Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo
0
na mesec

Adventni koledarji na zalogi

Določi parametre
  • Razpoložljivost
    Na zalogi
    ×
Novo
Schleich adventni koledar 2023, dinozaver (98984) Schleich adventni koledar 2023, konjeniški klub (98982)
Schleich adventni koledar 2023, dinozaver (98984)

S tem koledarjem prireditev bo čas pred božičem minil veliko hitreje. Odprite čarobno okno vsakega dne in odkrijte presenečenje, ki se skriva za njim. Luis v džungli s pomočjo zemljevida zakladov išče skrinjo z zakladom. Na pustolovščino za vsak primer s seboj vzame satelitski telefon. Toda ali bo našel zaklad, ki ga išče?

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste
Schleich adventni koledar 2023, konjeniški klub (98982) Schleich adventni koledar 2023, konjeniški klub (98982)
Schleich adventni koledar 2023, konjeniški klub (98982)

S tem koledarjem prireditev bo čas pred božičem minil veliko hitreje. Vsak dan odprite čarobno okno in odkrijte presenečenje, ki se skriva za njim. Sophie ima za božični večer pripravljeno nekaj posebnega. Skupaj z islandsko kobilo, njenim žrebetom in psom želi preživeti noč na seniku. Vse je že spakirala. Vsak dan na skrivaj v seno skrije več stvari, da bo presenečenje popolno.

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste
Baby Annabell Adventni koledar 2022 Schleich adventni koledar 2023, konjeniški klub (98982)
Baby Annabell Adventni koledar 2022

V tem adventnem koledarju se priljubljena Baby Annabell in njena prijateljica lama odpravita na izlet na severni tečaj. Našli boste oblačila in dodatke v božičnem slogu skupaj s srčki, zvončki, zvezdicami in ledenimi snežinkami. Vse, kar se skriva za 24 okni, je kot nalašč za čarobni adventni čas.

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste
Funko Star Wars Holiday 2022 adventni kolendar Funko Star Wars Holiday 2022 adventni kolendar
Funko Star Wars Holiday 2022 adventni kolendar

Adventni koledar vsebuje ekskluzivne figurice Funko v obliki popularnih likov iz kultne filmske serije Vojna zvezd. Idealen za prijetnejše čakanje na božične praznike in za ljudi, ki ne hrepenijo po sladkarijah. Primerno za osebe, starejše od 6 let.

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste
Odlična cena
LEGO City 60381 Adventni koledar Funko Star Wars Holiday 2022 adventni kolendar
LEGO City 60381 Adventni koledar

Popestrite si čakanje na praznike z adventnim koledarjem LEGO® City 2023 (60381). Otroci lahko odštevajo dneve do božiča z znanimi božičnimi junaki, mini modeli in dodatki. Vse kar morate storiti je, da razgrnete igralno podlogo s tematiko čarobne zimske pokrajine in uživate lahko v neštetih domišljijskih zgodbah in dogodivščinah.

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste
LEGO Friends adventni koledar 2023 (41758) Funko Star Wars Holiday 2022 adventni kolendar
LEGO Friends adventni koledar 2023 (41758)

Oboževalcem serije LEGO® Friends, starim 6 let in več, z adventnim koledarjem LEGO® Friends 2023 (41758) polepšajte čakanje na božič. Za vsakimi vrati boste našli mini ponev, mikro ponev ali mini model, da bo čakanje na božič prijetnejše in čarobnejše.

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste
LEGO Harry Potter 76418 Adventni koledar Netscroll Adventni koledar z obeski za zapestnico, darila, ideja za darilo, darila za otroke, MerryChristmas
LEGO Harry Potter 76418 Adventni koledar

Pričarajte oboževalce Harryja Potterja v čarobno pripravo na božič z adventnim koledarjem LEGO® Harry Potter™ 2023 (76418). V koledarju boste za vsakim oknom našli sestavljiva presenečenja (s preprostimi slikovnimi navodili za sestavljanje). To je čarobna ideja za darilo za otroke in oboževalce Harryja Potterja.

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste
LEGO Marvel 76267 Avengers Adventni koledar Netscroll Adventni koledar z obeski za zapestnico, darila, ideja za darilo, darila za otroke, MerryChristmas
LEGO Marvel 76267 Avengers Adventni koledar

Ta božič razveselite oboževalce Marvel, starejše od 7 let, z LEGO® Marvel Avengers Advent Calendar (76267). Zabava se začne 1. decembra in se nadaljuje še dolgo po odprtju zadnjega okna. V pričakovanju prihoda božičnega dne lahko otroci med seboj kombinirajo posamezna darila in doživijo domiselne superjunaške dogodivščine.

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste
Novo
Mormark Set zapestnic za božični adventni koledar | ADVENTBRACE Mormark Set zapestnic za božični adventni koledar | ADVENTBRACE
Mormark Set zapestnic za božični adventni koledar | ADVENTBRACE

Doživite veselje prazničnega časa s tem čudovitim božičnim adventnim koledarjem, ki vključuje 22 DIY obeskov in 2 zapestnici. Z njim lahko otroci nestrpno odštevajo do božiča in za vsakimi vrati odkrivajo čudovita presenečenja.

na voljo predvidoma: 12.12. - 13.12.

Partner: Mormark
Novo
Sweetbuy Adventni koledar z nakitom Mormark Set zapestnic za božični adventni koledar | ADVENTBRACE
Sweetbuy Adventni koledar z nakitom

Popeljite se v čarobni svet božičnega vzdušja s našim edinstvenim Adventnim koledarjem z nakitom! Vsak dan v decembru vas bodo vrata tega čarobnega koledarja presenetila z novim odkritjem – 22 draguljev in 2 zapestnici, ki bodo ustvarili nepozabne trenutke in dvignile pričakovanja v adventnem času.

na voljo predvidoma: 11.12. - 12.12.

LEGO Super junaki 76231 Adventni koledar Varuhi galaksije Mormark Set zapestnic za božični adventni koledar | ADVENTBRACE
LEGO Super junaki 76231 Adventni koledar Varuhi galaksije

Navdušite Marvelove oboževalce, stare 6 let in več, z koledarjem dogodkov Guardians of the Galaxy iz LEGO® Marvel Studios (76231). Zabava se začne 1. decembra in traja do božičnega večera. Otroci lahko pričakujejo 24 daril s superjunaki.

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste