Simba Mašina hiša
24,99 € 19,70 €

Igralni set Velika medvedja hiša iz priljubljene otroške risanke Maša in medved. Komplet vsebuje figurico Maše ter veliko dodatkov za dom. Vrata in okna se lahko odpirajo. Če odprete zadnji del hiše, odkrijete dodatni igralni prostor.

Sago mini - igra sestavljanke iz pene-60%
23,26 € 9,30 €

Odlična cena

Komplet sestavljanke iz pene s plastičnimi dodatki, za še več zabave. Uganka je zasnova ceste in mesta. Priložen je tudi avto z igračami in Robin figurica z dodatki. Komplet je pakiran v kartonsko škatlo, ki se lahko uporablja za izdelavo avtomobila.

TM Toys set Fortnite Turbo Builder-35%
77,84 € 49,90 €

Odlična cena

Fortnite je tudi zelo priljubljena računalniška igra. Pridružite se njenim oboževalcem! Zabava virtualnega sveta se spreminja v resničnost s tem ekskluzivnim Turbo Builderjem, ki vam omogoča, da zgradite areno, kot v igri. Set vključuje dve popolnoma prilagodljivi figurici Jonesy in Raven.

Sago mini - igralni set Raketa
15,53 € 6,60 €

Psiček Harvey leti v vesolje. Del tega zabavnega kompleta iger je zložljivi lopar in pasja figurica astronavta z dodatki. Poleg tega so lahko vse komponente zaklenjene v sami projektil za enostavno rokovanje.

Sago mini - igralni set Bistro-58%
17,47 € 7,20 €

Odlična cena

Jack skuha nekaj čudovitega za večerjo, Denis pa je resnično lačen. Ta komplet iger vključuje vse, kar bi pričakovali od klasične restavracije, vključno s sedežno mizo in džuboksom. Set vključuje dve figuri in dodatke. Restavracija je lahko tudi zaprta in se uporablja kot prenosna aktovka.

Sago mini - igralni set Airplane
15,53 € 6,20 €

Zabaven otroški komplet iz mini serije Sago, ki vas bo z vašimi najljubšimi liki popeljal na potovanje. Čaka vas pot polna dogodivščin. Kovček z dodatki odložite v prtljažnik, položite potnike, kapitan že poroča o odhodu.

Safari Ltd. Tuba - Stavbe sveta
12 € 11,10 €

Zadnji kos!

Spoznajte najbolj znane zgradbe sveta! Skupno deset lepo naslikanih figur, ki lahko odlično dopolnijo otroško igro.
Podrobno izdelane figure lahko uporabite tudi kot učni pripomoček. Podajte se na potovanje okrog sveta!

TM Toys set s šolskim avtobusom s šolo Pujsa Pepa
73,94 € 44,30 €

Zadnji kos!

Odpravite se v šolo skupaj s Pujsa Pepa. Komplet vključuje tudi šolski avtobus, šolsko stavbo in opremo – vse to bo obogatilo vsako novo zgodbo! Ustvarite nove zgodbe z njim po svoji domišljiji!

TM Toys Peppa Pig 041, komplet
35 € 27,30 €

Zadnji kos!

Če pogledaš skozi prednje okno pekarne Peppy Piggy – seveda, pujse Pepe, se ne boš mogel upreti vstopu v notranjost in si privoščite neverjetno okusen čaj s Pepo! Ta igrani set zagotavlja ure zabave. Na primer, postavite vrč na mizo, ki vrti. In ko pride čas zapiranja, se vsi deli prilegajo hiši in enostavni za shranjevanje.

TM Toys Peppa Pig postavite gledališče
62,30 € 55 €

Zadnji kos!

Igralni set Peppa Pig Theatre razvija domišljijo in otrokom omogoča igranje gledaliških prizorov skupaj z junaki iz risanke Pujsa Pepa. Komplet vsebuje 6 različnih slik, ki služijo, kot prizorišče gledaliških rekvizitov. Možno je aktivirati zvočne učinke, kot tudi vstaviti tablični računalnik na prizorišče, kjer bo prikazovala prizore iz risanke.

BIG gradbeni set s kovčkom PlayBig BLOXX
23,30 € 20,20 €

Zadnji kos!

Zgradbe iz serije PlayBig BLOXX v kompletu Graditelj. Paket vsebuje 35 delov. Veliki modri ovitek je združljiv z drugimi znanimi kockami. Pri otrocih razvija fine motorične sposobnosti in domišljijo.

Ecoiffier šola Abric TweepPop
30,10 € 26,10 €

Zadnji kos!

Igrajte se s prijatelji v šoli z motivom iz TweePop. Vključuje 6 figuric, šolo, tablo in drugo. Ta šola bo čudovit dodatek v otroški sobi.

Ecoiffier trgovina Abric TweepPop
15,60 € 13,50 €

Zadnji kos!

