Najdeno: 93

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Trixie plišasta ovčka z zvokom, 30 cm
8,50 €

Zadnji kos!

Prijetno mehka igrača plišasta ovčka, je opremljena z vdelano ropotuljico, ki bo psa motivirala k igri in dodatno zabavala.


Trixie plišasta lisička z bombažno vrvjo in zvokom
7,70 €

Zadnji kos!

Praktična igrača plišasta lisička je oprmljena z bombažno vrvjo, s katero se bosta lahko pomerila v igri moči. Poleg tega pa ima tudi vdelano ropotuljico, ki bo psa dodatno motivirala.


Trixie pasja igrača Activity Mini Solitaire
14,60 €

9,10 €

Zadnji kos!

Enostavna in zabavna pasja igrača Activity Mini Solitaire je namenjena majhnim pasmam psov. K igri z igračo psa spodbudijo priboljški, ki jih vstavite pod stožce. Igrača pa spodbuja miselnost in iznajdljivost psa, za kar je tudi nagrajen.


Trixie pasja igrača Activity Gambling Tower
18,71 €
17,80 €

Zadnji kos!

Zabavna interaktivna pasja igrača Activity Gambling Tower je namenjena psihični zaposlitvi vašega psa. V igračo vstavite priboljške, katere bo pes preko igre moral pridobiti. Za dobro opravljeno delo pa je tudi nagrajen.


Trixie pasja igrača Activity Turn Around
17,57 €

15,90 €

Zadnji kos!

Zabavna pasja igrača Activity Turn Around je primerna za pse vseh starosti. Vaša naloga je, da v lončke vstavite priboljške, naloga psa pa je, da le te pridobi ven.


Trixie pasja igrača Activity Solitaire
14,78 €

12,10 €

Zadnji kos!

Enostavna in zabavna igrača je namenjena srednje velikim in velikim pasmam psov. K igri z igračo psa spodbudijo priboljški, ki jih vstavite pod stožce. Igrača pa spodbuja miselnost in iznajdljivost psa, za kar je tudi nagrajen.


Dog Puller MINI - 18/2 cm-25%
13,35 €

10 €

Zadnji kos!

Dog Puller Standard pripomoček za igro in trening psov, zasnovan za manjše pasme psov in mladičke.


Dog Puller Standard, 28/4cm, 2 kosa
22,30 €

19,50 €

Zadnji kos!

Dog Puller Standard pripomoček za igro in trening psov, zasnovan za srednje in velike pasme psov. Idealen je za labradorce, prinašalce, pitbule, dobermane in podobne pasme.


Beco obroč, velik-28%
10,50 €

7,50 €

Zadnji kos!

Beco obroč iz kombinacije bombaža, gume ter riževih lupin. Premer 16,5 cm, debelina 2,5 cm. Idealen je za starejše pse s slabimi zobmi.


Ferplast pasja igrača pnevmatika
12,54 €

10,60 €

Zadnji kos!

Pasja igrača v obliki pnematike je popolna igrača za vse aktivne pse. Oprmeljena je z močno vrvjo, ki omogoča igro skupaj z lastnikom.


Truelove frizbi Snack
13,90 €

Zadnji kos!

Truelove frizbi Snack je narejen iz vodoodpornega materiala. Premer frizbija je 25 cm. Na sredini ima žepek, v katerega lahko shranite priboljšek.


Trixie plišasti mamut z zvokom, 22 cm
14,90 €

12,10 €

Prijetno mehka igrača plišasti mamut, je opremljena z vdelano ropotuljico, ki bo psa motivirala k igri in dodatno zabavala.


Trixie plišasta krava z zvokom, 48 cm
13,50 €

Prijetno mehka igrača plišasta krava, je opremljena z vdelano ropotuljico, ki bo psa motivirala k igri in dodatno zabavala.


Beco papagaj Plush Toy, 16 cm
13 €

Beco papagaj Plush Toy velikosti 16 cm z vgrajenim piskalom je izdelan iz reciklirane plastike. Je mehak in trpežen ter idealen za pse, ki se radi crkljajo ali grizejo.


Beco medvedek Plush Toy, 21 cm
13 €

Beco medvedek Plush Toy velikosti 21 cm z vgrajenim piskalom je izdelan iz reciklirane plastike. Je mehak in trpežen ter idealen za pse, ki se radi crkljajo ali grizejo.


Trixie pasja igrača Activity Poker Box
22,64 €

20,90 €

Odlična cena

Aktivna pasja igrača Activity Poker Box je namenjena psihični zaposlitvi psa. Igrača spodbuja psa k miselnosti in iznajdljivosti, za dobro oprevljeno delo pa je tudi nagrajen. V predalčke le vstavite priboljške in igrača je pripravljena za igro.


Trixie pasja igrača Activity Push Away
11,30 €

9,30 €

Aktivna pasja igrača Activity Push Away je odlična igrača za psihično zaposlitev psa. Na osnovni plošči se nahajata dva stožca in dve premični plošči. Naloga psa je najti priboljške, ki se skrivajo pod njimi.


Trixie pasja igrača Activity Bone
21,68 €

19,30 €

Zabavna aktivna pasja igrača Activity Bone je namenjena psihični zaposlitvi psa. Psa spodbuja k iznajdljivosti in mišljenju. Za dobro opravljeno delo je tudi nagrajen s priboljški.


Tommi igrača Serengeti Soul, kuščar
3,80 €

Tommi igrača Serengeti Soul v obliki kuščarja je primerna za srednje velike in velike pse. Je izredno trpežna in omogoča enostavno vzdrževanje.


Beco žoga na vrvi, velika
14,50 €

Beco žoga na vrvi je idealna za igro in žvečenje. Izdelana je iz kombinacije bombaža, gume ter riževih lupin. Premer žoge 7,5 cm, dolžina vrvi 50 cm.


Beco aligator Plush Toy, 23 cm
13,14 €
13 €

Beco aligator Plush Toy dolžine 23 cm z vgrajenim piskalom je izdelan iz reciklirane plastike. Je mehak in trpežen ter idealen za pse, ki se radi crkljajo ali grizejo.


Akinu igrača CRACKLE, divji prašič
7,90 €

5,40 €

Unikatna igrača, ki bo povsem navdušila vašega hišnega ljubljenčka. V notranjosti je skrita PET steklenica, v katero lahko pes ugrizne.


Akinu igrača Nosorog, pliš
10,90 €

7,60 €

Plišasta igrača z bombažnimi pleteninami za vsakdanjo zabavo vašega psa.


Akinu igrača za pse PUJS
8,26 €

5,60 €

Zabavna igrača za odrasle pse in za mladiče v obliki pujsa.