Sharpie flomastri, tanki, 12 kosov + 2 gratis

Ocena: 4,7 3 ocen Znamka: Sharpie Naša številka: 1424541

Sharpie flomastri, tanki, 12 kosov + 2 gratis

Tanki permanentni flomastri Sharpie bodo navdušili vse, ki radi ustvarjate. Set vsebuje 12 vodoodpornih flomastrov v različnih barvah, poleg pa brezplačno dobite še 2 flomastra metalnih barv. Primerni so za ustvarjanje na kamnu, lesu, keramiki, papirju in drugih površinah. Celoten opis

15.61
4.7 3

17,69 € Vključno z DDV
15,61 €

Naša številka: 1424541

Predstavitev

Opis artikla

Sharpie tanki flomastri 12 + 2 gratis

Permanentni flomastri Sharpie® vam s svojo drznostjo omogočajo, da svoje kreativne ideje prenesete na katerokoli površino. Zasnovani so za izvirno, drzno ter barvito ustvarjanje. Primerni so za okraševanje različnih predmetov, kot so darila, razglednice, nakit, keramični izdelki, itd. Set vsebuje 12 tankih permanentnih flomastrov različnih barv in 2 tanka permanentna flomastra v kovinskih barvah.

Permanentni markerji Sharpie® so primerni za ustvarjanje na različnih površinah (papir, plastika, kovina in večini drugih površin). Odlikujejo jih intenzivne in bleščeče barve. Barvilo v njih je vodoodporno in se hitro suši. Zaradi svoje vsestranskosti, so ti flomastri primerni za uporabo doma, v šolah, pisarnah in drugih ustvarjalnih okoljih. 

Kako povečati obstojnost poslikav?

Keramika: Izbrano površino najprej razmastite, nato nanjo narišite svojo kreacijo. Izdelek položite v pečico ogreto na 180 – 200 °C za 15 – 30 min. Potem keramiko premažite s prozornim lakom. Izdelka ne pomivajte v pomivalnem stroju. 

Tekstil: Pred začetkom barvanja tkanino impregnirajte z razpršilom. Pod tkanino, ki jo nameravate poslikati, namestite karton in previdno začnite ustvarjati. Ko je risba končana, izdelek ponovno impregnirajte z impregnacijskim razpršilom. 

Les: Pred začetkom ustvarjanja les polakirajte. Nato previdno ustvarite različne pisane poslikave in na koncu izdelek ponovno polakirajte z impregnacijskim sprejem. 

Kamen: Pred začetkom ustvarjanja kamne polakirajte. Nato ustvarite želene motive in končan izdelek ponovno polakirajte z impregnacijskim sprejem. 

Pomembno: Pred uporabo vedno najprej razmastite površino, ki ste jo izbrali za risanje.

Sharpie tanki flomastri 12 + 2 gratis

Tehnične podrobnosti

Št. flomastrov v setu 12 + 2
Primerni za papir, kamen, les, keramiko, itd.

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta Enostranski flomastri