Barvita trgovina z motivom TweePop. Živila pripravi in raztovori, prve stranke že prihajajo. V kompletu je tudi stojalo z blagajno in dežnikom, avtomobilom, 3 figuricami in drugi dodatki.

TM Toys Peppa Pig Izlet v nakupovanje
29,16 € 17,20 €

Zadnji kos!

Nadaljujte z nakupovanjem v družbi Pujse Pepe in obiščite gospo Kralik. Komplet vsebuje škatlo in nakupovalno košarico, ki bo obogatila vsako novo zgodbo! Ustvarite nove zgodbe z njim po svoji domišljiji!

Sago mini - igra sestavljanke iz pene - Odprta embalaža-61%
23,26 € 8,84 €

Odprta embalaža

Komplet sestavljanke iz pene s plastičnimi dodatki, za še več zabave. Uganka je zasnova ceste in mesta. Priložen je tudi avto z igračami in Robin figurica z dodatki. Komplet je pakiran v kartonsko škatlo, ki se lahko uporablja za izdelavo avtomobila.

Simba Maša in medved, Velika medvedja hiša
46,85 € 39,50 €

Igralni set Velika medvedja hiša iz priljubljene otroške risanke Maša in medved. Komplet vsebuje figurico medveda in Maše ter veliko dodatkov. Vrata in okna se lahko odpirajo. Hišica je opremljena z zvočnimi efekti.

Simba Maša in Medved Zimski dom
25,36 € 21,50 €

Igralni set Zimski dom iz priljubljene otroške risanke Maša in medved. Komplet vsebuje medveda in Mašo v zimskem času in razkošne dodatke. Zimska hiša je zložljiva.

TM Toys družinska hiša z dodatki Peppa Pig - Pujsa Pepa
116,80 € 102,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Družinska hiša Peppy – pujse Pepe je visoka 55 cm in ima 7 sob, ki so opremljene z različno opremo. Pritisnite na stikalo, da vklopite luči v dnevni sobi. Na vrtu je še eno zvočno presenečenje – pritisni in zaslišala se bo znana pesem iz risanke. Vstopi tudi na podstrešje, kjer lahko odpreš sončno streho, da Pepa lahko gleda s teleskopom v nočno nebo.

TM Toys Pujsa Pepa - drižinski avto + figurica
27,20 € 19,90 €

Odpravite se na čudovito potovanje s pujso Peppo in njenim čudovitim rdečim avtomobilčkom. V avtu je dovolj prostora tudi za Pepine prijatelje. Zabavajte se na poti!

Ecoiffier Abrick Gusarska ladja
22,10 € 19,30 €

Piratska ladja z dodatki iz priljubljene serije Abrick je namenjena najmlajšim otrokom. Pri otrocih razvija fine motorične sposobnosti in domišljijo. Otroci se bodo dolgo zabavali ob igranju s pirati.

TM Toys Peppa Pig - Obleka z maskami, komplet 5 figur
25,70 € 19,90 €

Set 5 figur v pustnih oblekah od znane serije Piglet Pig bo navdušil vsakega oboževalca. Liki imajo premikajoče roke in noge, vsak je oblečen v modno obleko in ne pokvari nobene zabave.

Lamps vojaški komplet – tank na baterije
11,30 € 9,60 €

S tem plastičnim vojaškim kompletom se bodo otroci počutili kot pravi vojaki. Komplet vsebuje figuro vojaka, terenski avto in tank, ki se pelje in oddaja zvoke.

Ecoiffier Abric TweepPop šolski avtobus
10,10 € 8,80 €

Postavi figure na najboljša mesta v avtobusu in pojdi z njimi na krasno vožnjo po okolici. Toda previdno pri zaporah. V pakiranju so 3 figure in drugi dodatki.

Lamps vojaški komplet s čolnom
11,30 € 9,50 €

S tem plastičnim vojaškim kompletom se bodo otroci počutili kot pravi vojaki. Vojaški komplet vsebuje velik čoln, motor in 2 vojaka. Ta komplet so sanje vsakega dečka.

Lamps vojaški komplet helikopter
11,30 € 9,40 €

S tem plastičnim vojaškim kompletom se bodo otroci počutili kot pravi vojaki. Vojaški komplet vsebuje helikopter, vojaške snežne sani in 2 vojaka. Ta čudovit vojaški helikopter so sanje vsakega dečka.

Lamps vojaški komplet
11,30 € 9,60 €

S tem plastičnim vojaškim kompletom se bodo otroci počutili kot pravi vojaki. Komplet vsebuje šotor, džip, motor in vojake. Ta vojaški komplet so sanje vsakega dečka.

Unikatoy Force 9 vojaški set (25376)
14,90 € 10,60 €

Unikatoy Force 9 vojaški set vsebuje 2 vojaka, džip s prostim tekom koles ter vojaški skuter. Igrača je primerna za fante od 3. leta starosti.