Gorenje hladilnik R6191DX

Gorenje hladilnik R6191DX

Številka: 875423
Gorenje R6191DX hladilnik s prostornino 368 l sodi v energijski razred F. Opremljen je s FreshZone predalom za dolgotrajno svežino živil, CrispZone pa z uravnavanjem vlage skrbi za daljšo svežino sadja ter zelenjave. Celoten opis
579,90 €
Vključno z DDV
459 €
-20%
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 875423

Predstavitev

Gorenje R6191DX hladilnik energijskega razreda F z mehanskim upravljanjem ponuja 368 litrsko notranjost. Živila boste lahko razporedili preko 7 steklenih polic, žičnega nosilca za steklenice, police za steklenice s fiksnim varovalom in FreshZone predala. Dodatni prostor ponujajo še 3 SimpleSlide po višini premične posode na vratih.

western-digital
western-digital

IonAir

Prednost hladilnika R6191DX je IonAir tehnologija z ionizatorjem zraka. Le-ta s pomočjo procesa ionizacije ustvarja idealno mikroklimo za shranjevanje živil. Rezultat procesa je ozon, ki je znan kot naravno sredstvo za odstranjevanje neprijetnih vonjav ter za ohranjanje svežine živil. Proces ionizacije odstrani tudi trdovratnejše vonjave, kot je vonj čebule ipd.
western-digital

FreshZone

Odlika R6191DX je FreshZone predal na dnu hladilnika. V njem je nameščen poseben ventilator, ki zagotavlja ohranjanje temperature na okoli 3 °C. Pri tej temperaturi živila ohranjajo svežino, vonj in barvo kar do dvakrat dlje kot običajno.
western-digital

CrispZone

Navdušeni boste nad CrispZone predalom s HumidityControl sistemom uravnavanja vlažnosti. Predal je idealen za shranjevanje svežega sadja in zelenjave, saj ustvarja optimalno ozračje, da se živila ne izsušijo, ostanejo dlje časa sveža, hranljiva ter polna vitaminov
western-digital

DynamiCooling

R6191DX se pohvali z DynamiCooling hlajenjem, ki z inovativnim ventilatorskim dinamičnim hlajenjem skrbi za enakomerno temperaturo po celotni notranjosti hladilnika. S tovrstnim načinom delovanja prispeva k optimalni klimi za shranjevanje živil in pripomore k prihranku energije.

Tehnične podrobnosti:

  • Energijski razred: F
  • Letna poraba energije: 148 kWh
  • Skupna neto prostornina: 368 l
  • Glasnost: 38 dB
  • Klimatski razred: SN, ST, N, T
  • Dimenzije: 60 × 185 × 64 cm
  • Masa: 75 kg

Garancija: 5 let