KinderKraft nosilka NINO
39,06 € 33,70 €

Zadnji kos!

Otroška nosilka NINO zagotavlja varen položaj otroka – izpolnjuje zahteve Mednarodnega inštituta za displazijo kolčnega sklepa. V nosilki Nino imajo otroci noge obliko v črki " M " glede na boke, kar je pravilen položaj v skladu z otrokovo starostjo.

Babybjörn kengurujček ONE Cotton
189,99 € 137,47 €

Zadnji kos!

BabyBjörn ergonomsko oblikovan kengurujček ONE Cotton je mehak in zelo udoben. Raste z vašim otrokom. Primeren je za otroke od rojstva do 3 let. Ponuja 4 različne načine nošenja, ki jih lahko spreminjate na enostaven in varen način.

Tula kengurujček Standard Canvas
121,90 € 106,15 €

Zadnji kos!

Tula Standard kengurujček je primeren za vsakdanjo rabo v mestu in na podeželju. Predstavlja idealno izbiro za uživanje v vsakdanjih dogodivščinah z vašim otrokom brez uporabe vozička. Priporočena teža otroka je od 7 kg do 20 kg. Otrokova teža je enakomerno porazdeljena med obema ramenoma in na boke staršev. Tako vas hrbtenica med nošenjem ne bo bolela.

Tula Explore Coast Rainbow Stars kengurujček, črn z zvezdicami - Odprta embalaža-38%
183 € 112,70 €

Odprta embalaža

Vsestranska, enostavna za uporabo in ergonomska nosilka Explore je prva nosilka od znamke Tuly, ki vam omogoča, da otroka nosite v položaju, ki je obrnjen naprej, ergonomsko (priporočeno od rojstva do višine 6 m). Odkrijte svet z novimi možnostmi nošenja – otrokov nosni položaj z obrazom, obrnjenim naprej, tako, da bo lažje odkrival nov svet. Explore je najnovejša nosilka, ki združuje najboljše lastnosti in funkcije za otroke in uporabnike: prilagajanje optimalne širine med nogami do stopal, nastavljiv naslon za glavo in več nosilnih položajev. To vse je Tula Explore. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

KinderKraft nosilka MILO
49 € 46,90 €

Odlična cena

Otroška nosilka NINO zagotavlja varen položaj otroka – izpolnjuje zahteve Mednarodnega inštituta za displazijo kolčnega sklepa. – Za otroke, ki tehtajo od 3,2 do 20 kg.

Chicco otroška nosilka Easy Fit
29,96 €

Chicco Baby Carrier Easy Fit je preprost in zelo intuitiven otroški nosilec od rojstva do 9 kg. Enostavno prilagajanje, prilagajanje otrokom in staršem, ergonomsko sedenje, udobje. Lahka – teža samo približno 0,5 kg. Easy Fit je uvrščen med nosilce zdravih kolčnih sklepov.

KinderKraft nosilka MILO, črna
47,90 € 36,47 €

Nosilka za otroka MILO je kombinacija originalnega dizajna in udobja. Zasnova zagotavlja varen položaj dojenčka, ko ga nosi, materiali iz katerih je izdelan pa zagotavljajo mehkobo in udobje.

Hauck 3 Way Carrier 2020, črn
49,99 € 44,49 €

Hauck praktičen reverzibilen nosilec za dojenčke od 3,5 do 12 kg. Ima individualno nastavljive trakove in je udobno oblazinjen.

Chicco nosilka za dojenčke/šal Boppy Comfy Fit Grey
69,90 € 35,83 €

Chicco otroški nosilec / šal Boppy Comfy Fit Grey 2v1 je otroški šal in otroški nosilec v enem. Omogočil vam bo, da imate svojega otroka s seboj, hkrati pa bo imel roke proste. Dojenčka bo ovil v nežen objem in omogočil ergonomsko nošenje za pravilen razvoj.

Nania otroški kengurujček Platinum
35,19 € 26,72 €

Nania otroški kengurujček Platinum je kompakten in enostaven za prenašanje. Postavite svojega otroka blizu sebe in mu zagotovite veliko udobja.

