Simba Mašina hiša
24,99 € 19,70 €

Igralni set Velika medvedja hiša iz priljubljene otroške risanke Maša in medved. Komplet vsebuje figurico Maše ter veliko dodatkov za dom. Vrata in okna se lahko odpirajo. Če odprete zadnji del hiše, odkrijete dodatni igralni prostor.

Sago mini - igra sestavljanke iz pene-60%
23,26 € 9,30 €

Odlična cena

Komplet sestavljanke iz pene s plastičnimi dodatki, za še več zabave. Uganka je zasnova ceste in mesta. Priložen je tudi avto z igračami in Robin figurica z dodatki. Komplet je pakiran v kartonsko škatlo, ki se lahko uporablja za izdelavo avtomobila.

TM Toys set Fortnite Turbo Builder
77,84 € 60,20 €

Fortnite je tudi zelo priljubljena računalniška igra. Pridružite se njenim oboževalcem! Zabava virtualnega sveta se spreminja v resničnost s tem ekskluzivnim Turbo Builderjem, ki vam omogoča, da zgradite areno, kot v igri. Set vključuje dve popolnoma prilagodljivi figurici Jonesy in Raven.

Sago mini - igralni set Bistro-58%
17,47 € 7,20 €

Odlična cena

Jack skuha nekaj čudovitega za večerjo, Denis pa je resnično lačen. Ta komplet iger vključuje vse, kar bi pričakovali od klasične restavracije, vključno s sedežno mizo in džuboksom. Set vključuje dve figuri in dodatke. Restavracija je lahko tudi zaprta in se uporablja kot prenosna aktovka.

Sago mini - igralni set Raketa
15,53 € 6,60 €

Psiček Harvey leti v vesolje. Del tega zabavnega kompleta iger je zložljivi lopar in pasja figurica astronavta z dodatki. Poleg tega so lahko vse komponente zaklenjene v sami projektil za enostavno rokovanje.

Sago mini - igralni set Airplane
15,53 € 6,20 €

Zabaven otroški komplet iz mini serije Sago, ki vas bo z vašimi najljubšimi liki popeljal na potovanje. Čaka vas pot polna dogodivščin. Kovček z dodatki odložite v prtljažnik, položite potnike, kapitan že poroča o odhodu.

BIG komplet PlayBig BLOXX Mojster Miha
44,80 € 38,95 €

Zadnji kos!

Zgradbe iz serije PlayBig BLOXX v kompletu Graditelj. V kompletu je figurica Miha, bager Max, viličar in druga vozila. Fantje tako lahko gradijo in sestavljajo kot v priljubljeni otroški seriji Mojster Miha.

TM Toys Peppa Pig 041, komplet
35 € 27,30 €

Zadnji kos!

Če pogledaš skozi prednje okno pekarne Peppy Piggy – seveda, pujse Pepe, se ne boš mogel upreti vstopu v notranjost in si privoščite neverjetno okusen čaj s Pepo! Ta igrani set zagotavlja ure zabave. Na primer, postavite vrč na mizo, ki vrti. In ko pride čas zapiranja, se vsi deli prilegajo hiši in enostavni za shranjevanje.

TM Toys Peppa Pig postavite gledališče
62,30 € 54,90 €

Zadnji kos!

Igralni set Peppa Pig Theatre razvija domišljijo in otrokom omogoča igranje gledaliških prizorov skupaj z junaki iz risanke Pujsa Pepa. Komplet vsebuje 6 različnih slik, ki služijo, kot prizorišče gledaliških rekvizitov. Možno je aktivirati zvočne učinke, kot tudi vstaviti tablični računalnik na prizorišče, kjer bo prikazovala prizore iz risanke.

Ecoiffier šola Abric TweepPop
30,10 € 26,10 €

Zadnji kos!

Igrajte se s prijatelji v šoli z motivom iz TweePop. Vključuje 6 figuric, šolo, tablo in drugo. Ta šola bo čudovit dodatek v otroški sobi.

