Najbolje ocenjeni: Filtrirne naprave za bazene, pesek, kartuše in skimerji

Široka ponudba izdelkov iz kategorije Črpalke za bazen. Na mimovrste=) lahko poleg vrtne opreme, tehnike in dekoracije, najdete tudi profesionalno orodje, ki bo vaše delo naredilo bolj učinkovito in zabavno.

Prikaži več
 • Naročila dostavljamo po celotni Sloveniji.
 • Svoje izdelke lahko osebno prevzamete v enem izmed naših prevzemnih mest.
 • Če potrebujete pomoč, se lahko vedno obrnete na našo podporo za stranke.
 • Več možnosti plačila:
  • S kartico preko spleta
  • Ob prevzemu s kartico ali gotovino
  • Po predračunu
  • Leanpay
  • V poslovalnicah na obroke
 • V primeru, da vam izdelek ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Ne pozabite pogledati tudi izdelkov v akciji. Prav tako lahko izdelke iz kategorije Filtri za bazen filtrirate po najnižji ceni ali najboljši oceni s strani drugih kupcev.

Na mimovrste=) lahko najdete več kot 300.000 izdelkov. Priporočamo pa tudi ogled podobnih kategorij kot npr. Oprema za bazene, Obtočna črpalka, Črpalke za bazen, Montažni bazeni in Vgradni bazeni.

-24%
MAKERS filtrirne kroglice AQUALOON
48x

MAKERS filtrirne kroglice AQUALOON

39,90 €
30 €

Nova generacija vodne filtracije v bazenih. Filtrirni sistem s kroglicami Myard Aqualoon deluje kot nadomestilo za kartuše v bazenskim sistemih filtriranja. Kroglice nadomestijo vlogo peska. Lahko se jih uporabi večkrat (po tem, ko se jih očisti v pomivalnem stroju), s čimer bodo še dodatno pomagale znižati vaše stroške.

Dostava Mimovrste
Planet Pool montažni skimer s povratno šobo
3x

Planet Pool montažni skimer s povratno šobo

44,94 €

Skimer je primeren za montažne bazene z jeklenim obodom. Uporablja se za povezavo peščenega filtra z bazenom. Velikost njegove odprtine je 15 × 14,2 cm. Vključena je tudi povratna šoba.

Dostava Mimovrste
Marimex ProStar Profi 8 filtracijski sistem (10600024)
5x

Marimex ProStar Profi 8 filtracijski sistem (10600024)

304,87 €

Sistem filtracije primeren za bazene, sesalnike ali sončne grelnike. Naprava vključuje odtočni ventil, manometer, močan motor 550 W in plastično podlago za priključitev po potrebi. Marimex ProStar Profi 8 10600024 je zaščiten pred korozijo in večino kemikalij, ki se uporabljajo za čiščenje bazena.

Dostava Mimovrste
Planet Pool pesek filtrirni gr. 0,4 - 0,8 25 kg QW
29x

Planet Pool pesek filtrirni gr. 0,4 - 0,8 25 kg QW

15,95 €
Zadnji kos!

Pesek filtrirni gr. 0,4–0,8 mm je poseben kristalni, izredno kvaliteten kremenčev pesek, zelo obstojen proti drobljenju. Oster ostane tudi po večletni uporabi, zato ni potrebna vsakoletna menjava!

Dostava Mimovrste
-18%
MAKERS filtrirna črpalka TS AQUA 3
91x

MAKERS filtrirna črpalka TS AQUA 3

109,90 €
90 €

Filtrirna črpalka TS Aqua 3 vzdržuje čistočo vode v bazenu s pomočjo Aqualoon sistema filtracije. Gre za napreden način filtriranja, ki nadomešča peščene filtre. Aqualoon polnilo za filtrirno črpalko je vključeno.

Dostava Mimovrste