoodporna konstrukcija in varnostni odsevniki, ki poskrbijo za varnost. Preprosto snemljiva.


Lezyne torba za kolo Micro Caddy
26,95 €

20,50 €

Klasična torba za kolo, kamor lahko spravite svoje potrebščine med kolesarjenjem. Lahka, z različnimi žepi in praktično vodoodporno zadrgo.


Topeak Kolesarska torba Topeak MondoPack XL
44,94 €

Dvostransko odpiranje omogoča enostaven dostop do stvari. Ima možnost povečanja prostora, kadar je to potrebno. Namenjena je kolesarjem, ki potrebujejo veliko prostora za dodatno opremo.


Topeak torbica Aero Wedge iGlow
44,94 €

Torbica Aero Wedge iGlow z aerodinamično obliko in tehnologijo iGlow, ki poskrbi za boljšo vidljivost v temi (odsevnost).


Topeak torbica Compact Survival Tool
39,96 €

Topeak Compact Survival Tool je podsedežna torbica z dvema predaloma ponuja prostor za shranjevanje manjših predmetov in je opremljena s 16 kosi orodja.


Deuter  kolesarska torbica Bike Bag Bottle, črna
31,99 €

26,30 €

Prostorna torba za namestitev pod sedež kolesa Deuter Bike Bag. Opremljen je z dodatnim žepom za steklenico. Skupna prostornina je 1,2 l.


Deuter kolesarska torbica Bike Bag I
15,99 €

Deuter Deuter Bike Bag I je lahka torba, ki se jo namesti pod sedež kolesa in jnudi prostornino 0,8 l. Izdelana je iz trpežnega materiala. Na zadnji strani ima zanko za odsevnik.


Deuter kolesarska torbica Bike Bag III
22,99 €

19,30 €

Torbica za pod sedež kolesa Bike Bag III je odlična izbira za prenašanje ključev in denarnice, tako da žepi niso preobremenjeni.


Deuter kolesarska torbica Bike Bag Race I, črna
13,99 €

10,50 €

Deuter Bike Bag Race I je lahka torba, ki se jo namesti pod sedež kolesa in je dovolj velika za najnujnejše potrebščine na kolesarski vožnji. Na zadnji strani ima zanko za odsevnik.


Deuter kolesarska torbica Bike Bag Race II
13,99 €

Deuter Bike Bag Race II je lahka torba, ki se jo namesti pod sedež kolesa in je dovolj velika za najnujnejše potrebščine na kolesarski vožnji. Na zadnji strani ima zanko za odsevnik.


Deuter kolesarska torbica Bike Bag XS
11,99 €

9,60 €

Majhna torbica za pod sedež Bike Bag je odlična izbira za prenašanje ključev in denarnice, tako da žepi niso preobremenjeni.