Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

EXCELLENT 3 delni set flomastrov za popravilo prask

EXCELLENT 3 delni set flomastrov za popravilo prask

Številka: 3940803
Partnerska prodaja
Predstavljamo vam naš novi 3-delni set flomastrov za popravilo prask, ki bo zagotovo olajšal vaše življenje! Set vsebuje tri različne barve flomastrov, ki so primerni za popravilo prask na različnih površinah, kot so les, kovina, plastika in drugo. Celoten opis
6,99 €

Partnerska zaloga 5+ artikli

25.7.2024 - 26.7.2024 predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja HALOORODJE.SI

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner. Osebni prevzem partnerskih artiklov v mimovrste=) trgovinah ni mogoč.
Številka: 3940803

Predstavitev

Flomastri so narejeni iz najkakovostnejših materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in visoko zmogljivost. S svojo praktično zasnovo in enostavno uporabo je idealen za vsakogar, ki želi hitro in enostavno popraviti praske na različnih površinah. Ne zamudite priložnosti in si zagotovite svoj set flomastrov še danes!

Popravljalna peresa se uporabljajo za hitro odstranjevanje majhnih prask in poškodb. Zlasti pri pohištvu, ki je bilo obdelano z barvnim lakom, lahko hitro odstranite madež s peresom za popravilo. Pisala so vodoodporna. Vzemite flomaster, ki se najbolj ujema z barvo kosa pohištva, in mesto dobro označite. Priporočljivo je, da vzamete odtenek temnejši od dejanske barve. Nato takoj potegnite s prstom po predelu, da odstranite odvečno barvilo in dobite dober barvni prehod.

3-delni set flomastrov za popravilo prask je izdelan iz najkakovostnejših materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in visoko zmogljivost. Set vsebuje tri različne barve flomastrov, ki so primerni za popravilo prask na različnih površinah, kot so les, kovina, plastika in drugo. Flomastri so enostavni za uporabo in so idealni za hitro in enostavno popravilo prask na različnih predmetih. Set je primeren za domačo uporabo in za uporabo v delavnicah.

  • Znamka: odličen popravek
  • Vrsta: peresa za popravilo
  • Barva: temna, srednja in svetla
  • Komplet 3
  • Laku podobno, intenzivno prekrivno črnilo
  • Barve: 3
  • Širina pisanja: 5 mm.
  • Točka: pravokotnik

Flomastri za popravilo prask pohištva, laminata, vrat in oken…

Skriva praske, udarce in obrabljene robove.

Hitro se posuši in za vas zelo priročno orodje za popravilo!