Sphero aplikacijsko voden Droid BB-8 Special Edition
199,90 €

164,50 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Izkoristite moči Sile z Star Wars™ Force Band™ zapestnim trakom, ki vas spremeni v pravega Jedi viteza. Sprostite svojo moč in nadzirajte vašega bojno utrujenega BB-8 Droida samo z zamahom roke. Izkusite svet Star Wars medtem, ko vam BB-8 prikaže holograme, se odzove na vaš glas in avtonomno raziskuje svojo okolico.


Sphero aplikacijsko voden Spider-Man
169,99 €

142,50 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Združite sile z Spider-Man™-om in vstopite v svet Marvel Universe. Skupaj z Spider-manom se vkrcajte na misije kjer se boste bojevali proti najhujšim zlobnežem in se bojevali za boljši svet.


Sphero zapestni trak Star Wars Force
89,90 €

81,30 €

Sila je močna v vas. Uporabite Silo z Star Wars™ Force Band™ posebej oblikovanim trakom z avtentičnim videzom Vojne zvezd. Force Band trak se zlahka pritrdi na vaše zapestje in vam omogoči dostop do Sile znotraj vas.


XYZ 3D pisalo Da Vinci – izobraževalni komplet Education
99 €

59,80 €

Izredno zabavno pisalo, ki lahko ustvari 3D objekte brez računalnika ali posebne programske opreme. Na voljo je 11 različnih PLA polnil, ki so okolju prijazna (v kompletu so naključne barve). V izobraželnem kompletu Education so pisna navodila za izdelavo 3D objektov, video posnetki, predloge, pripomočki za čiščenje in dvojna doza PLA polnila.


Modri Janko Pingvinček klepetavi Poldi, 25 cm
29,99 €

17,40 €

Interaktivni pingvinček Poldi, s katerim se lahko tudi pogovarjate. Potrebno ga je hraniti in se z njim ukvarjati. Prepozna slovenski govor in vam pove tudi kakšno šalo. Poleg vsega naštetega vam ponuja še veliko ostalih funkcij.