Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo
0
na mesec

Substral SUBSTRAL Celaflor univerzalni insekticid proti mrčesu, 400ml

Substral SUBSTRAL Celaflor univerzalni insekticid proti mrčesu, 400ml

Številka: 29260735
Partnerska prodaja
Kontaktni insekticidni sprej za zatiranje muh, mušic, moljev, os, komarjev, mravelj, srebrnih ribic in drugega mrčesa. Celoten opis
9,99 €
Partner: Silk d.o.o.

Partnerska zaloga 5+ artikli

27.2.2024 - 28.2.2024 predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja Silk d.o.o.

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 29260735

Predstavitev

Celaflor univerzalni insekticid proti mrčesu je kontaktni insekticid v spreju za zatiranje muh, mušic, moljev, os, komarjev, mravelj, srebrnih ribic in drugega mrčesa, v prostorih (stanovanjski prostori, hoteli, vikendi, trgovine, kmetijska in industrijska poslopja). Vsebuje naravno učinkovino iz cvetov dalmatinskega bolhača.

Vsebuje: Chrysanthemum cinerariaefolium, ekstrakt, pridobljen iz odprtih in zrelih cvetov Tanacetum cinerariifolium z ogljikovodikovim topilom, piperonil butoksid.

»Biocid uporabljate varno. Pred uporabo vedno preberite etiketo in podatke o proizvodu.«

Pred uporabo dobro pretresite! Mrčes popršite direktno z razdalje ca.10 cm in pršite 1–2 sekundi. Takojšnji knock down učinek je na komarjih, moljih in srebrnih ribicah.

Na mravlje učinkuje v nekaj sekundah. Na muhe in mušice pa v pol minute. Ne pršite po ljudeh, domačih živalih, hrani, opremi za pripravo hrane in jedilnem priboru. Razpršilec deluje tudi obrnjen s pršilom navzdol. 

Površine, ki prihajajo v stik s hrano, je potrebno pred ponovno uporabo umiti (lahko s krpo in gospodinjskim čistilom ter vodo). Pri zelo občutljivih površinah, sprej najprej preizkusite na mestu, ki je očem skrito.

Popršite lahko tudi prostor, kjer se nahaja mrčes. Zaprite v prostoru vsa okna in vrata ter nato popršite prostor. Ne pršite več kot 10 sekund, kar zadostuje za prostor velikosti 60 m3 (24m2 talne površine pri normalni stojni višini) in zapustite prostor.

Po 30 min. prostor dobro prezračite. Nato zračite vsaj 20 min. Prostor popršite samo, če je to potrebno, raje direktno popršite mrčes.