Don Miguel Ruiz, Mojstrstvo ljubezni
15,99 ‚ā¨

Zadnji kos!

V¬†mojstrstvu ljubezni don Miguel Ruiz osvetljuje preprińćanja in domneve, utemeljene na strahu, ki spodkopavajo ljubezen in naŇ°e odnose z¬†drugimi obremenjujejo z¬†trpljenjem in napetostmi. Da bi svoje sporońćilo navdihnil z¬†Ňĺivljenjem, nas Ruiz razsvetljuje z¬†globoko vidnimi povestmi in nam tako kaŇĺe, kako naj si pozdravimo svoje ńćustvene¬†rane.

Dominik Gregl, Letalski razlagalni slovar z ustreznicam
36,89 ‚ā¨ 34,31 ‚ā¨

Letalski razlagalni slovar z¬†ustreznicami v¬†angleŇ°ńćini je rezultat dela strokovnjaka z¬†bogatimi teoretińćnimi in praktińćnimi izkuŇ°njami na podrońćju letalstva in je prvi razlagalni slvoar na tem podrońćju v¬†slovenŇ°ńćini.

Jennifer Clement: Molitev za ugrabljene
24,90 ‚ā¨

Roman Molitve za ugrabljene govori o¬†problematiki ugrabljanja deklic v¬†mehiŇ°kem Guerreru, kjer jih prekupńćevalci drog in mafija preprodajajo v¬†prostitucijo

Novak Djokovińá: Serviraj za zmago
19,90 ‚ā¨

14-dnevni prehranski nańćrt brez glutena za telesno in duŇ°evno popolnost

V¬†knjigi Serviraj za zmago pripoveduje kako je odraŇ°ńćal in kako se je z¬†velikim trudom prebil med najboljŇ°e teniŇ°ke igralce¬†sveta.

Roberto Bola√Īo: Telefonski klici, trda
26 ‚ā¨ 24,18 ‚ā¨

‚ÄěPesnik lahko prenese vse. Kar je enakovredno, kot ńće bi rekli, da ńćlovek lahko prenese vse. Vendar to ni res: le malo je stvari, ki jih ńćlovek lahko prenese. Zares prenese.‚Äú