Igroljub družabna igra Catan, razširitev Mesta in Vitezi

Igroljub družabna igra Catan, razširitev Mesta in Vitezi

Številka: 1282029
Odlična cena
Družabna igra Naseljenci otoka Catan – razširitev igre Mesta in Vitezi – igra je primerna za 2 do 4 igralce. Celoten opis
Dostava Mimovrste
33,10 €
Vključno z DDV

Na zalogi v skladišču 4 artikli

Jutri v 2 trgovinah
Trgovine
 
24.5. predvidena dostava na dom
 
Številka: 1282029

Predstavitev

Družabna igra Naseljenci otoka Catan – razširitev Mesta in Vitezi


S pomočjo tega dodatka razširite, poglobite ter precej otežite in podaljšate osnovno igro Catan. Naredite jo še bolj vznemirljivo, bolj kompleksno, taktično zahtevnejšo in precej težjo.

Opomba: Ta dodatek ni samostojna igra, uporabljate ga lahko le skupaj z osnovno igro Catan!

Catan - razširitev Mesta in Vitezi

Cvetoči Catan postaja plen barbarov, po robu se postavijo vitezi

S to razširitvijo dobi osnovna igra popolnoma nove razsežnosti, zato morate biti res izkušeni poznavalci Catana, da boste lahko izkoristili vse njene izzive.

Razširitev lahko skupaj z osnovno igro igrajo 3 ali 4 igralci, stari najmanj 12 let. Čas igranja se podaljša na dve uri in več.

Doživite vzpon Catana! Mesta cvetijo in uspevajo, spremenila so se v čudovite metropole. Cvetoča trgovina prinaša na otok blaginjo. A prav to bogastvo privabi na otok barbare. Divje horde začnejo ogrožati otok. Kdo bo varoval mesta, ko se približajo plenilci?

Zberejo se katanski vitezi in se z združenimi močmi postavijo po robu barbarom. Gorje mestom, kadar so vitezi premagani!

Ta razširitev vsebuje mnogo novih elementov. Mesta lahko s kartami »Trgovska roba« razširite v metropole, ki jih ščitijo mestna obzidja. Če se združijo vsi vitezi, lahko premagate barbare; a marsikateri vitez vam odreče pomoč, saj se žene za sebičnimi cilji. Seveda pa se igralcu, ki za skupno dobro ne prispeva nobenega ali najmanj vitezov, to lahko maščuje: če zmagajo barbari, izropajo njegovo mesto in ga spremenijo v majhno naselje.

Vsebina:

  • 74 figuric
  • 4 gradbeni koledarji
  • 4 tablice širitve mest, s po 15 ploščicami
  • Polje za plovbo barbarske flote
  • 36 kart trgovske robe
  • 54 kart razvoja
  • 6 kart z zmagovalno točko
  • Rdeča navadna kocka
  • Kocka s simboli
  • Pravila igranja

Če ste izkušeni poznavalci Catana in starejši od dvanajstih let, je ta razširitev prava za vas – raznolike nove možnosti in nova kompleksna pravila vas bodo tako pritegnila in navdušila, da osnovne igre brez te razširitve verjetno ne boste igrali nikoli več!

Vzeti pa si morate precej časa, saj v manj kot dveh urah igre zagotovo ne boste končali.


Podrobnosti

Priporočena starost 12+ let
Število igralcev 2–4