Najdeno: 9

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

XYZ 3D pisalo Da Vinci – izobraževalni komplet Education
99 €

75 €

Zadnji kos!

Izredno zabavno pisalo, ki lahko ustvari 3D objekte brez računalnika ali posebne programske opreme. Na voljo je 11 različnih PLA polnil, ki so okolju prijazna (v kompletu so naključne barve). V izobraželnem kompletu Education so pisna navodila za izdelavo 3D objektov, video posnetki, predloge, pripomočki za čiščenje in dvojna doza PLA polnila.


Sphero aplikacijsko voden Droid BB-8 Special Edition
199,90 €

172,80 €

Izkoristite moči Sile z Star Wars™ Force Band™ zapestnim trakom, ki vas spremeni v pravega Jedi viteza. Sprostite svojo moč in nadzirajte vašega bojno utrujenega BB-8 Droida samo z zamahom roke. Izkusite svet Star Wars medtem, ko vam BB-8 prikaže holograme, se odzove na vaš glas in avtonomno raziskuje svojo okolico.


Sphero aplikacijsko voden Spider-Man
169,99 €

149,70 €

Združite sile z Spider-Man™-om in vstopite v svet Marvel Universe. Skupaj z Spider-manom se vkrcajte na misije kjer se boste bojevali proti najhujšim zlobnežem in se bojevali za boljši svet.


Sphero zapestni trak Star Wars Force
89,90 €

80,60 €

Sila je močna v vas. Uporabite Silo z Star Wars™ Force Band™ posebej oblikovanim trakom z avtentičnim videzom Vojne zvezd. Force Band trak se zlahka pritrdi na vaše zapestje in vam omogoči dostop do Sile znotraj vas.


Cobi virtualna očala s puško Realita REEL FEEL
47 €

Podajte se na medgalaktično pustolovščino, kjer rešite Zemljo pred vsiljivci v neverjetni 3D bitki! Simulator virtualne resničnosti VR Real Feel™ vam bo omogočil, da premagate vsiljivce, ki želijo prodreti na zemljo.


Cobi virtualna očala z volanom Realita REEL FEEL
47 €

Simulator virtualne resničnosti VR Real Feel ™ dirka vas postavlja na voznikov sedež s 3D 3D grafiko in močnim odzivom volana. Prenesite aplikacijo brezplačno, položite telefon v očala, izberite svoj avto, dvignite volan in osvojite dirko!


Modri Janko Pingvinček klepetavi Poldi, 25 cm
29,99 €

17,40 €

Trenutno ni na zalogi

Interaktivni pingvinček Poldi, s katerim se lahko tudi pogovarjate. Potrebno ga je hraniti in se z njim ukvarjati. Prepozna slovenski govor in vam pove tudi kakšno šalo. Poleg vsega naštetega vam ponuja še veliko ostalih funkcij.