Krups kavni aparat KP170531 Infinissima, rdeč

Krups kavni aparat KP170531 Infinissima, rdeč

Številka: 1265830
Odlična cena
Kavni avtomat na kavne kapsule v elegantni obliki je navdihnil simbol neskončnosti. Aparat KP170131 Infinissima v rdeči barvi je z vitko konstrukcijo zelo enostaven za uporabo. Upravljanje je ročno , in intuitivno. Samo vstavite vašo najljubšo Nescafé Dolce Gusto kapsulo in izberite toplo ali hladno vodo. Celoten opis
104,90 €
Vključno z DDV
59,90 €
-42%
Dostava Mimovrste

Na zalogi v trgovini

Številka: 1265830

Predstavitev

Dolce Gusto Mini Infinissima

  • Zanimiv, moderno zasnovan dizajn
  • Širok izbor toplih in hladnih napitkov
  • Omogoča profesionalno pripravo kave
  • Ponuja način varčevanja z energijo
Dolce Gusto Mini Infinissima

Za pripravo okusne kave

Kavni aparat Dolce Gusto je odlična izbira za vse ljubitelje okusne in hitro pripravljene kave. Odlikuje ga sodoben dizajn. Opremljen z močnim tlakom in dovodom vroče vode v kapsulo, poskrbi za izjemen okus. Uporaba je izredno preprosta, nastavite pa lahko količino napitka. Izbirate lahko med več kot 30 različnimi vrstami toplih napitkov. Poleg kave lahko s pomočjo aparata pripravite tudi čaj ali vročo čokolado, omogoča pa tudi pripravo hladnih napitkov.

Ponaša se z eko načinom, ki aparat po 5 minutah neuporabe samodejno izklopi. Aparat vas bo samodejno obvestil, ko bo čas za čiščenje – zasvetil bo gumb v oranžni barvi.

Za pripravo okusne kave

Hitra in preprosta priprava

Kavni aparat je nastal s skupnimi prizadevanji dveh vodilnih podjetij: podjetja Krups, ki je vodilno v proizvodnji gospodinjskih aparatov, in podjetja Nescafe, ki je vodilno v proizvodnji kave. Kavni aparat omogoča izjemno preprosto in enostavno pripravo kave. Za pripravo skodelice „črnega zlata" je dovolj le nekaj preprostih korakov.

Kapsulo s kavo Nescafe Dolce Gusto vstavite v aparat za kavo, pritisnite ročico in skodelica kave z enkratno aromo bo pripravljena. Aparat za kavo je narejen za tiste, ki niste vajeni zapravljati svojega dragocenega časa. Skodelica kave bo pripravljena v samo 30-ih sekundah.

Hitra in preprosta priprava

Tehnične podrobnosti

Dimenzije (D x Š x V) 28 × 15 × 37 cm
Tlak 15 bar
Prostornina posode za vodo 1,2 l
Barva rdeča/črna
Teža 2,65 kg

Garancija: 2 leti