Liebherr KB 4330 hladilnik, BioFresh

Liebherr KB 4330 hladilnik, BioFresh

Številka: 2928622
Prostostoječi hladilnik Liebherr KB 4330 Comfort se uvršča v energijski razred D. Ponaša se z veliko prostornino, ki znaša 372 l. V notranjosti hladilnika se nahajajo 6 polic, predali BioFresh za podaljšanje svežine sadja in zelenjave ter varčna LED osvetlitev. Celoten opis
1.199 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

11.10. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
13.10. predvidena dostava na dom
 

Številka: 2928622

Predstavitev

Liebherr KB 4330 Comfort hladilnik


Prostostoječi hladilnik Liebherr KB 4330 Comfort se uvršča v energijski razred D. Ponaša se z veliko prostornino, ki znaša 372 l. V notranjosti hladilnika se nahajajo 6 polic, predal iBioFresh za podaljševanje svežine sadja in zelenjave ter varčna LED osvetlitev.

Liebherr

Ključne lastnosti

BluPerformance

Več prostornine v notranjosti za živila, ekonomično in energijsko učinkovito delovanje, tiha in priročna uporaba z odličnim dizajnom: Aparati BluPerformance podjetja Liebherr so postavili nove poudarke in standarde na področju hlajenja in zamrzovanja.

BioFresh

BioFresh zagotavlja popolno klimo za izjemno dolgo svežino. Pri temperaturi malo nad 0 °C in idealni zračni vlagi sadje in zelenjava, meso, ribe in mlečni izdelki ohranjajo zdrave vitamine..

2,4-palčni zaslon na dotik

Zunanji 2,4-palčni zaslon na dotik z visoko ločljivostjo in visokim kontrastom je nameščen za vrati in omogoča intuitivno nastavitev temperature.

GlassLine

Odlagalne površine GlassLine iz varnostnega stekla so za individualno shranjevanje nastavljive po višini. Odporne so proti lomljenju, praskam in enostavne za čiščenje. Z deljivo in navzdol premično odlagalno površino hitro in enostavno ustvarite prostor za visoke posode.

Ročaj z vgrajeno mehaniko za odpiranje

Trdni ročaji z integriranim mehanizmom odpiranja žlahtnega in kakovostnega videza omogočajo udobno in enostavno odpiranje vrat.

Predali BioFresh na teleskopskih izvlečnih vodilih

Predale BioFresh preprosto izvlečete na gladko drsečih teleskopskih izvlečnih vodilih in jih tudi pri kotu odpiranja vrat 90° priročno odstranite.

Ostalo

  • PowerCooling: Zmogljiv sistem PowerCooling zagotavlja hitro hlajenje sveže shranjenega blaga in enakomerno temperaturo hlajenja v celotni notranjosti. V ventilator integriran filter z aktivnim ogljem čisti obtočni zrak in veže neprijetne vonjave. Funkcija opomnika na krmilniku prikazuje, kdaj morate zamenjati filter.
  • SuperCool: Za hitro ohlajanje sveže shranjenih živil funkcija SuperCool zagotavlja večje hladne rezerve. Preklop iz +2 °C v hladilnem delu na prvotno temperaturo je upravljan glede na čas ali količino in tako pomaga prihraniti električno energijo.
  • SmartDevice: Pri aparatih Liebherr z napisom »SmartDevice« omogoča naprava SmartDeviceBox upravljanje aparatov in uporabo drugih storitev prek računalnikov in mobilnih naprav. SmartDeviceBox naročite kot dodatno opremo. SmartDeviceBox je že vgrajen v nekatere aparate, kar lahko prepoznate po črki »i« v imenu naprave – na primer »KBi 4350«.
  • Vratno tesnilo: Zamenljivo vratno tesnilo podpira varno shranjevanje živil. Optično zasnovano tako, da ustreza ustrezni barvi vrat ali ohišja, ga je mogoče enostavno vstaviti, očistiti ali zamenjati in tako omogoča popolno higieno.
  • LED luči: Ne zahtevajo vzdrževanja, prihranijo prostor in so energijsko učinkovite: LED z dolgo življenjsko dobo zagotavljajo popolno osvetlitev notranjosti. Zaradi nizkega toplotnega sevanja so sveža živila vedno popolno shranjena.

Tehnične podrobnosti

Vrsta hladilnika prostostoječi
Zamrzovalni predel ne
Energijski razred D
Prostornina skupaj: 372 l
zamrzovalnik: 0 l
hladilnik: 372 l
Poraba energije 133 kWh / leto
Klimatski razred SN-T
No Frost ne
Glasnost 37 dB
Dimenzije (V x Š x G) 185 × 60,0 × 66,5 cm
Dimenzije z embalažo (V x Š x G) 1.927,0 × 615,0 × 751,0 mm
Nadzor 2,4" enobarvni TFT-zaslon na dotik z digitalnim prikazom temperature
Alarm za odprta vrata / povišano temperaturo optični + zvočni
0 ° predelek BioFresh
Otroška ključavnica da
Ostalo LED osvetlitev, SuperCool, samodejno odtajanje, hlajenje s krožečim zrakom, možna uporaba kot SmartDevice (SmartDeviceBox dobavljiv kot dodatna oprema)
Čas shranjevanja med prekinitvami napajanja /
Skupna zmogljivost zamrzovanja /
Število predalov za zamrzovanje /
Število odlagalnih površin 6, od tega 5 z nastavljivo višino
Barva bela

Garancija: 2 leti