Trixie pasja igrača Activity Mini Solitaire
14,60 €

9,10 €

Zadnji kos!

Enostavna in zabavna pasja igrača Activity Mini Solitaire je namenjena majhnim pasmam psov. K igri z igračo psa spodbudijo priboljški, ki jih vstavite pod stožce. Igrača pa spodbuja miselnost in iznajdljivost psa, za kar je tudi nagrajen.


Trixie pasja igrača Activity Solitaire
14,78 €

12,10 €

Zadnji kos!

Enostavna in zabavna igrača je namenjena srednje velikim in velikim pasmam psov. K igri z igračo psa spodbudijo priboljški, ki jih vstavite pod stožce. Igrača pa spodbuja miselnost in iznajdljivost psa, za kar je tudi nagrajen.


Trixie pasja igrača Activity Gambling Tower
18,71 €
17,90 €

Zadnji kos!

Zabavna interaktivna pasja igrača Activity Gambling Tower je namenjena psihični zaposlitvi vašega psa. V igračo vstavite priboljške, katere bo pes preko igre moral pridobiti. Za dobro opravljeno delo pa je tudi nagrajen.


Trixie pasja igrača Activity Turn Around
17,57 €
16,90 €

Zadnji kos!

Zabavna pasja igrača Activity Turn Around je primerna za pse vseh starosti. Vaša naloga je, da v lončke vstavite priboljške, naloga psa pa je, da le te pridobi ven.


Ferplast pasja igrača pnevmatika
12,54 €

10,70 €

Zadnji kos!

Pasja igrača v obliki pnematike je popolna igrača za vse aktivne pse. Oprmeljena je z močno vrvjo, ki omogoča igro skupaj z lastnikom.


Truelove frizbi Snack
12 €

Odlična cena

Truelove frizbi Snack je narejen iz vodoodpornega materiala. Premer frizbija je 25 cm. Na sredini ima žepek, v katerega lahko shranite priboljšek.


Dog Puller Standard, 28/4cm, 2 kosa
22,30 €

19,80 €

Dog Puller Standard pripomoček za igro in trening psov, zasnovan za srednje in velike pasme psov. Idealen je za labradorce, prinašalce, pitbule, dobermane in podobne pasme.


Dog Puller MINI - 18/2 cm-18%
13,35 €

10,90 €

Odlična cena

Dog Puller Standard pripomoček za igro in trening psov, zasnovan za manjše pasme psov in mladičke.


Argi igrača kost, juta
6,01 €

4,40 €

Igrača v obliki kosti je narejena iz jute in je primerna za pse vseh pasem.


Tommi igrača Serengeti Soul, kača
7,90 €

3,80 €

Tommi igrača Serengeti Soul v obliki kače je primerna za srednje velike in velike pse. Je izredno trpežna in omogoča enostavno vzdrževanje.


Akinu pasji frizbi z lučko, 22 cm
7,90 €

6,10 €

Pasji frizbi je izdelan iz trpežne gume. V sredini je lučka, ki omgooča igro tudi v mraku. Premer izdelka je 22 cm.


Trixie plišasta lisička z bombažno vrvjo in zvokom
7,90 €

Praktična igrača plišasta lisička je oprmljena z bombažno vrvjo, s katero se bosta lahko pomerila v igri moči. Poleg tega pa ima tudi vdelano ropotuljico, ki bo psa dodatno motivirala.


Tommi igrača Serengeti Soul, volk
3,80 €

Tommi igrača Serengeti Soul v obliki volka je primerna za srednje velike pse. Je izredno trpežna in omogoča enostavno vzdrževanje.


Akinu interaktivna pasja igrača Basic
11,90 €

6,80 €

Interaktivna pasja igrača Basic je namenjena kakovostni igri za vašega psa, pri kateri bo moral razvijati svoje umske sposobnosti.


Tommi igrača Serengeti Soul, kuščar
3,80 €

Tommi igrača Serengeti Soul v obliki kuščarja je primerna za srednje velike in velike pse. Je izredno trpežna in omogoča enostavno vzdrževanje.


Trixie pasja igrača Activity Bone
21,68 €

19,50 €

Zabavna aktivna pasja igrača Activity Bone je namenjena psihični zaposlitvi psa. Psa spodbuja k iznajdljivosti in mišljenju. Za dobro opravljeno delo je tudi nagrajen s priboljški.


Beco žirafa Plush Toy, 25 cm
13 €

Beco žirafa Plush Toy dolžine 25 cm z vgrajenim piskalom je izdelana iz reciklirane plastike. Je mehka in trpežna ter idealna za pse, ki se radi crkljajo ali grizejo.


Akinu igrača CRACKLE, divji prašič
7,90 €

5,50 €

Unikatna igrača, ki bo povsem navdušila vašega hišnega ljubljenčka. V notranjosti je skrita PET steklenica, v katero lahko pes ugrizne.


Tommi igrača Raca
3,60 €

Tommi igrača Raca je primerna za srednje velike pse. Velika je 30 cm in ima 40 cm vrv.


Beco žoga na vrvi, velika
14,50 €

Beco žoga na vrvi je idealna za igro in žvečenje. Izdelana je iz kombinacije bombaža, gume ter riževih lupin. Premer žoge 7,5 cm, dolžina vrvi 50 cm.