Dunlop parni čistilnik, 1050 W, črn/rumen - Odprta embalaža

Dunlop parni čistilnik, 1050 W, črn/rumen - Odprta embalaža

Številka: 10738342
Odprta embalaža Odprodaja
Prenosni parni čistilec DUNLOP je zelo zmogljiv in priročen 1050W parni čistilec. Voda v njegovem rezervoarju s prostornino 360ml se v kratkem času segreje in spremeni v paro, s katero lahko očistite in razkužite tla, okna, stranišče, kopalniške ploščice, preproge, itd. Zaradi vroče pare za doseganje rezultatov ne potrebujete dragih čistilnih sredstev. Servisiran artikel – Artikel je bil servisiran na pooblašcenem servisu. Artikel je brezhibno delujoc. Cena je dodatno znižana, velja naveden garancijski rok. Celoten opis
Naši svetovalci vam bodo o nakupu z veseljem svetovali po telefonu med delavniki od 08.00 do 12.00 in od 12.30 do 16.00 na telefonski številki 045811605
33,20 €
Vključno z DDV
28,90 €
Dostava Mimovrste

Razprodano

Odprta embalaža

Artikel ima manjše znake uporabe, a deluje brezhibno.
Artikel ima manjše znake uporabe, a deluje brezhibno.
Številka: 10738342

Predstavitev

Dunlop parni čistilnik


Zmogljiv in priročen parni čistilec


Parni čistilec Dunlop je popoln partner in pomočnik pri čiščenju s paro. Čistilec od konkurence loči izjemna moč 1050 W, piko na i pa mu daje velik rezervoar za vodo s prostornino 360 ml.

Pri čiščenju se voda v rezervoarju segreje v paro, s katero lahko očistite različne površine, okna, tla, stranišča, kopalnice, preproge, itd. Po zaslugi vroče pare za doseganje popolne čistoče in higiene ne potrebujete dragih čistilnih sredstev! Parni čistilec je narejen z mislijo na čim lažje rokovanje in uporabo, saj ga preprosto le vklopite v elektriko, pritisnete gumb za vklop in pričnete s čiščenjem.

Tlak, pod katerim deluje čistilec seže vse do moči 4 barov, kar pomeni, da ima para neprekinjen tok 30 g / min.

Dunlop

Priloženi dodatki in pripomočki


V kompletu so poleg parnega čistilca priloženi različni nastavki in pripomočki, ki še dodatno pripomorejo k temu, da lahko čistilec uporabljate pri vseh čistilnih opravilih.

Multifunkcijski čistilec odlikuje tudi njegova ergonomska oblika, ki omogoča, da se ravno prav usede v dlan, ko ga uporabljate. Nizka teža še dodatno pripomore k okretnosti in čiščenju težko dosegljivih kotičkov in mest, na strani čistilca pa se nahaja tudi LED indikator, ki vam pove kdaj se voda segreva v paro in kdaj je dovolj segreta.

Dunlop

Obseg dobave

  • parni čistilec Dunlop
  • različni nastavki in pripomočki
  • navodila za uporabo

Tehnične podrobnosti

Tip čistilnika parni
Moč 1050 W
Prostornina rezervoarja Prostornina rezervoarja
Tlak 4 bar
Moč 1050 W
Tok pare 30 g / min
Barva črna / rumena
Dimenzije 270 × 120 × 220 mm
Teža 2,13 kg

Garancija: 1 leto