Akinu Eco skleda za pasjo hrano iz bambusa, 800 ml, roza
5,99 € 5,04 €

Zadnji kos!

Eco skleda za hrano je odlična izbira za vašega psa, narejena je iz bambusa in je povsem biorazgradljiva in tako okolju prijazna. Ima prostornino 800 ml in je nežne roza barve.

Akinu Eco skleda za pasjo hrano iz bambusa, 1.5 L, zelena
7,90 € 5,97 €

Zadnji kos!

Eco skleda za hrano je odlična izbira za vašega psa, narejena je iz bambusa in je povsem biorazgradljiva in tako okolju prijazna. Ima prostornino 1,5 L in je živahne zelene barve.

IMAC dizajnerska skleda za vodo in brikete, 3000 ml
25,98 €

Zadnji kos!

Rezervoar za vodo in posoda za brikete, ki podpira reden režim pitja in preskrbo s hrano. Sam rezervoar je mogoče enostavno odstraniti tako, da ga obrnete za 180°. Spodnji del je obdelan z nedrsečim slojem. Posoda IMAC Design z rezervoarjem za vodo in zrnc prostornine 3000 ml je bistveni del domačega in zunanjega ograjenega prostora, kjer se vaš ljubljenček zadržuje.

IMAC dizajnerska posoda za pasjo hrano, 600 ml
7,27 €

Zadnji kos!

Uporabna posoda za pasjo hrano ali tekočine. Zgornji del je rahlo ukrivljen navznoter, kar zmanjšuje možnost razlivanja. Spodnji del je opremljen z nedrsečim slojem. IMAC Design posoda iz plastike za pse s prostornino 600 ml je bistveni del domačega in zunanjega ograjenega prostora, kjer se zadržuje vas pes.

Bowldog posoda za vodo-45%
3,99 € 2,19 €

Zadnji kos!

Inovativna potovalna posoda, primerna za pse in mačke. Potovalna posoda je praktična rešitev za dnevne sprehode, piknike, izlete ali potovanja.

Dog Fantasy posoda za pse z gumo
2,80 €

Zadnji kos!

Posoda narejena iz trpežnega nerjavečega jekla, zasnovana za posebej za pse. Dog Fantasy je primeren za brikete in tekočino za vašega štirinožnega ljubljenčka. Guma na robu spodnjega dela posode zagotavlja, da ta ne drsi.

Dog Fantasy posoda za pse
3,20 €

Zadnji kos!

Posoda je narejena iz trpežnega nerjavečega jekla ter je zasnovana posebej za mačke, pa tudi za manjše pasme psov. Posoda za hrano za mačke Magic Cat je primerna za hrano ali tekočino za vašega štirinožnega ljubljenčka.

Element Avtomatski dozirnik hrane za hišne ljubljenčke, 6 L
114,90 €

Zadnji kos!

Kakovosten avtomatski dozirnik hrane bo skrbel za prehrano vašega hišnega ljubljenčka, ko vi sami tega ne boste mogli. Dornik lahko ročno nastavite po svojih željah oziroma potrebah vašega hišnega ljubljenčka. Kapaciteta notranje posode je 6 L.

KIWI WALKER potovalna steklenica 2v1, roza/modra
13,15 €

Zadnji kos!

Potovalno steklenico lahko napolnite s hrano na eni strani in vodo na drugi. Njena prostornina je 500 in 750 ml. Vsebuje kovinski karabin, ki vam omogoča, da ga pritrdite na nahrbtnik ali pas. KIWI WALKER potovalna steklenica je neprepustna.

Karlie posoda za hrano za pse, plastična
11,20 €

Zadnji kos!

Posoda za psa je primerna za vodo in hrano. Ima simpatičen veseli motiv kosti. Primeren je za katero koli kuhinjo, kočo ali vrt. Plastična posoda Karlie bo zagotovo ugajala vsakemu psu.

Ferplast posoda Supernova
10,54 €

Nerjaveča posoda za vodo in hrano je primerna za pse in mačke. Spodnji rob je iz gume, ki bo zagotavljal stabilnost, saj se bo lepo pritrdila na tla.

Ferplast posoda Nova
8,55 € 3,84 €

Posoda je izdelana iz nerjavečega jekla. Na voljo je v različnih dimenzijah.

IMAC stojalo z dvema skledama za pse, protizdrsno
35,20 €

Skleda iz nerjavečega jekla s praktično obdelavo so idealne za višje pse. Zagotavljajo bolj udobno hranjenje. Stojalo je nastavljivo po višini in ima praktične protizdrsne noge. IMAC Protizdrsno nastavljivo stojalo z dvema posodama je primerno za vodo in zrnca.

IMAC posoda za pse, nerjaveče jeklo
10,52 €

Težka posoda iz nerjavečega jekla je enostavna za čiščenje. Primeren je za polnjenje z briketi ali vodo. IMAC Nedrseča posoda za pse iz nerjavečega jekla je opremljena s posebnim gumijastim dnom, da se ohrani na svojem mestu.

IMAC dizajnerska posoda za pasjo hrano, 2000 ml
14,06 €

Uporabna posoda za pasjo hrano ali tekočine. Zgornji del je rahlo ukrivljen navznoter, kar zmanjšuje možnost razlivanja. Spodnji del je opremljen z nedrsečim slojem. IMAC Design posoda iz plastike za pse s prostornino 2000 ml je bistveni del domačega in zunanjega ograjenega prostora, kjer se zadržuje vas pes.

IMAC dizajnerska posoda za pasjo hrano, 1000 ml
9,65 €

Uporabna posoda za pasjo hrano ali tekočine. Zgornji del je rahlo ukrivljen navznoter, kar zmanjšuje možnost razlivanja. Spodnji del je opremljen z nedrsečim slojem. IMAC Design posoda iz plastike za pse s prostornino 1000 ml je bistveni del domačega in zunanjega ograjenega prostora, kjer se zadržuje vas pes.

IMAC dizajnerska posoda za pasjo hrano, 300 ml
5,68 €

Uporabna posoda za pasjo hrano ali tekočine. Zgornji del je rahlo ukrivljen navznoter, kar zmanjšuje možnost razlivanja. Spodnji del je opremljen z nedrsečim slojem. IMAC Design posoda iz plastike za pse, s prostornino 300 ml je bistveni del domačega in zunanjega ograjenega prostora, kjer se zadržuje vas pes.