Bayer Chic gugalnik z medvedkom
105,42 €

Odprodaja

Lesen gugalnik s plišasto igračko ima mehko oblazinjeno sedišče z žepi na vsaki strani držal za roko. Zaobljeni robovi in stranice skrbijo za več varnosti pred poškodbami. Plišasta igračka lahko odvijete s pomočjo izvijača in jo uporabite kot ločeno igračko.

Bayer Chic gugalnik z ovčko
103,18 €

Lesen gugalnik s plišasto igračko ima mehko oblazinjeno sedišče z žepi na vsaki strani držal za roko. Zaobljeni robovi in stranice skrbijo za več varnosti pred poškodbami. Plišasta igračka lahko odvijete s pomočjo izvijača in jo uporabite kot ločeno igračko.

Bino gugalnik Samorog
118,80 € 66,88 €

Gugalni samorog v modernem dizajnu z zlatim rogom in pletenico v grivi. Samorog je prijeten na dotik in oddaja zvočne efekte. Hitro postane najljubša igrača in okras otroške sobe.

Bayer Chic gugalnik plišast osliček
109,71 €

Eleganten gugalnik v nevtralnih barvnih odtenkih s sivim osličkom, ki je izdelan iz mehkega in gladkega pliša. Gugalni del je narejen iz lesa. Zahvaljujoč popolnoma oblazinjenemu sedežu z visokim naslonjalom in stranskimi stenami se lahko otroci varno in udobno gugajo.

Bayer Chic gugalnik plišast samorog
109,82 €

Eleganten gugalnik v nevtralnih barvnih odtenkih z zlatim samorogom, ki je izdelan iz mehkega in gladkega pliša. Gugalni del je narejen iz lesa. Zahvaljujoč popolnoma oblazinjenemu sedežu z visokim naslonjalom in stranskimi stenami se lahko otroci varno in udobno gugajo.

Plan Toys Pegas gugalni konjiček
103,90 € 100,60 €

Gugalni konjiček Pegas znamke Plan Toys. Konjiček je ekološki in izdelan in kavčuka. Med krili je nosilec za pas, ki skupaj z oporo za nogo in ročaji poskrbijo za varno in enostavno guganje.

Bayer Chic Gugalni konjiček
83,86 €

Plišasti gugalni konjiček z višino sedla 46 cm. Jahalni konj ima močna stremena, lesene ročaje, robusten konjski okvir in vajeti. Ko pritisnete na ušesa, zaslišite ropot in galop. Narejena je iz kakovostnega in finega pliša.

DOLU gugalni samorog
30 €

Ta igrača 2 v 1 ponuja veliko zabave najmlajšim! Samorog se lahko uporablja kot gugalnik, lahko pa odvijete gugalni podstavek in ga uporabljate kot poganjalčka s kolesi. Zato se otroci naučijo ohranjati ravnotežje.

Clementoni prvi konjiček 3 v 1 (17255)
74,90 € 72,05 €

Kakovostna interaktivna igrača Prvi konjiček bo vašega otroka spremljala od 12. do 36 meseca starosti oziroma dokler, ne bo dosegel 20 kg. Igrača proizvaja zvočne in svetlobne efekte. Skozi igro vašega otroka spodbuja k učenju številk in živali.

MamaToyz Midilli gugalni konjiček
81,33 €

Leseni gugalni konjiček Midilli je idealen za otroke od 1. leta dalje. Zadaj je narejen tako, da ustreza ergonomiji otrokovega sedeža in jim pomaga izboljšati njihovo ravnovesje. Je ročno izdelan, iz topolovega in bukovega lesa.