Colin Stuart: Osupljivi atomi in neukrońćena snov
14,99 ‚ā¨

Zadnji kos!

Mladi znanstvenik Znanost je to, kar se zgodi, ńće zvedavi ljudje zastavljajo vpraŇ°anja. Lahko postaneŇ° znanstvenik in razvozlaŇ° nekaj najveńćjih skrivnosti¬†sveta?

Lea Jeranńćińć: Preko vseh meja
12,90 ‚ā¨

Zadnji kos!

Triindvajsetletna Nia Price je plesalka. Vendar ni navadna plesalka. Ukvarja se s¬†plesom ob drogu. Ko jo njena najboljŇ°a prijateljica prijavi na Ň°ov talentov, se ji Ňĺivljenje postavi na¬†glavo.

Damjana Dodińć: Babica, pogreŇ°am te
5 ‚ā¨

Zadnji kos!

Taja in Jan sta pońćitnice rada preŇĺivljala pri svoji babici.Nekega dne pa je babica umrla in otroka sta se prvińć soońćila z¬†izgubo ljubljene¬†osebe.

Obljuba energijske psihologije (2013), David Feinstein (mehka, 2013)
32,90 ‚ā¨ 30,60 ‚ā¨

Zadnji kos!

Revolucionarno orodje za dramatińćno osebno spremembo

Avtorjema Energijske medicine se je pridruŇĺil eden vodilnih strokovnjakov na podrońćju energijske psihologije, da bi ustvarili inovativno knjigo, ki pojasnjuje vplivanje na energijo lastnega telesa, in sicer ne samo za izboljŇ°anje zdravja, temveńć tudi za spremembo vedenjskih in miselnih vzorcev.

Ava Dellaira: Ljubezenska pisma mrtvim
12,99 ‚ā¨

Zadnji kos!

Vse se zańćne kot Ň°olska naloga: NapiŇ°ite pismo mrtvi osebi. Laurel si izbere Kurta Cobaina, ker ga je njena sestra, Maj, oboŇĺevala.

Barbara Bajd: Gremo v Postojnsko jamo
12,90 ‚ā¨

Zadnji kos!

Knjiga Gremo v¬†Postojnsko jamo opisuje kaj vse se skriva v¬†jami in kako pomembno je, da jo podrobneje spoznamo ter jo vedno znova obiskujemo in prouńćujemo njene skrivnosti. Po znameniti jamski poti nas vodi ilustrirani zemljevid, prvińć izrisana ¬Ľcesta¬ę, po kateri se orientiramo in si tako laŇĺje predstavljamo, kod vse nas vodi pot in kaj si lahko ogledamo ob obisku Postojnske¬†jame.

Boris KarlovŇ°ek: Tajkun
14,60 ‚ā¨

Zadnji kos!

Drugi del trilogije, ki govori o¬†korupciji v¬†Sloveniji, obravnava resnińćno tajkunsko zgodbo, ki je ońćem v¬†Sloveniji ostala skrita.

David Squire: Vrtni Ň°kodljivci in bolezni, mehka
9 ‚ā¨ 8,37 ‚ā¨

Zadnji kos!

Osnovni prirońćnik za prepoznavanje ter zatiranje Ň°kodljivcev in bolezni na vrtnih rastlinah

Vrtni Ň°kodljivci in bolezni¬†‚Äď prepozno odkriti rastlinski Ň°kodljivci in bolezni lahko v¬†zelo kratkem ńćasu napravijo na vrtu pravo razdejanje, zlasti tam, kjer je skupaj posajenih veńć enakih rastlin.

Franc Rozman: Esej o svetlobi
8 ‚ā¨

Zadnji kos!

Svetloba pritegne likovnike, fotografe, arhitekte, fizike, astronome itd. To pa je esej o¬†fizikalnih lastnostih svetlobe. Hitrost svetlobe naj bi bila enaka v¬†vseh razmerah. Razum temu teŇĺko sledi, zato nas obdajajo obńćutki, da fizikalne lastnosti svetlobe razumejo le za redki posamezniki. Pa ni tako. Razkrijmo torej meritve in znanja, ki pojasnijo lastnosti svetlobe.

Gustav Bergstrind: Redroom
20 ‚ā¨

Zadnji kos!

Gustav Bergstrind krŇ°i tabu neizgovorljivega in postavlja vpraŇ°anja, ki si jih ne dovolimo postavljati.

Maja Debelak - Dobra vila Maja: Mońć ljubezni
19 ‚ā¨

Zadnji kos!

V¬†knjigi sem spregovorila o¬†marsińćem. O¬†tem, kako nisem mogla zanositi in se za piko na in soońćila celo z¬†zunajmaternińćno noseńćnostjo¬†‚Äď odstranili so mi jajcevod. Ko sem predelala potrebne lekcije, sem nemudoma zanosila, kljub le 50% moŇĺnosti, kajti globoko v¬†sebi sem verjela, da lahko. Torej, pogledali bomo tudi kako zanositi.

Morana Polovińć: Slovenija, Ň°pansko
12,50 ‚ā¨

Zadnji kos!

V¬†turistińćni monografiji si lahko ogledate in preberete vse o¬†zgodovini, kulturi in umetnosti Slovenije, pa o¬†vseh njenih naravnih lepotah in znamenitostih, ter o¬†vseh pomembnejŇ°ih turistińćnih destinacijah.

Sherry Thomas: Ne pravi moŇĺ
19,90 ‚ā¨ 6,99 ‚ā¨

Zadnji kos!

