Fitmin Horse Complete 2019 prehranjevalno dopolnilo za konje, 15 kg
16,99 €

Premium prehranjevalno dopolnilo za hobi konje in konje lahke ali srednje teže je zelo prebavljiva. Termična stabilizacija zagotavlja visoko higienično čistost hrane. Fitmin Horse Complete 2019 15 kg vsebuje uravnoteženo količino vitaminov in mineralov.

Fitmin prehranjevalno dopolnilo za konje, 15 kg
21,99 €

Prehranjevalno dopolnilo za konje vseh kategorij. Laneno seme je zdrav vir nenasičenih Omega 3 maščobnih kislin, ki izboljšujejo kakovost dlake, kože in kopit. Pomaga pri prebavi in krepi imunski sistem.

Fitmin horse BIOTIN krmo za konje, 8 kg
109 €

Dopolnilna krma vsebuje biotin, organsko vezan cink in omega 3 maščobne kisline ALA, DHA, EPA. Vezivo toksinov nadzira učinek mikotoksinov in zmanjšuje njihovo absorpcijo. Fitmin horse BIOTIN 8 kg je idealen za pospeševanje rasti in krepitev kopitnega roga.

Fitmin horse FLEXI PENTA krma za konje, 0,5 kg
26,50 € 24,99 €

Dopolnilna krma je primerna za vse kategorije konj in podpira njihovo naravno obnovo artikularnega hrustanca. Vsebuje kolagen iz kože trske in hialuronske kisline. Fitmin horse FLEXI PENTA 0,5 kg vsebuje vitamin E in C.

Fitmin horse FLEXI PENTA krma za konje, 5 kg
234,20 € 215,99 €

Dopolnilna krma je primerna za vse kategorije konj in podpira njihovo naravno obnovo artikularnega hrustanca. Vsebuje kolagen iz kože trske in hialuronske kisline. Fitmin horse FLEXI PENTA 5 kg vsebuje vitamin E in C.

Fitmin horse HEMOFORM krma za konje, 3 kg
75 € 69,90 €

Dopolnilna krma vsebuje kompleks zelišč, ki zagotavljajo čiščenje telesa. Vključen je kolagen iz kože severne trske, hialuronsko kislino, yucca shidiger in različni vitamini. Fitmin horse HEMOFORM 3 kg spodbuja hematopoezo in elastičnost tkiv.

Fitmin horse HERBS CALMER krma za konje, 2 kg
32,60 € 29,99 €

Dopolnilna hrana ohranja živčni in imunski sistem v normalnem stanju, zahvaljujoč vitaminu B. Izdelek pomaga zmanjšati učinke stresnih dejavnikov in pomirja konje. Fitmin horse HERBS CALMER 2 kg je z magnezijem, ki lajša živčnost in razdražljivost.

Fitmin Horse kroketi za konje, jabolko s C vitaminom, 3 kg
11,99 €

Kroketi vsebujejo biotin in cink, ki okrepi in spodbuja rast roževine v kopitih. Obogateni so z vitaminom C, ki deluje protistresno in ščiti mišične celice. Fitmin Horse kroketi za konje, jabolko s C vitaminom, 3 kg so primerni za konje vseh kategorij.

Fitmin Horse kroketi za konje, korenje z vitaminom E, 3 kg
11,99 €

Kroketi vsebujejo naravni antioksidant vitamin E, ki spodbuja reprodukcijo. So lahko prebavljivi, zaradi termične stabilizacije pa tudi higienični. Fitmin Horse kroketi za konje, korenje z vitaminom E, 3 kg so primerni za konje vseh kategorij.

Fitmin Horse kroketi za konje, med + biotin, 3 kg
11,99 €

Kroketi vsebujejo biotin in cink, ki okrepi in spodbuja rast roževine v kopitih. So lahko prebavljivi, zaradi termične stabilizacije pa tudi higienični. Fitmin Horse kroketi za konje, med + biotin, 3 kg so primerni za konje vseh kategorij.

Fitmin Müsli Meadow horse krma za konje, 20 kg
22,20 €

Müsli za konje vsebuje omega-3 maščobne kisline, ki prispevajo k normalnemu delovanju srca, možganov in vida. Vsebuje surovine, ki so naravno bogate z nukleotidi gradnikov nukleinske kisline DNA in RNA. Fitmin Müsli Meadow horse krma za konje, 20 kg je primerna za konje, vzgojene za rekreacijske namene v lahki ali srednji kategoriji treningov.

Fitmin Müsli Premier horse krma za konje, 20 kg
21,81 €

Müsli za konje vsebuje omega-3 maščobne kisline, ki prispevajo k normalnemu delovanju srca, možganov in vida. Vsebuje surovine, ki so naravno bogate z nukleotidi gradnikov nukleinske kisline DNA in RNA. Fitmin Müsli Premier horse krma za konje, 20 kg je sestavljena posebej za tekmovalne konje.

Fitmin Müsli Ideal horse krma za konje, 20 kg
19,30 €

Müsli za konje vsebuje omega-3 maščobne kisline, ki prispevajo k normalnemu delovanju srca, možganov in vida. Za lažje užitno energije v obliki olj in ekstrudiranih žit. Fitmin Müsli Ideal horse krma za konje, 20 kg je primerna za vse starosti v kategoriji lažjih treningov.