BIG gradbeni set s kovčkom PlayBig BLOXX
23,30 € 20,20 €

Zadnji kos!

Zgradbe iz serije PlayBig BLOXX v kompletu Graditelj. Paket vsebuje 35 delov. Veliki modri ovitek je združljiv z drugimi znanimi kockami. Pri otrocih razvija fine motorične sposobnosti in domišljijo.

Ecoiffier trgovina Abric TweepPop
15,60 € 13,50 €

Zadnji kos!

Barvita trgovina z motivom TweePop. Živila pripravi in raztovori, prve stranke že prihajajo. V kompletu je tudi stojalo z blagajno in dežnikom, avtomobilom, 3 figuricami in drugi dodatki.

Sago mini - igra sestavljanke iz pene - Odprta embalaža-61%
23,26 € 8,84 €

Odprta embalaža

Komplet sestavljanke iz pene s plastičnimi dodatki, za še več zabave. Uganka je zasnova ceste in mesta. Priložen je tudi avto z igračami in Robin figurica z dodatki. Komplet je pakiran v kartonsko škatlo, ki se lahko uporablja za izdelavo avtomobila.

Woody Lutkovno gledališče
117 € 93,90 €

Dodatni 15% popust na izbrane artikle znamke Woody s promo kodo WOODY1519 velja do 15. 12. 2019 oz. do odprodaje zalog.

Oblikovano leseno lutkovno gledališče, zasnovano s strani češkega oblikovalca. Češki umetnik je tudi avtor ilustracij. Gledališče vsebuje veliko dodatkov. Vsi liki o obojestranski, nekateri liki pa imajo na drugi strani tudi drugačen lik. Gledališče ima mehansko žametno zaveso. Po predstavi je mogoče celotno gledališče preprosto razviti in shraniti v leseno škatlo z ročajem iz vrvi v obliki aktovke.

TM Toys Peppa Pig lesena hiša, vključno z opremo
179,10 € 165,50 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Oživite svet Pujse Pepe s to prečudovito leseno hiško. Ta je visoka celih 91 cm in vam ponuja vsestranski prostor za celo Pepino družino. Opremljena je z 8 različnimi sobami in veliko pohištva. Poleg tega ima ta hiša zvočne in svetlobne učinke, ki bodo očarali vsakega oboževalca te risanke.

TM Toys družinska hiša z dodatki Peppa Pig - Pujsa Pepa
116,80 € 102,80 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Družinska hiša Peppy – pujse Pepe je visoka 55 cm in ima 7 sob, ki so opremljene z različno opremo. Pritisnite na stikalo, da vklopite luči v dnevni sobi. Na vrtu je še eno zvočno presenečenje – pritisni in zaslišala se bo znana pesem iz risanke. Vstopi tudi na podstrešje, kjer lahko odpreš sončno streho, da Pepa lahko gleda s teleskopom v nočno nebo.

Ecoiffier Abrick Gusarska ladja
22,10 € 19,30 €

Piratska ladja z dodatki iz priljubljene serije Abrick je namenjena najmlajšim otrokom. Pri otrocih razvija fine motorične sposobnosti in domišljijo. Otroci se bodo dolgo zabavali ob igranju s pirati.

Ecoiffier Abric TweepPop šolski avtobus
10,10 € 8,80 €

Postavi figure na najboljša mesta v avtobusu in pojdi z njimi na krasno vožnjo po okolici. Toda previdno pri zaporah. V pakiranju so 3 figure in drugi dodatki.

Simba Maša in medved, Velika medvedja hiša
46,85 € 39,50 €

Igralni set Velika medvedja hiša iz priljubljene otroške risanke Maša in medved. Komplet vsebuje figurico medveda in Maše ter veliko dodatkov. Vrata in okna se lahko odpirajo. Hišica je opremljena z zvočnimi efekti.

Simba Maša in Medved Zimski dom
25,36 € 23 €

Igralni set Zimski dom iz priljubljene otroške risanke Maša in medved. Komplet vsebuje medveda in Mašo v zimskem času in razkošne dodatke. Zimska hiša je zložljiva.