DANFOSS električna grelna preproga 2 m2 088L0553 EFSM 150

Znamka: DANFOSS Naša številka: 980780

Brezplačna dostavaDarilo

DANFOSS električna grelna preproga 2 m2 088L0553 EFSM 150 + 10 € bonusa za naslednji nakup nad 100 €

Električna grelna preproga Danfoss EFSM-150 je odlična izbira za vzpostavitev talnega ogrevanja, saj omogoča vgradnjo na vse vrste trdih talnih površin – od keramičnih ploščic do lesenega parketa. Izdelek se ponaša z minimalno porabo energije in enostavno vgradnjo. Celoten opis

162.4

162,40 €

Naša številka: 980780

Bonus za popust 10 €

Bonus za popust 10 €

10 € bonusa za naslednji nakup nad 100 €

Z nakupom artikla pridobite bonus za popust v vrednosti 10 € za naslednji nakup. Bonus vam bomo poslali 14 dni po prejemu računa.

Ponudba velja do 13. 12. 2019.


Predstavitev

Opis artikla

Grelna preproga Danfoss EFSM-150

Grelne preproge Danfoss EFSM-150 definira enostaven in učinkovit dizajn, ki celostno in premišljeno zagotavlja možnost talnega ogrevanja v prostoru.

Izdelek je zasnovan na osnovi samolepilnega sloja po celotni dolžini preproge in enožilnega grelnega kabla s povprečno debelino 2,5 mm, ki je pričvrščen na mrežo. Kabel ima izredno visoko mehansko trdnost, ki jo zagotavljajo zelo močna PVDF zunanja plast, masivni vodniki in 100% pokritost z aluminijastim slojem. Zaradi teh lastnosti se grelna preproga hitro in enostavno, a učinkovito, pričvrsti na želeno talno podlago.

western-digital

Prednosti talnega ogrevanja

Talno ogrevanje je način nizkotemperaturnega ogrevanja, s katerim dosežemo optimalno porazdelitev toplote v prostoru, kar bistveno vpliva na dobro počutje in udobje ljudi. Za dosego dobrega počutja pri ogrevanju je bistvenega pomena, da so tla topla, v višini glave pa je lahko temperatura nekaj nižja. Prav to pa omogoča talno ogrevanje, ki kljub temu, da je običajno temperatura pri talnem ogrevanju malenkost nižja kot pri tradicionalnem ogrevanju, še vedno ohranja enako raven udobja.

western-digital

Vzpostavitev električnega talnega ogrevanja

Bistvenega pomena za dobro delovanje talnega ogrevanja je poskrbeti za izolacijo tal, na katera se namešča električno talno ogrevanje. Tako bomo namreč poskrbeli ne zgolj za bolj učinkovito ogrevanje, ampak tudi za občutno manjšo porabo energije. Sistem bo namreč bolj odziven ter bo tudi hitreje ogrel tla na temperaturo nastavljeno na termostatu.

Talno ogrevanje je primerna vrsta ogrevanja za vse prostore v stanovanju. Vgradnja grelne preproge je možna na vse vrste talnih oblog.

western-digital

Tehnične podrobnosti:

  • Nazivna napetost: 230 V
  • Moč: 300 W; 150 W/m2
  • Površina: 2 m2
  • Hladni zaključek: 4 m
  • Samolepilni sloj: Da, po celotni širini preproge
  • Debelina enožilnega kabla: 2,5 mm
  • Pokritost z aluminijem: 100 %

Garancija za grelno preprogo: 10 let


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Termostat ne
Zmogljivost 300 W
Polagalna površina 2 m2