Najdeno: 82

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Trixie plišasta ovčka z zvokom, 30 cm
8,55 €
8,40 €

Zadnji kos!

Prijetno mehka igrača plišasta ovčka, je opremljena z vdelano ropotuljico, ki bo psa motivirala k igri in dodatno zabavala.


Trixie pasja igrača Activity Gambling Tower
18,71 €

17,60 €

Zadnji kos!

Zabavna interaktivna pasja igrača Activity Gambling Tower je namenjena psihični zaposlitvi vašega psa. V igračo vstavite priboljške, katere bo pes preko igre moral pridobiti. Za dobro opravljeno delo pa je tudi nagrajen.


Trixie pasja igrača Activity Turn Around
17,57 €

16,50 €

Zadnji kos!

Zabavna pasja igrača Activity Turn Around je primerna za pse vseh starosti. Vaša naloga je, da v lončke vstavite priboljške, naloga psa pa je, da le te pridobi ven.


Trixie pasja igrača Activity Solitaire
14,78 €

11,90 €

Zadnji kos!

Enostavna in zabavna igrača je namenjena srednje velikim in velikim pasmam psov. K igri z igračo psa spodbudijo priboljški, ki jih vstavite pod stožce. Igrača pa spodbuja miselnost in iznajdljivost psa, za kar je tudi nagrajen.


Dog Puller MINI - 18/2 cm-25%
13,35 €

10 €

Zadnji kos!

Dog Puller Standard pripomoček za igro in trening psov, zasnovan za manjše pasme psov in mladičke.


Trixie pasja igrača Activity Poker Box
22,64 €

21,30 €

Aktivna pasja igrača Activity Poker Box je namenjena psihični zaposlitvi psa. Igrača spodbuja psa k miselnosti in iznajdljivosti, za dobro oprevljeno delo pa je tudi nagrajen. V predalčke le vstavite priboljške in igrača je pripravljena za igro.


Trixie pasja igrača Activity Gamble Box
11,80 €

9,90 €

Zadnji kos!

Preprosta in zabavna pasja igrača Activity Gamble Box je popolna igrača za vse pse. Z igračo bodo psi psihično zaposleni, kar izboljšuje intelektualne lastnosti psa.


Trixie plišasti mamut z zvokom, 22 cm
14,90 €

12 €

Zadnji kos!

Prijetno mehka igrača plišasti mamut, je opremljena z vdelano ropotuljico, ki bo psa motivirala k igri in dodatno zabavala.


Trixie pasja igrača Activity Push Away
11,30 €

9,10 €

Aktivna pasja igrača Activity Push Away je odlična igrača za psihično zaposlitev psa. Na osnovni plošči se nahajata dva stožca in dve premični plošči. Naloga psa je najti priboljške, ki se skrivajo pod njimi.


Trixie pasja igrača Activity Bone
21,68 €

19,10 €

Zadnji kos!

Zabavna aktivna pasja igrača Activity Bone je namenjena psihični zaposlitvi psa. Psa spodbuja k iznajdljivosti in mišljenju. Za dobro opravljeno delo je tudi nagrajen s priboljški.


Akinu igralna vrv z žogo T-shirt, 63 cm
6,30 €
6 €

Bombažna igralna vrv z žogo T-shirt je namenjena igri preizkušanja moči z velikimi psi. Je dolžine 63 cm.


Beco obroč, velik
10,50 €

Zadnji kos!

Beco obroč iz kombinacije bombaža, gume ter riževih lupin. Premer 16,5 cm, debelina 2,5 cm. Idealen je za starejše pse s slabimi zobmi.


Ferplast pasja igrača pnevmatika
12,54 €

10,60 €

Zadnji kos!

Pasja igrača v obliki pnematike je popolna igrača za vse aktivne pse. Oprmeljena je z močno vrvjo, ki omogoča igro skupaj z lastnikom.


Truelove frizbi Snack
14,50 €

Zadnji kos!

Truelove frizbi Snack je narejen iz vodoodpornega materiala. Premer frizbija je 25 cm. Na sredini ima žepek, v katerega lahko shranite priboljšek.


Trixie plišasta krava z zvokom, 48 cm
13,30 €

Prijetno mehka igrača plišasta krava, je opremljena z vdelano ropotuljico, ki bo psa motivirala k igri in dodatno zabavala.


Beco papagaj Plush Toy, 16 cm
13 €

Beco papagaj Plush Toy velikosti 16 cm z vgrajenim piskalom je izdelan iz reciklirane plastike. Je mehak in trpežen ter idealen za pse, ki se radi crkljajo ali grizejo.


Beco medvedek Plush Toy, 21 cm
13 €

Beco medvedek Plush Toy velikosti 21 cm z vgrajenim piskalom je izdelan iz reciklirane plastike. Je mehak in trpežen ter idealen za pse, ki se radi crkljajo ali grizejo.


Beco žoga na vrvi, velika
14,50 €

Beco žoga na vrvi je idealna za igro in žvečenje. Izdelana je iz kombinacije bombaža, gume ter riževih lupin. Premer žoge 7,5 cm, dolžina vrvi 50 cm.


Beco aligator Plush Toy, 23 cm
13,14 €
13 €

Beco aligator Plush Toy dolžine 23 cm z vgrajenim piskalom je izdelan iz reciklirane plastike. Je mehak in trpežen ter idealen za pse, ki se radi crkljajo ali grizejo.


Akinu igrača Nosorog, pliš
10,90 €

7,50 €

Plišasta igrača z bombažnimi pleteninami za vsakdanjo zabavo vašega psa.


Akinu igrača za pse PUJS
8,26 €

5,50 €

Zabavna igrača za odrasle pse in za mladiče v obliki pujsa.


Akinu interaktivna pasja igrača Kost
21,90 €

19,60 €

Interaktivna pasja igrača Kost je namenjena kakovostni igri za vašega psa, pri kateri bo moral razvijati svoje umske sposobnosti.


Argi igrača kost, juta
6,01 €

4,30 €

Igrača v obliki kosti je narejena iz jute in je primerna za pse vseh pasem.


Beco kost, srednja
12,50 €

Beco kost za pse je izdelana iz kombinacije naravne gume in riževih lupin. Dimenzije 17,5×5 cm.


Beco žoga, mala

Beco žoga, mala

Ocena: 4
6,50 €

Beco žoga za pse majhnih pasem je izdelana iz kombinacije naravne gume in riževih lupin. Je robustna in vzdržljiva. Odišavljena je z vaniljo ter opremljena z odprtino za vstavljanje priboljškov.