Nacon igralni plošček PS4 REVOLUTION PRO, srebrn

Ocena: 5 2 ocen Znamka: Nacon Naša številka: 1337697

Nacon igralni plošček PS4 REVOLUTION PRO, srebrn

Igralni plošček REVOLUTION Pro je narejen posebej za vas. Zasnovan in razvit v sodelovanju z eSports igralci REVOLUTION Pro igralni plošček ponuja popolnoma prilagodljivo in neprekosljivo natančnost. Igralni plošček je udoben za roke, prijeten za oči in seveda tudi izjemno trpežen. Celoten opis

88.75
5 2

99,99 € Vključno z DDV
88,75 €

Naša številka: 1337697

Predstavitev

Opis artikla

Nepremagljiv igralni plošček

Pravo srce igralnega ploščka REVOLUTION Pro je inovativna konveksna desna analogna palica. Palica se ponaša z izboljšano amplitudo in višino, kar omogoča neprekosljivo natančnost. Palica ima povečano glavo, ki poskrbi za natančno gibanje, tudi v najbolj napetih trenutkih. Analogno palico obkroža tudi LED osvetlitev, ki označuje kateri način krmiljenja plošček trenutno uporablja.

igralni plošček

Edinstvena 8-smerna blazina

D-pad na REVOLUTION Pro igralnem ploščku ima 4 izjemno velika krila, ki omogočajo, da nikoli ne izgubite nadzora med preklapljanjem med levo palico in D-blazino. Krilo pod kotom omogoča hitro usmeritev prstov ne, da bi bilo treba pogledati stran od vaše igre. Vse te lastnosti vam zagotovijo nepremagljivo prednost pred vašimi tekmeci. Tako sprožilci kot hrbtni gumbi so zelo lahko dosegljivi in imajo svoj profil. Tako se integrirajo v splošno zasnovo in omogočajo hitre odzive. Igralci lahko prilagodijo tudi mrtvo področje in občutljivost vsakega sprožilca prek računalniške aplikacije.

igralni plošček

Tehnične podrobnosti

Barva Srebrna
Dimenzije 160 (Š) x 60 (D) x 115 (V)
Dolžina kabla 3 m

Garancija: 1 leto


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Brezžična povezava ne
Vrsta igralne naprave gamepad
PS4 da
Barva srebrna