Bezdoteku Aroma difuzor SAGARA temno 700 ml

Bezdoteku Aroma difuzor SAGARA temno 700 ml

Številka: 10266636
Partnerska prodaja
Čist zrak z ultrazvokom Kaj vam pride na misel, ko rečete aromaterapija? Keramična posoda z dimom in vseprisoten vonj po gorečih svečah? Na srečo so ti časi že zdavnaj minili! Aroma difuzor KARUNA ustvarja hladno meglico s pomočjo ultrazvoka, ki z valovanjem razbije molekule vode v paro. Celoten opis
69 €
Vključno z DDV

Partnerska zaloga 5+ artikli

19.12. - 21.12. predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja Bezdoteku SI

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 10266636

Predstavitev

Čisti zrak z ultrazvokom

Na kaj pomislite, ko rečete aromalamp? Keramična posoda z dimom in vseprisoten vonj po gorečih svečah? Na srečo so ti časi že zdavnaj minili! Aroma difuzor KARUNA ustvarja hladno meglico s pomočjo ultrazvoka, ki z valovi razbije molekule vode v paro. To je zelo učinkovit način za enakomerno razpršitev molekul vode po velikem prostoru.

KARUNA difuzor za večje prostore in centre

Za razliko od miniaturnih aromaterapevtskih svetilk in standardnih difuzorjev je ta enota prilagojena za večje prostore s 60 m². Hkrati lahko v standardnem načinu vlaži zrak 24 ur, v intenzivnem načinu pa celo 20 ur. Veliki rezervoar za vodo ima prostornino 700 ml. Razpršilnik je prilagojen tudi za uporabo dišečih eteričnih olj za razprševanje vonja. Priročni časovnik lahko nastavite za 60, 120 ali 180 min. V primeru izpada električne energije ali če v posodi zmanjka vode, se naprava samodejno izklopi , zato ni nevarnosti požara.

Barvito ozadje in lep dizajn

Naprava ne omogoča le čiščenja in vlaženja zraka v prostoru. Hkrati lahko nastavite barvno ozadje, da ustvarite prijetno in subtilno vzdušje. Na sprednji strani lahko z gumbom nastavite skupaj 7 barvno usklajenih pastelnih odtenkov. Prijetno čist zrak, dišeč prostor in očem prijeten dizajn. To je aroma difuzor KARUNA! Priložena sta adapter in merilna skodelica.