Ratimor Plus lepljiva knjiga

Znamka: Ratimor Naša številka: 2401428

Ratimor Plus lepljiva knjiga

Ratimor Plus lepljiva knjiga je mehanska zaščita za zatiranje miši in podgan brez dodanih strupov. Pakiranje: 1 kos. Celoten opis

1.61

1,99 € Vključno z DDV
1,61 €
-19%

Naša številka: 2401428

Predstavitev

Opis artikla

Ratimor Plus lepljiva knjiga

Ratimor Plus lepljiva knjiga je že pripravljen izdelek, ki se uporablja za zatiranje miši in podgan brez dodanih strupov. Primerna je za uporabo v notranjih prostorih, kleteh, kolesarnicah, skladiščih, kuhinjah ter vseh gospodarskih poslopjih, zlati tam, kjer je uporaba rodenticidnih vab omejena. 

Ratimor

Prednosti

  • Brez strupa
  • Brez neprijetnih vonjav
  • Z aromo kikirikija
  • Enostavno za uporabo
  • Pripravljeno za uporabo

UPORABA

Ratimor Plus lepljivo knjigo postavite na mesto, kjer opazite prisotnost glodavcev. Za doseganje boljše učinkovitosti se past postavlja ob stene; ob odprtine, kjer glodavci vstopajo v prostor. Izdelek ne sme biti izpostavljen dežju ali direktni sončni svetlobi. Ne uporabljajte ga na mestih, dosegljivih otrokom in domačim živalim. 

Potek: 1. Odstranite zaščitno folijo in previdno odprite lepljivo knjigo. 2. Preprečite stik lepila s kožo. 3. Postavite na želeno mesto.

V primeru stika s kožo se lepilo odstrani z rastlinskim oljem, mlačno vodo in milnico. Lepljivo knjigo redno preverjajte in jo ponovno uporabite ali po potrebi zamenjate z novo.

ČAS UPORABE

Januar, februar, marec, april, maj, junij, julij, avgust, september, oktober, november, december. 


Podrobnosti

Količina 1 kos
Vrsta škodljivca glodavci
Pred uporabo vedno preberite etiketo in informacije o sredstvu!

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta škodljivca Glodalci
Barva rumena