Krups KP1A0531 Nescafe Dolce Gusto Piccolo XS kavni aparat, rdeč

Krups KP1A0531 Nescafe Dolce Gusto Piccolo XS kavni aparat, rdeč

Številka: 1391578
Odlična cena
Kavni aparat na kavne kapsule s kompaktno obliko se bo ujemal z vsako kuhinjo. Krups KP1A0531 Nescafe Dolce Gusto Piccolo XS ima enostavno upravljanje – izbrano kapsule vstavite v aparat in z enim dotikom na ročico je napitek pripravljen. Način varčevanja z energijo po5 minutah nedejavnosti avtomatsko izklopi aparat. Celoten opis
99,90 €
Vključno z DDV
49,90 €
-50%
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Jutri v 2 trgovinah
Trgovine
 
27.7. predvidena dostava na dom
 

Številka: 1391578

Predstavitev

Ključne lastnosti Krups KP1A0531 Nescafe Dolce Gusto Piccolo XS kavnega aparata

 • Kompakten in moderen dizajn
 • Največji izbor pijač
 • Profesionalna priprava kave
 • Način varčevanja z energijo
 Krups KP1A0531 Nescafe Dolce Gusto Piccolo XS širok nabor napitkov

Krups Nescafe Dolce Gusto Piccolo XS je dizajnerski izdelek

Kavni aparat na kapsule Krups KP1A0531 Nescafe Dolce Gusto Piccolo XS je s svojimi kompaktnimi dimenzijami kot nalašč za majhne kuhinje. Njegova moderna oblika z elegantno in majhno konstrukcijo se preprosto upravlja s pomočjo ročice. Z njegovo pomočjo lahko pripravite nad 30 vročih in hladnih napitkov. Bi radi kavo, čaj, kakav ali mleko? Iz široke palete kapsul za pijačo lahko vsakdo izbere. 

.
 Krups KP1A0531 Nescafe Dolce Gusto Piccolo XS širok nabor napitkov

Kava, kot bi jo naredil profesionalen barista

Kavni aparat Krups KP1A0531 Nescafe Dolce Gusto Piccolo XS razpolaga s pritiskom črpalke 15 barov, zaradi česa bo vaša kava imela gosto puhasto in žametno peno. Poleg tega kavni aparat porabi toliko energije, kot jo je dejansko potrebno za pripravo napitka. Po petih minutah neaktivnosti se avtomatično izklopi, in vi greste tako lahko mirno v službo brez strahu o vrtoglavih zneskih na položnici za elektriko.

 Krups KP1A0531 Nescafe Dolce Gusto Piccolo XS pritisk 15 barov

Ste vedeli, da …

Znamka Krups se zavzema, da lahko večino svojih izdelkov pripravlja za dobo 10 let. Glavni razlog je boj proti onesnaževanju okolja in in proti proizvodnji nepotrebnih odpadkov. Izdelki so oblikovani tako, da jih je mogoče enostavno popraviti in ekološko odstraniti. Krups se je zavezal, da bo za večino svojih izdelkov 10 let hranil na zalogi vse rezervne dele. .


Kompakten aparat za kavo na kapsule v elegantnem dizajnu vas sam obvesti, ko mu je potrebno očistiti vodni kamen. Takrat gumb zasveti v oranžni barvi.

Uporabite možnosti med ristretto, intenzivnim espressom, aromatičnim lungom, polnim grandem, puhastim kapučinom, čajem in hladnimi pijačami.

Sistem kapsul Krups KP1A0531 Nescafe Dolce Gusto Piccolo XS je edini na trgu, ki lahko pripravi tople in hladne napitke.

Zaradi profesionalnega tlaka kavnega aparata do 15 barov si lahko pripravite kavo visoke kakovosti z gosto žametno kremo.


hermetično zaprtimi kapsulami, ki ohranjajo kavo svežo, lahko uživate v skodelicah z bogato aromo.

Praktičen način za varčevanje z energijo vaš kavni aparat Krups KP1A0531 Nescafe Dolce Gusto Piccolo XS po 5 minutah nedejavnosti samodejno izklopi, zaradi česar je izjemno varčen.

Za pripravo pijače, samo vstavite vašo najljubšo kapsulo v rezervoar in z eno potezo ročice pripravite odlično pijačo po vašem okusu.


Lastnosti

 • Profesionalni tlak črpalke s pritiskom 15 barov
 • Za tople in hladne napitke
 • Varčevanje z energijo – samodejni izklop po 5 minutah
 • Enostavno upravljanje s pomočjo ročice
 • Obvestilo o odstranitvi vodnega kamna
 • Ustvarite kremasto mlečno peno
 • Izdelek lahko v obdobju do 10 let popravite.

Tehnični podatki

Tlak 15 barov
Prostornina posode za vodo 0,8 l
Nastavek za paro Ne
Dimenzije 13,6 × 27,6 × 26,6 cm (v x š x g)
Teža 2,1 kg
Barva rdeča

Garancija: 2 leti