Tommi igrača Serengeti Soul, volk
4 €

Tommi igrača Serengeti Soul v obliki volka je primerna za srednje velike pse. Je izredno trpežna in omogoča enostavno vzdrževanje.

Ferplast igralna vrv z žogo
7,54 € 6,51 €

Zadnji kos!

Igralna vrv z žogo je idealna igrača za vse aktivne pse. Močna vrv je opremljena z žogico za psa in ročajem za lastnika.

IMAC Gumijasta kroglica za psa, oranžno modra, 5 cm
5,68 €

Zadnji kos!

Vesela barvna igrača gumijaste kroglice 10,5 cm v oranžno modri barvi, od znamke IMAC. Narejena je iz trpežne vrvi 45 cm in gumijaste kroglice, s katero bo treniral vaš pes. Zaradi svoje vsestranskosti jo lahko uporabite tudi za vadbo.

Akinu SNACK gumijasta kost za pse
8,20 € 6,68 €

Zadnji kos!

Igriča za hlajenje je primerna tudi za mladičke, ki imajo zobobol. Napolnjena je z vodo, ki zamrzne, ko je postavljena v zamrzovalnik. Vsebuje odprtino, kjer se lahko vstavi priboljšek. Akinu SNACK igrača za pse se lahko uporablja predvsem v vročih poletnih dneh.

Puller Midi pasji pripomoček 20x3 cm, 2 kosa
18,99 € 16 €

Pripomoček za vadbo je odporen na vonj in umazanijo. Narejena je iz mehkega materiala, ki je nežen do pasjih zob in dlesni. Idealno za vleko, pridobivanje in treniranje skokov. Puller Midi pasji pripomoček 20×3 cm, 2 kos plava na vodi.

Puller Maxi pasji pripomoček 30x7 cm, 1 kos
22,23 € 20,12 €

Pripomoček za vadbo je odporen na vonj in umazanijo. Narejena je iz mehkega materiala, ki je nežen do pasjih zob in dlesni. Idealno za vleko, pridobivanje in treniranje skokov. Puller Maxi pasji pripomoček 30×7 cm, 1 kos plava na vodi.

Akinu pasji frizbi z lučko, 22 cm
7,90 € 6,14 €

Pasji frizbi je izdelan iz trpežne gume. V sredini je lučka, ki omgooča igro tudi v mraku. Premer izdelka je 22 cm.

Trixie pasja igrača Activity Gambling Tower
19,36 €

Zabavna interaktivna pasja igrača Activity Gambling Tower je namenjena psihični zaposlitvi vašega psa. V igračo vstavite priboljške, katere bo pes preko igre moral pridobiti. Za dobro opravljeno delo pa je tudi nagrajen.

Tommi igrača Serengeti Soul, kuščar
3,89 €

Tommi igrača Serengeti Soul v obliki kuščarja je primerna za srednje velike in velike pse. Je izredno trpežna in omogoča enostavno vzdrževanje.

Argi igrača kost, juta
6,01 € 4,49 €

Igrača v obliki kosti je narejena iz jute in je primerna za pse vseh pasem.

Akinu igrača Crackle
5,90 € 5,18 €

Unikatna igrača Crackle bo dobesedno navdušila vašega psa. V notranjosti je skrita PET steklenica, v katero pes ugrizne.

Trixie pasja igrača Activity Turn Around
17,91 €

Zabavna pasja igrača Activity Turn Around je primerna za pse vseh starosti. Vaša naloga je, da v lončke vstavite priboljške, naloga psa pa je, da le te pridobi ven.

Trixie pasja igrača Activity Bone
21,68 € 20,55 €

Zabavna aktivna pasja igrača Activity Bone je namenjena psihični zaposlitvi psa. Psa spodbuja k iznajdljivosti in mišljenju. Za dobro opravljeno delo je tudi nagrajen s priboljški.

Trixie plišasta lisička z bombažno vrvjo in zvokom
8,45 €

Praktična igrača plišasta lisička je oprmljena z bombažno vrvjo, s katero se bosta lahko pomerila v igri moči. Poleg tega pa ima tudi vdelano ropotuljico, ki bo psa dodatno motivirala.

Beco žirafa Plush Toy, 25 cm
13 € 11,37 €

Beco žirafa Plush Toy dolžine 25 cm z vgrajenim piskalom je izdelana iz reciklirane plastike. Je mehka in trpežna ter idealna za pse, ki se radi crkljajo ali grizejo.

Beco žoga na vrvi, velika
14,50 € 12,11 €

Beco žoga na vrvi je idealna za igro in žvečenje. Izdelana je iz kombinacije bombaža, gume ter riževih lupin. Premer žoge 7,5 cm, dolžina vrvi 50 cm.

Ferplast pasja igrača pnevmatika
12,54 € 10,77 €

Pasja igrača v obliki pnematike je popolna igrača za vse aktivne pse. Oprmeljena je z močno vrvjo, ki omogoča igro skupaj z lastnikom.

Trixie pasja igrača Activity Poker Box
23,06 €

Aktivna pasja igrača Activity Poker Box je namenjena psihični zaposlitvi psa. Igrača spodbuja psa k miselnosti in iznajdljivosti, za dobro oprevljeno delo pa je tudi nagrajen. V predalčke le vstavite priboljške in igrača je pripravljena za igro.

Beco obroč, velik-19%
10,50 € 8,50 €

Odlična cena

Beco obroč iz kombinacije bombaža, gume ter riževih lupin. Premer 16,5 cm, debelina 2,5 cm. Idealen je za starejše pse s slabimi zobmi.

Trixie pasja igrača Activity Gamble Box
11,80 € 10,64 €

Preprosta in zabavna pasja igrača Activity Gamble Box je popolna igrača za vse pse. Z igračo bodo psi psihično zaposleni, kar izboljšuje intelektualne lastnosti psa.

Trixie plišasti mamut z zvokom, 22 cm
14,90 € 13,12 €

Prijetno mehka igrača plišasti mamut, je opremljena z vdelano ropotuljico, ki bo psa motivirala k igri in dodatno zabavala.

Akinu igrača CRACKLE, divji prašič
7,90 € 5,71 €

Unikatna igrača, ki bo povsem navdušila vašega hišnega ljubljenčka. V notranjosti je skrita PET steklenica, v katero lahko pes ugrizne.