Babybjörn kengurujček ONE 3D Mesh 2018
171,68 € 154,75 €

BabyBorn ergonomsko oblikovan kengurujček ONE Cotton je mehak in zelo udoben. Raste z vašim otrokom. Primeren je za otroke od rojstva do 3 let. Ponuja 4 različne načine nošenja, ki jih lahko spreminjate na enostaven in varen način. Sešit je iz 3D mreže, zaradi česar je zračen in se hitro suši.

Babybjörn MINI 3D Jersey kengurujček
86,98 € 77,10 €

Babybjörn MINI 3D Jersey je odličen za prve mesece, ko novorojenček potrebuje ure bližine čez cel dan. Primeren je za otroke z od 3,2 kg do 11 kg (0–1 leto). Izdelan je iz 3D Jersey – najnovejši material, ki je najbolj kompakten. Gladka in elastična tkanina prijetno zaobjame vašega dojenčka. Položaj novorojenčka in njegovo naravno C krivuljo lahko nadzorujete in preverite čez tkanino.

Babybjörn BB Mini Mesh nosilka
109 € 87,22 €

Otroška nosilka je namenjena otrokom do 12. meseca in maksimalno težo 11 kg ter se ga lahko enostavno prilagodi telesu in položaju otroka. Nosilka je izdelana iz kakovostnih materialov, ki so zdravju dojenčka prijazni.

Babybjörn BB One Cotton kengurujček
159 € 137,68 €

Otroški kengurujček znamke Babybjorn je namenjen za otroke od 12. meseca do 3. leta in maksimalno težo 15 kg. Kengurujček je izdelan iz varnih materialov, lahko ga nastavite na 4 različne načine nošenja.

Babybjörn BB Mini Dove Blue 3D Jersey nosilka
90,90 € 77,10 €

Otroška nosilka Babybjörn za novorojenčke z maksimalno nosilnostjo približno 11 kg je izdelana iz tkanin, ki so zdravju otroka prijazni. Materiali izpolnjujejo tudi mednarodne kriterije testiranja Oko-Tex Standard 100.

Babybjörn MINI Dusty Cotton kengurujček
84,08 € 75,18 €

Babybjorn kengurujček MINI Cotton je bil razvit posebej za nošenje novorojenčkov v prvih mesecih in zagotavlja tudi otroku potrebno bližino. Primeren je za otroke z od 3,2 kg do 11 kg (0–1 leto). Izdelan je iz certificiranega bombaža, ki je na območju sedeža elastičen + satenaste tkanine, da je super moderen in udoben.

Manduca nosilka Summer Vibes
171,56 € 135,78 €

Manduca Summer Vibes je nosilka, primerna za nošenje otrok od rojstva do približno 3. leta starosti. Teža nosilke je 0,68 kg. Vesel barvit dizajn, iz bio-bombaža, udoben, praktičen.

KiBi nosilka EVO Design
120,84 €

Nosilka KiBi EVO iz kolekcije EVO Design je ergonomska nosilka izdelana na Češkem in je primerna za nošenje otrok od 4. meseca do 3. leta starosti. Ponuja 3 položaje nošenja: možnost nošenja na boku, trebuhu ali na hrbtu. Ima ledveni pas, naslon za glavo in možnost nastavitve širine zadnjega naslonjala

Babybjörn BB Mini One Tencel slinček za nosilko, 2 kosa
13,90 € 11,65 €

Vodoodporni slinček po 2 kosa je namenjen prenosnim nosilkam BabyBjörn, katero pomaga ščititi pred umazanijo od ostankov hrane in razlitih tekučin. Spodnji sloj je izdelan iz kombinacije tencla in modala, zgornji del pa iz tencla. BB Mini One Tencel slinček za nosilko je povsem pralen na 60 °C in nezahteven za vzdrževanje.

KiBi nosilka EVO

KiBi nosilka EVO

Ocena: 4,9
115,38 €

Nosilka KiBi EVO je ergonomska nosilka izdelana na Češkem in je primerna za nošenje otrok od 4. meseca do 3. leta starosti. Ponuja 3 položaje nošenja: možnost nošenja na boku, trebuhu ali na hrbtu. Ima ledveni pas, naslon za glavo za miren spanec vašega otroka in še mnogo drugih stvari.

