Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

ABOEL Ionska in masažna krtača za lase z dodano LED terapijo in hitrim USB polnjenjem

ABOEL Ionska in masažna krtača za lase z dodano LED terapijo in hitrim USB polnjenjem

Številka: 11531927
Partnerska prodaja
Ionska in masažna krtača s pomočjo negativnih ionov razelektruje lase in poskrbi za večji dotok hranil v lasne mešičke, s čemer se izboljša prekrvavitev lasišča. Ob vsem tem pa krtača preko funkcije rdeče LED svetlobe spodbuja rast las in zmanjšuje izpadanje las. Celoten opis
45 €
Partner: IONEX

Partnerska zaloga 5+ artikli

30.7.2024 - 31.7.2024 predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja IONEX

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner. Osebni prevzem partnerskih artiklov v mimovrste=) trgovinah ni mogoč.
Številka: 11531927

Predstavitev

Masažna funkcija


Krtača za lase se mora samo vklopiti in že takoj prične delovati rdeča LED svetloba, ionska terapija in masažna funkcija hkrati. Masažna funkcija bo razvajala vaše lasišče in poskrbela za dobro cirkulacijo krvi. S tem bodo lasje dobili več hranil in bodo lepši, lesketajoči in lepo padajoči.Ionska in masažna krtača za lase z led terapijo in USB polnjenjem deluje na podlagi vgrajene baterije, ki se polni preko priloženega USB kabla.


zdravje lasje gladki in spuščeni, primerjavaneukrotljivi lasje prej in potem


Kako negativni ioni vplivajo na lase?


Negativni ioni so negativno nabiti delci (elektroni) v zraku, ki jih s prostim očesom ne vidimo, saj je premer negativnega iona enako velik kot tisočinka premera delčka vodne pare. So neobstojni, zato se vežejo na druge delce (prah, umazanija) in predvsem na pozitivno nabite ione (statična elektrika).


Ionska tehnologja, zdravi lasne, negativni ioni


S pomočjo negativnih ionov odstranimo z las pozitiven naboj, ki povzroča, da so lasje naelektreni in neukrotljivi. Ionska krtača za lase odstranjuje statično elektriko iz las že samo z neznim česanjem. Hkrati pa negativni ioni prodirajo v vsak las, ga v celoti obdajo in zaprejo povrhnjico lasu. S tem zadržujejo vlago v laseh in izboljšajo fleksibilnost las. Zato so lasje bolj vitalni, lesketajoči in zdravi. Z daljšim česanjem pa si lahko celo zravnate lase.


Koristi rdeče LED svetlobne terapije


Terapija z rdečo LED svetlobo je zelo zdravilna in koristna za naše lasišče. Lasje se nam namreč nenehno obnavljajo. Življenjski cikel las je sestavljen iz treh obdobij, ki se pod normalnimi pogoji nenehno ponavljajo. V prvem obdobju (anagena faza – faza rasti) , ki traja 3 do 5 let, lasje neprestano rastejo in se krepijo. Ko se lasje postarajo, preidejo v drugo obdobje (katagena faza – prehodna faza), v katerem mirujejo. V fazi mirovanja, ki traja približno 3 tedne, lasje ostanejo na glavi, a ne rastejo. Sledi trimesečno obdobje (telogena faza – faza mirovanja in izločanja), ko lasje izpadejo in omogočijo mešičkom, da proizvedejo nove lase. Običajno je 75–85% las v anageni fazi, 2% v katageni fazi in 15–18% v telogeni fazi.

 

Ameriška vesoljska agencija NASA je preko raziskav ugotovila, da rdeča luč dokazano pomaga pri obnovi rasti las. Vsa svetloba, ki oddaja valovne dolžine med 630–670 nm (nanometrov) pripomore in rešuje problem izgube las. Rdeča luč, ki jo oddaja LED krtača za lase, znaša 655–660 nanometrov. Pomembno je izpostaviti tudi to, da naprava (ki oddaja svetlobo) ne rabi biti nujno laserska – dokler deluje in oddaja potrebno valovno dolžino, bo pomagala pri obnovi in rasti las.


rast lasnega mešička


V ostalih raziskavah je bilo podobno ugotovljeno, da terapija z rdečo svetlobo povečuje pretok krvi v lasnih mešičkih lasišča in spodbuja metabolizem lasnih mešičkov v katageni ali telogeni fazi. To pospeši njihov prehod v anageno fazo. Svetlobno stimulirane epidermalne matične celice v lasnem mešičku prehajajo v anageno fazo – fazo rasti. Rast pospešuje le v živih lasnih mešičkih, ne omogoča pa že odmrlim lasnim mešičkom ponovne rasti las.Za hitrejši učinek se lahko hkrati z rdečo LED svetlobno terapijo uporabljajo serumi za spodbujanje rasti las.LED svetlobna terapija je popolnoma varna in ne povzroča neželenih stranskih učinkov.


Ionska in masažna krtača za lase z LED terapijo in USB polnjenjem deluje na podlagi vgrajene baterije, ki se polni preko priloženega USB kabla.