TM Toys set s šolskim avtobusom s šolo Pujsa Pepa
73,94 € 44,30 €

Zadnji kos!

Odpravite se v šolo skupaj s Pujsa Pepa. Komplet vključuje tudi šolski avtobus, šolsko stavbo in opremo – vse to bo obogatilo vsako novo zgodbo! Ustvarite nove zgodbe z njim po svoji domišljiji!

TM Toys Peppa Pig 041, komplet
35 € 27,30 €

Zadnji kos!

Če pogledaš skozi prednje okno pekarne Peppy Piggy – seveda, pujse Pepe, se ne boš mogel upreti vstopu v notranjost in si privoščite neverjetno okusen čaj s Pepo! Ta igrani set zagotavlja ure zabave. Na primer, postavite vrč na mizo, ki vrti. In ko pride čas zapiranja, se vsi deli prilegajo hiši in enostavni za shranjevanje.

TM Toys Peppa Pig postavite gledališče
62,30 € 54,90 €

Zadnji kos!

Igralni set Peppa Pig Theatre razvija domišljijo in otrokom omogoča igranje gledaliških prizorov skupaj z junaki iz risanke Pujsa Pepa. Komplet vsebuje 6 različnih slik, ki služijo, kot prizorišče gledaliških rekvizitov. Možno je aktivirati zvočne učinke, kot tudi vstaviti tablični računalnik na prizorišče, kjer bo prikazovala prizore iz risanke.

TM Toys Peppa Pig Izlet v nakupovanje
29,16 € 17,20 €

Zadnji kos!

Nadaljujte z nakupovanjem v družbi Pujse Pepe in obiščite gospo Kralik. Komplet vsebuje škatlo in nakupovalno košarico, ki bo obogatila vsako novo zgodbo! Ustvarite nove zgodbe z njim po svoji domišljiji!

TM Toys Peppa Pig lesena hiša, vključno z opremo
179,10 € 165,50 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Oživite svet Pujse Pepe s to prečudovito leseno hiško. Ta je visoka celih 91 cm in vam ponuja vsestranski prostor za celo Pepino družino. Opremljena je z 8 različnimi sobami in veliko pohištva. Poleg tega ima ta hiša zvočne in svetlobne učinke, ki bodo očarali vsakega oboževalca te risanke.

TM Toys družinska hiša z dodatki Peppa Pig - Pujsa Pepa
116,80 € 102,80 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Družinska hiša Peppy – pujse Pepe je visoka 55 cm in ima 7 sob, ki so opremljene z različno opremo. Pritisnite na stikalo, da vklopite luči v dnevni sobi. Na vrtu je še eno zvočno presenečenje – pritisni in zaslišala se bo znana pesem iz risanke. Vstopi tudi na podstrešje, kjer lahko odpreš sončno streho, da Pepa lahko gleda s teleskopom v nočno nebo.

TM Toys Pujsa Pepa - drižinski avto + figurica
27,20 € 19,90 €

Odpravite se na čudovito potovanje s pujso Peppo in njenim čudovitim rdečim avtomobilčkom. V avtu je dovolj prostora tudi za Pepine prijatelje. Zabavajte se na poti!

TM Toys Peppa Pig - Obleka z maskami, komplet 5 figur
25,70 € 19,90 €

Set 5 figur v pustnih oblekah od znane serije Piglet Pig bo navdušil vsakega oboževalca. Liki imajo premikajoče roke in noge, vsak je oblečen v modno obleko in ne pokvari nobene zabave.