Ferplast posoda Nova
8,55 €

3,50 €

Zadnji kos!

Posoda je izdelana iz nerjavečega jekla. Na voljo je v različnih dimenzijah.


Bowldog posoda za vodo
3,99 €

2,30 €

Novo

Inovativna potovalna posoda, primerna za pse in mačke. Potovalna posoda je praktična rešitev za dnevne sprehode, piknike, izlete ali potovanja.


Ferplast posoda Supernova
6,70 €

3,30 €

Zadnji kos!

Nerjaveča posoda za vodo in hrano je primerna za pse in mačke. Spodnji rob je iz gume, ki bo zagotavljal stabilnost, saj se bo lepo pritrdila na tla.


Beco skleda za hrano živali, velika
10 €

8 €

Posoda zavzema prostornino 1,5 l in je izdelana iz posebne plastike, ki vsebuje rastlinska vlakna, ki poskrbi, da je hrana brez toksinov.


Dog Fantasy posoda za pse
0,63 €
0,60 €

Posoda je narejena iz trpežnega nerjavečega jekla ter je zasnovana posebej za mačke, pa tudi za manjše pasme psov. Posoda za hrano za mačke Magic Cat je primerna za hrano ali tekočino za vašega štirinožnega ljubljenčka.


Dog Fantasy posoda za pse,težka
1,73 €

1,50 €

Posoda narejena iz trpežnega nerjavečega jekla, zasnovana za posebej za pse. Dog Fantasy je primeren za brikete in tekočino za vašega štirinožnega ljubljenčka.


Dog Fantasy posoda za pse z gumo
1,34 €

1,20 €

Posoda narejena iz trpežnega nerjavečega jekla, zasnovana za posebej za pse. Dog Fantasy je primeren za brikete in tekočino za vašega štirinožnega ljubljenčka. Guma na robu spodnjega dela posode zagotavlja, da ta ne drsi.


Dog Fantasy posoda za pse z možnostjo privijanja
1,53 €

1,30 €

Posoda narejena iz trpežnega nerjavečega jekla, zasnovana za posebej za pse. Dog Fantasy je primeren za brikete in tekočino za vašega štirinožnega ljubljenčka. Vijačni mehanizem omogoča, da posodo enostavno in varno pritrdite na kletko.


Karlie posoda s fontano, 2 l
50,60 €

Pomembno je, da hišnim ljubljenčkom vedno date svežo in vodo, bogato s kisikom ter ustrezno poskrbite za njih. Skledafontano blagovne znamke Karlie bo vašemu ljubljenčku vedno zagotavljala svežo vodo za vašega štirinožnega ljubljenčka.


Magic cat posoda za hrano za mačke, plastična
1,72 €

1,30 €

Plastična posoda je izdelana iz nestrupenega in varnega materiala. Zaobljeni robovi preprečujejo, da bi se hrana ujela v vogale. Stabilna podlaga preprečuje prevrnitev. Ima oprijem za enostavno rokovanje pri čiščenju ali polnjenju. Magic cat plastična posoda je primerna tudi za pomivalni stroj.