Zakon Lea Marsdena in Bryony Asquith ni trajal veliko dlje od medenih tednov. Da bi moŇ°ki, ki je bil tako nadarjen, ńćeden in priljubljen v¬†druŇĺbi, kot je bil Leo Marsden, do konca Ňĺivljenja Ňĺivel s¬†hladno in zgolj svojemu zdravniŇ°kemu poklicu predano Ňĺeno¬†‚Äď to je bilo nemogońće.

Silvia Garcia: Igra z ognjem, broŇ°irana
11 ‚ā¨ 10,44 ‚ā¨

Zadnji kos!

V¬†nońći, ko umre Beatrice Withler, so njene tri vnukinje, Nicole, Jacqueline in Alexandra, prisiljene zbeŇĺati in se skriti pred svojim zlobnim stricem, ki jih Ňĺeli prodati v¬†bordel.

UrŇ°ka Vidmar: AngleŇ°ka slovnica
22 ‚ā¨

Knjiga vam bo pomagala do samostojne osvojitve celotne angleŇ°ke slovnice in je primerna tako za zańćetnike kot tiste, ki angleŇ°ńćino delno Ňĺe obvladajo in bi radi samo izpopolnili svoje znanje slovnice.

Irene Begush: Skrivnost v haremu
12,99 ‚ā¨

Preeti Midelton, lepa trmoglavka, ki odraŇ°ńća v¬†Bombaju, Ňĺe v¬†rani mladosti pritegne temni pogled lepega vojaka plemiŇ°kega¬†rodu.

Mihael ŇĹmahar: Misijonarka karizmatińćne prihodnosti
33,99 ‚ā¨

Ta knjiga je tvoja misija. Misija do boljŇ°ega Ňĺivljenja. Do Ňĺivljenja, za katerega nisi niti vedela, da obstaja. Do Ňĺivljenja, katero ti je skrito pred tvojimi ońćmi, serviralo drobtinice kruha, ki te niso nikoli nasitile. A¬†sedaj je priŇ°el ńćas, da zaŇĺiviŇ° bogato na vseh podrońćjih. Tvoja misija se je prińćela. Barve za tvojo prihodnost so tukaj. ńĆopińć tudi. Knjiga te je izbrala.

UrŇ°ka Vidmar: Poslovna angleŇ°ńćina
25 ‚ā¨

Knjiga Poslovna angleŇ°ńćina je praktińćno naravnan prirońćnik, ki vsakomur, ki kakorkoli pluje v¬†mednarodnih poslovnih vodah, hitro postane nepogreŇ°ljiv pripomońćek, ko je angleŇ°ńćino potrebno uporabiti v¬†konkretnih stikih s¬†tujimi dobavitelji, partnerji in strankami.

David Lewis, Izziv, Praktińćni prirońćnik za mladostnike - stopnice do samozavesti
17,19 ‚ā¨

Praktińćni prirońćnik za mladostnike¬†‚Äď stopnice do samozavesti

Vznemirljiva zbirka interaktivnih tehnik predvsem za mlade. Njeno poslanstvo je ozavestiti, motivirati in spodbuditi k¬†sprejemanju pozitivnih Ňĺivljenjskih odlońćitev. Uńćimo se, ko smo pripravljeni delati napake in zapustiti obmońćje udobja.

Smilla Lynggaard: Otroci z mońćno voljo
19,90 ‚ā¨

ŇĹivljenje z¬†otrokom z¬†mońćno voljo ni vedno preprosto. Ta knjiga vam bo pomagala ustvariti druŇĺinsko Ňĺivljenje, ki bo upoŇ°tevalo potrebe starŇ°ev in otrok, ne da bi bilo zaradi tega treba opustiti tisto, kar je v¬†druŇĺini najpomembnejŇ°e.

Charlotte Roche: VlaŇĺne cone
19,90 ‚ā¨

Roman

Roman VlaŇĺne cone je ekskurzija k¬†zadnjim tabujem sedanjosti. Pogumno, brezobzirno in provokativno se upira higienski histeriji in sterilni estetiki, ki ju razglaŇ°ajo mediji, in uveljavljenemu ravnanju s¬†telesom Ňĺenske in z¬†njeno seksualnostjo.

Maria Costantino, Amanda Lang: Konji
34,90 ‚ā¨ 31,13 ‚ā¨

Ne glede na to, ali Ňĺe imate konja, ga Ňĺelite imeti ali pa so vam konji preprosto vŇ°eńć, je knjiga Konji¬†‚Äď popolni vodnik prava za¬†vas.

Elmar Zadra, Michaela Zadra: Tońćka G
19,90 ‚ā¨ 18,51 ‚ā¨

Tantrińćni vodnik v¬†skrivnostni svet Ňĺenske spolnosti

¬ĽKo se dotikaŇ° tońćke G, s¬†tem nikakor ne izzoveŇ° samo fizioloŇ°ke stimulacije, temveńć se dotakneŇ° samega bistva tvoje psihe, jedra Ňĺenskosti. Tońćka G predstavlja najbolj erotińćen vhod v¬†kraljestvo podzavesti in ńće bi se posluŇĺevala psihoterapije ali meditacije, bi se sreńćala s¬†povsem enakimi temami in izkuŇ°njami¬†‚Äď tistimi, s¬†katerimi se v¬†sicer blaŇĺji obliki sreńćujeŇ° med drugim tudi v¬†tvojem vsakdanjiku.¬ę