Babybjörn BB One Tencel slinček za nosilko
18,90 € 15,86 €

Vodoodporen slinček za prenosne nosilke BabyBjörn pomaga ščititi površine nosilke pred umazanijo od ostanka hrane ali tekočin. Spodnji sloj je izdelan iz kombinacije tencla in modala, zgornji del pa iz tencla. BB One Tencel slinček za nosilko je povsem pralen na 60 °C in nezahteven za vzdrževanje.

Cybex kengurujček Maira.tie
159,99 € 115,32 €

Otroški nosilec MAIRA.tie nudi enostavno in intuitivno prileganje glede na velikost staršev. Nosilec se prav tako lahko prilagodi glede na velikost otroka. Prilagodljiv večnamenski naslon za glavo podpira naravno zaobljen zadnji del otroka.

KiBi ščitniki za ramenski pas
9,49 €

Dojenčki, ki se nosijo v nosilkah zelo radi opazujejo svet okoli sebe in se stiskajo ob naramne pasove, ki jih imajo tik ob glavi. Da ne bi bilo potrebno nosilke po dolgotrajnem nošenju zaradi umazanih naramnic oprati, smo za vas pripravili dodatek k nosilki KiBi, ki zaščiti naramnice, so enostavnejše na nošenje in morda bolj primerne, saj ne drsijo.

KiBi ščitniki za ramenski pas Flora
18,27 € 12,65 €

Ščitniki naramnic Flora so popolnoma združljivi z nosilkami iz kolekcije KiBi EVO Flora. Dojenčki, ki se nosijo v nosilkah zelo radi opazujejo svet okoli sebe in se stiskajo ob naramne pasove, ki jih imajo tik ob glavi. S temi ščitniki boste preprečili obrabljenost nosilke.

KiBi torba 3v1

KiBi torba 3v1

Ocena: 5
38,65 € 32,98 €

Kadar morate z nošenim otrokom iti ven in hkrati potrebujete seboj vzeti vse potrebne stvari, je torba KiBi 3v1 idealna izbira. Lahko jo nosite običajno čez ramo ali čez telo, zaradi zelo praktičnega zapenjanja v pasu pa jo lahko nosite tudi ob boku.

KiBi torba 3v1
38,47 € 32,98 €

KiBi torba 3v1 je odlična torba, v katero boste lahko shranili vse, kar vaš otrok potrebuje. Pomočnik, kadar morate ven z vašim dojenčkom in potrebujete proste roke. Lahko jo nosite običajno čez ramo ali čez telo, zaradi zelo praktičnega zapenjanja v pasu pa jo lahko nosite tudi ob boku.

KiBi torba 3v1 Flora
46,25 € 40,22 €

KiBi Taška 3v1 Flora je odličen pomočnik, kadar morate z nošenim otrokom iti ven in hkrati potrebujete seboj vzeti vse potrebne stvari. Lahko jo nosite običajno čez ramo ali čez telo, zaradi zelo praktičnega zapenjanja v pasu pa jo lahko nosite tudi ob boku.

Babybjörn nosilka ONE Classic Denim Midnight blue
137,68 €

BabyBjörn nosilka ONE Classic Denim Midnight blue za otroke od rojstva pa do 3 leta starosti. Maksimalna nosilnost je 15 kg. Ta bombažna nosilka je označena, kot zdrav nosilec kolčnih sklepov. Enostavna za uporabo, omogoča nošenje dojenčka v različnih položajih. Udobna in varna za uporabo.

Hauck kengurujček Fisher Price Close to me 2020, črn
78,99 € 54,77 €

Fisher-Price Hauck Close to me 2019 je varen otroški kengurujček, razvit v skladu z ergonomskimi zahtevami. Zahvaljujoč višini sedeža in zaščiti za glavo se lahko uporablja za otroke od rojstva. Največja obremenitev je 12 kg. Različne možnosti nastavitve za optimalno prilagajanje.

Babybjörn MINI 3D Mesh kengurujček
98,93 € 89,31 €

Babybjorn kengurujček MINI 3D Mesh je bil razvit za prenašanje novorojenčkov v njihovih prvih mesecih življenja. Vložek za novorojenčke ni potreben. Primeren je za otroke z od 3,2 kg do 11 kg (0–1 leto). Izdelan je iz 3D Mesh, kar je hladna in zračna mrežasta tkanina z neverjetno mehko osnovo. Mrežasta tkanina zagotavlja odličen pretok zraka in se hitro posuši.