Liebherr Kef 4370 hladilnik, BioCool

Liebherr Kef 4370 hladilnik, BioCool

Številka: 2930171
Prostostoječi hladilnik Liebherr Kef 4370 Premium se uvršča v energijski razred C. Ponaša se z veliko prostornino 396 l. V notranjosti hladilnika se nahaja 7 polic, dva predala BioCool z nastavljivo stopnjo vlažnosti, kovinski nosilec za steklenice ter varčna LED osvetlitev. Celoten opis
1.278,83 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

18.10. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
20.10. predvidena dostava na dom
 

Številka: 2930171

Predstavitev

Liebherr Kef 4370 Premium hladilnik


Prostostoječi hladilnik Liebherr Kef 4370 Premium se uvršča v energijski razred C. Ponaša se z veliko prostornino 396 l. V notranjosti hladilnika se nahaja 7 polic, 2 predala BioCool z nastavljivo stopnjo vlažnosti, kovinski nosilec za steklenice ter varčna LED osvetlitev.

Liebherr

Ključne lastnosti

BluPerformance

Več prostornine v notranjosti za živila, ekonomično in energijsko učinkovito delovanje, tiha in priročna uporaba z odličnim dizajnom: Aparati BluPerformance podjetja Liebherr so postavili nove poudarke in standarde na področju hlajenja in zamrzovanja.

BioCool

Predal BioCool omogoča uravnavanje zračne vlage v hladilnem delu za podaljšano svežino sadja in zelenjave. Pregledno in priročno rokovanje zahvaljujoč kolesom ali visokokakovostnim teleskopskim izvlečnim vodilom. Zračno vlago reguliramo z drsnikom.

2,4-palčni barvni zaslon na dotik

Zunanji 2,4-palčni zaslon na dotik z visoko ločljivostjo in visokim kontrastom je nameščen za vrati in omogoča intuitivno nastavitev temperature.

GlassLine

Odlagalne površine GlassLine iz varnostnega stekla so za individualno shranjevanje nastavljive po višini. Odporne so proti lomljenju, praskam in enostavne za čiščenje. Z deljivo in navzdol premično odlagalno površino hitro in enostavno ustvarite prostor za visoke posode.

Ročaj z vgrajeno mehaniko za odpiranje

Trdni ročaji z integriranim mehanizmom odpiranja žlahtnega in kakovostnega videza omogočajo udobno in enostavno odpiranje vrat.

LED luči

Ne zahtevajo vzdrževanja, prihranijo prostor in so energijsko učinkovite: LED z dolgo življenjsko dobo zagotavljajo popolno osvetlitev notranjosti. Zaradi nizkega toplotnega sevanja so sveža živila vedno popolno shranjena.

Ostalo

  • PowerCooling: Zmogljiv sistem PowerCooling zagotavlja hitro hlajenje sveže shranjenega blaga in enakomerno temperaturo hlajenja v celotni notranjosti. V ventilator integriran filter z aktivnim ogljem čisti obtočni zrak in veže neprijetne vonjave. Funkcija opomnika na krmilniku prikazuje, kdaj morate zamenjati filter.
  • SuperCool: Za hitro ohlajanje sveže shranjenih živil funkcija SuperCool zagotavlja večje hladne rezerve. Preklop iz +2 °C v hladilnem delu na prvotno temperaturo je upravljan glede na čas ali količino in tako pomaga prihraniti električno energijo.
  • SmartDevice: Pri aparatih Liebherr z napisom »SmartDevice« omogoča naprava SmartDeviceBox upravljanje aparatov in uporabo drugih storitev prek računalnikov in mobilnih naprav. SmartDeviceBox naročite kot dodatno opremo. SmartDeviceBox je že vgrajen v nekatere aparate, kar lahko prepoznate po črki »i« v imenu naprave – na primer »KBi 4350«.
  • Vratno tesnilo: Zamenljivo vratno tesnilo podpira varno shranjevanje živil. Optično zasnovano tako, da ustreza ustrezni barvi vrat ali ohišja, ga je mogoče enostavno vstaviti, očistiti ali zamenjati in tako omogoča popolno higieno.
  • SmartSteel: SmartSteel znatno zmanjša vidljivost prstnih odtisov. S prevleko nerjavnega jekla so površine SmartSteel še posebej enostavne za čiščenje in veliko manj občutljive na praske.
  • SoftSystem: SoftSystem, ki je integriran v vrata, ublaži gibanje vrat ob zapiranju in zagotavlja posebej mehko zapiranje, tudi ko so notranja vrata popolnoma naložena.

Tehnične podrobnosti

Vrsta hladilnika prostostoječi
Zamrzovalni predel ne
Energijski razred C
Prostornina skupaj: 396 l
zamrzovalnik: 0 l
hladilnik: 396 l
Poraba energije 78 kWh / leto
Klimatski razred SN-T
No Frost ne
Glasnost 36 dB
Dimenzije (V x Š x G) 185 × 60,0 × 66,5 cm
Dimenzije z embalažo (V x Š x G) 1.927,0 × 615,0 × 751,0 mm
Nadzor 2,4" barvni TFT-zaslon na dotik z digitalnim prikazom temperature
Alarm za odprta vrata / povišano temperaturo optični + zvočni
0 ° predelek ne
Otroška ključavnica da
Ostalo LED osvetlitev, SuperCool, SmartSteel, SoftSystem, VarioSafe, samodejno odtajanje, kovinski nosilec za steklenice, hlajenje s krožečim zrakom, možna uporaba kot SmartDevice (SmartDeviceBox dobavljiv kot dodatna oprema)
Čas shranjevanja med prekinitvami napajanja /
Skupna zmogljivost zamrzovanja /
Število predalov za zamrzovanje /
Število odlagalnih površin 7, od tega 6 z nastavljivo višino
Barva srebrna

Garancija: 2 leti