Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo
0
na mesec

Igroljub družabna igra Catan, razširitev Pomorci

Igroljub družabna igra Catan, razširitev Pomorci

Številka: 24151954
Igroljub družabna igra Catan, razširitev Pomorci, je idealna za razburljive in zabavne družinske večere. Celoten opis
37,99 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Na voljo takoj v trgovini
 
26.2.2024 predvidena dostava na dom
 
Številka: 24151954

Predstavitev

Igroljub družabna igra Catan, razširitev Pomorci

Družabna igra Catan je priljubljena že 13 let in ta priljubljenost ne vpada. Genialnost te igre je v večplastnem igralnem mehanizmu, ki ga sestavljajo taktika, trgovanje, nekaj sreče in nepretrgana napetost. Vsakič drugače postavljena igralna plošča pa poskrbi, da se je nikoli ne naveličate.
Ko pa jo preigrate že tolikokrat, da si zaželite spremembe, vas čakajo odlične razširitve! Ena od teh, je razširitev Pomorci.

 Igroljub družabna igra Catan, razširitev Pomorci

Način igranja

Zamislite si, da ste v dobi velikih odkritij: vaše ladje so po dolgi plovbi, polni odrekanj, prispele do obal neznanega otoka. Imenujmo ga Catan! Vendar pa so se na njegovih obalah izkrcali tudi drugi neustrašeni pomorščaki! Ustanovite prvi dve naselji in z različnimi surovinami gradite ceste in nova naselja, ki se sčasoma razvijejo v mesta. Blagovna menjava zasenči vse drugo dogajanje na otoku. Nekaterih surovin imate v izobilju, z drugimi ste bolj na tesnem. Ruda za volno, glina za les – s trgovanjem si zagotovite surovine, ki jih potrebujete za gradnjo. Posla se lotite premišljeno: ustanovite naselja na pravih krajih in prebrisano menjajte svoje surovine! Le tako boste imeli dobre možnosti, saj tudi vaši soigralci niso padli z lune. Postavljeni ste pred izziv, da postanete vladar otoka Catan! Za podrobnejša navodila pa vas Prof. Easy korak za korakom vodi skozi igro, vse podrobnosti pa naštudirate kasneje iz Zvezka z navodili in posebnega slovarčka. Odlična navodila so prejela prestižno nagrado Zlato pero mesta Essen. 


Lastnosti

Primerna starost 10+ let
Število igralcev 3 – 4
Čas igranja približno 75 min

Opozorilo: Ni primerno za otroke, mlajše od 36 mesecev. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka.

Varnostna opozorila