Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Automax 2T krokodil dvigalka, 135 mm - 385 mm (19990)

Automax 2T krokodil dvigalka, 135 mm - 385 mm (19990)

Številka: 7716643
Dvigalka krokodil 2T je pripomoček, ki ga potrebujete za dvig vozila. Celoten opis
77,49 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Trenutno ni na zalogi

Številka: 7716643

Predstavitev

2T krokodil dvigalka

  • Dvigalke ne smete nikoli postaviti na nagnjeno površino ali na neravnem in spolzkem terenu.
  • Dvigalko postavite pod vozilo. Potrebno je, da dvigalka deluje na takšno mesto šasije ali karoserije, kot ga za ta namen predpisuje proizvajalec. Odvijte končni nosilec dvigalke z nosilno glavo na najvišji položaj. Nato ustavite ročico črpalke in jo vstavite v šobo črpalke dvigala. Pred dvigovanjem vozila zategnite razbremenilni ventil, ki se nahaja na levi strani kovinskega podstavka. Ventil je mogoče preprosto upravljati s pomočjo palice črpalke, ki je prilagojena obliki ventila.
  • Vozilo dvignite na želeno višino. Pri delu z dvigalko bodite vedno pozorni na lastno varnost in poskrbite, da je viličar zavarovan pred premikanjem.
  • Zaženite vozilo tako, da počasi odprete varnostni ventil.
  • Pri rokovanju z dvigalko je treba paziti, da noben del telesa ne zaide v območje vozila ali delovno območje dvigala, v katerem bi se del karoserije lahko stisnil. Pri delu na dvigalu se s prosto roko ne dotikajte bata.
1

Glavne lastnosti

  • Vzdrževanje opreme: Da bi vam dvigalka dolgo služila, jo je potrebno vzdrževati čisto in redno / enkrat na 14 tednov / preverjati nivo olja. Nivo olja mora doseči minimalno.
  • Opomba: Hidravlična dvigalka je namenjena dvigovanju vseh vrst avtomobilov z namenom menjave koles / pnevmatik /, če njena nosilnost ni presežena in je njen dvig zadosten. Hidravlična dvigalka ni namenjena za dviganje vozila za delo pod viličarjem!
  • Navodila: Preden dvignete, dobro zavarujte vozilo pred morebitnim premikanjem.

Tehnične podrobnosti

Najmanjša višina 135 mm
Največja višina 385 mm
Nosilnost 2000 kg

Garancija: 1 leto