Arctic Silver Termalna pasta 5, 3,5 g
16,53 € 7,40 €

Zadnji kos!

Silikonska termalna pasta Arctic Silver 5 nudi maksimalno toplotno prevodnost med procesorjem in hladilnim telesom.

Thermal Grizzly Kryonaut, 1g termalna pasta
5,49 € 5,30 €

Termalna pasta Kryonaut je razvita posebej za ekstremno navijanje in zagotavlja vrhunsko izbiro za hlajenje kritičnih računalniških sistemov v industrijskem ali domačem okolju.

Noctua NT-H2, 10 g termalna pasta
26 €

Zadnji kos!

Termalna pasta NT-H2 je še izboljšana različica ikonične in večkrat nagrajene termalne paste NT-H1. Vsebuje mikro delce in je primerna za najzahtevnejše uporabnike, saj zagotavlja vrhunsko dolgoročno stabilnost pri navitih CPE in grafičnih procesorjih. Količina znaša 10 g.

Cooler Master termalna pasta MasterGel Pro
8,28 € 6,48 €

Termalna pasta Cooler Master MasterGel Pro nudi odlično toplotno prevodnost, za lažji nanos pa sta priloženi čistilo in lopatka za mazanje.

Arctic Cooling termalna pasta MX-4, 20g
21,35 € 19 €

Termalna pasta MX-4 velja za eno najbolj cenjenih med računalniškimi navdušenci, saj zagotavlja odlično termalno prevodnost. Zagotavlja pa tudi neverjetno obstojnost do 8 let.

Arctic Cooling termalna pasta MX-2, 8 g
6,56 € 6 €

Termalna pasta MX-2 velja za eno najbolj cenjenih med računalniškimi navdušenci, saj zagotavlja odlično termalno prevodnost. Zagotavlja pa tudi neverjetno obstojnost do 8 let.

Arctic Cooling MX-2, 4 g termalna pasta
4,43 € 3,89 €

Termalna pasta MX-2 velja za eno najbolj cenjenih med računalniškimi navdušenci, saj zagotavlja odlično termalno prevodnost. Zagotavlja pa tudi neverjetno obstojnost do 8 let.

Noctua NT-H2, 3,5 g termalna pasta
13 €

Termalna pasta NT-H2 je še izboljšana različica ikonične in večkrat nagrajene termalne paste NT-H1. Vsebuje mikro delce in je primerna za najzahtevnejše uporabnike, saj zagotavlja vrhunsko dolgoročno stabilnost pri navitih CPE in grafičnih procesorjih. Količina znaša 3,5 g.

Noctua NT-H1, 10 g termalna pasta
15 €

Termalna pasta NT-H1 je izjemno priljubljena hibridna termalna pasta, ki se ponaša z več kot 150 nagradami in priporočili znanih spletnih strani in revij o računalniški strojni opremi. Zagotavlja dolgoročno zanesljivost in odlično zmogljivost, tudi pri navijanju. Količina znaša 10 g.

Prolimatech PK-Zero, 1,5 g termalna pasta
3,50 € 3 €

Termalna pasta PK-Zero zagotavlja preprosto in hitro namestitev ter odlično zmogljivost. Prepričala vas bo z dolgotrajno zanesljivostjo in varno uporabo, saj je električno neprevodna. Količina znaša 1,5 g.

Prolimatech PK-Zero, 300 g termalna pasta
99,90 € 95 €

Termalna pasta PK-Zero zagotavlja preprosto in hitro namestitev ter odlično zmogljivost. Prepričala vas bo z dolgotrajno zanesljivostjo in varno uporabo, saj je električno neprevodna. Količina znaša 300 g.

Prolimatech PK-Zero, 600 g termalna pasta
151 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Termalna pasta PK-Zero zagotavlja preprosto in hitro namestitev ter odlično zmogljivost. Prepričala vas bo z dolgotrajno zanesljivostjo in varno uporabo, saj je električno neprevodna. Količina znaša 600 g.

Prolimatech PK-Zero, 150 g termalna pasta
69,90 € 63 €

Termalna pasta PK-Zero zagotavlja preprosto in hitro namestitev ter odlično zmogljivost. Prepričala vas bo z dolgotrajno zanesljivostjo in varno uporabo, saj je električno neprevodna. Količina znaša 150 g.