Javnim ustanovom in proračunskim uporabnikom nudimo:

Individualni pristop

Prepričani smo, da je temelj dobrega poslovnega odnosa profesionalni osebni pristop. Zato imajo kupci, ki z nami želijo sodelovati dolgoročno, pri nas na voljo svojega referenta.

Ponudbe za javne in interne razpise

Izbirate lahko med široko in ugodno ponudbo na spletni strani, v primeru večjih količin, razpisov in drugih posebnih ponudb pa nam lahko pišete na b2b@mimovrste.si in z veseljem vam bomo pomagali ter pripravili ponudbo po vaši meri.

Možnost odloga plačila in poslovanja preko eRačuna

V kolikor potrebujete eRačun in ste z nami dogovorjeni za odloženo plačilo, izberite plačilo preko spletne banke, številko vašega naročila in naročilnico pa nam pošljite na b2b@mimovrste.si način plačila vam bomo uredili naknadno. eRačun prejmete sedem dni po dobavi blaga.

Dostavo naročila na sedež ustanove ali drug izbrani naslov

Za spletna naročila majhnih paketov nad 98,99 € in velikih paketov nad 398,99 € je dostava brezplačna. Za nas pakete dostavlja Pošta Slovenije in DPD, ki večino paketov dostavita že naslednji delovni dan (če je artikel na zalogi v našem centralnem skladišču) po obvestilu o odpremi.

Oddaja naročila z računom za javno ustanovo

Nakupovanje za poslovne uporabnike je preprosto:

 1. Uporabite lahko svoje uporabniško ime in geslo in artikle dodate v košarico. Če nakupujete prvič, opravite registracijo.
 2. Na drugem koraku ' Izberi naslov' izberete ali dodate željen naslov za dostavo. Na tem koraku prav tako izberete ali dodate naslov za račun, kamor pazljivo vpišite pravilne podatke vašega podjetja, v kolikor imena in priimka ne želite na računu, vpišite znake (_ _ _ ali . . .). (Vnos naziva je omejen na 40 znakov.) Naknadna sprememba podatkov na računu ni mogoča!
 3. V drugem koraku lahko vpišete tudi številko vaše naročilnice v kolikor potrebujete ta podatek na izdani dobavnici in računu (število znakov je omejeno).
 4. V tretjem koraku lahko izbirate med različnimi načini plačila. V kolikor ste z nami dogovorjeni za odloženo plačilo, izberite plačilo preko spletne banke, številko vašega naročila in naročilnico pa nam pošljite na b2b@mimovrste.si. V primeru odloženega plačila osebni prevzem na naših prevzemnih mestih ni možen.
 5. Še enkrat preverite pravilnost podatkov in oddajte naročilo.

Nakup na podjetje

Oddaja naročila z računom na podjetje

 1. Artikle dodajate v košarico s klikom na gumb ‚Dodaj v košarico‘.
  none
 2. V košarici, na koraku ‚Izberi naslov‘, dodate nov ali izberete že shranjen naslov za dostavo. Kreirate lahko nov naslov, kjer vpišete vse podatke o podjetju ali izberete že kreiran naslov, na katerega bo izstavljen račun. Če imena in priimka ne želite na računu, vpišite znake (_ _ _ ali . . .). (Vnos naziva je omejen na 40 znakov.) Naknadna sprememba podatkov na računu ni mogoča! Desno spodaj vpišete tudi številko vaše naročilnice.*
  none

  none

  none

 3. V tem koraku izberete tudi način dostave ali prevzema in vrsto plačila. V primeru, da želite odloženo plačilo, izberete opcijo PREDRAČUN (TRR).
  none

 4. Še enkrat preverite pravilnost vseh podatkov. Do naročila vas sedaj loči le še klik na gumb ODDAJ NAROČILO.
  none

Oddaja naročila z vnaprej kreiranim naslovom za račun

 1. Pred oddajo naročila vnesite podatke o podjetju v zavihku Moj račun.
 2. Naslov za račun na podjetje vnesete v zavihku ‚Moj račun – Moji naslovi – Naslov za račun – Dodaj nov naslov‘.
 3. Artikle dodajate v košarico s klikom na gumb ‚Dodaj v košarico‘.
 4. Nadaljujete na način dostave ali prevzema in vrsto plačila. V primeru, da želite odloženo plačilo, izberete opcijo ‚Prek spletne banke oziroma s predračunom‘.
 5. V košarici, na koraku ‚Izberi naslov‘, izberete naslov za dostavo. V drugem koraku spodaj pa lahko vpišete številko vaše naročilnice.
 6. Še enkrat preverite pravilnost vseh podatkov. Naknadna sprememba podatkov na računu ni mogoča! Do naročila vas sedaj loči le še klik na gumb ‚Oddaj naročilo‘.

Oddaja naročila z vnaprej kreiranim uporabniškim profilom

 1. Pred oddajo naročila vnesite podatke o podjetju v zavihku Moj račun.
 2. Kreirajte nov uporabniški profil v zavihku ‚Moj račun – Moji profili – Uporabniški profil‘, kjer vnesete vse potrebne podatke za oddajo naročil z novim uporabniškim profilom.
 3. Artikle dodajate v košarico s klikom na gumb ‚Dodaj v košarico‘.
 4. V košarici izberite profil s katerim aktivirate vse prej nastavljene nastavitve novega uporabniškega profila.
 5. V 2. koraku po potrebi spremenite nastavitve (dostava, plačilo). Levo spodaj pa vpišite številko vaše naročilnice
 6. Še enkrat preverite pravilnost vseh podatkov. Do naročila vas sedaj loči le še klik na gumb ‚Oddaj naročilo‘.

*V kolikor naročilnice pri oddaji naročila še nimate, jo prosimo po oddaji naročila posredujte na e-naslov: b2b@mimovrste.si s pripisom številke naročila.

Dobavnico in račun poslovni uporabnik prejme izključno na e-naslov. Ko bo naročilo odpremljeno poslovni uporabnik na e-naslov prejeme dobavnico. V roku treh delovnih dni od vročitve naročila pa na e-naslov prejme račun.