Sarah Napthali: Budizem za matere

Znamka: Naša številka: 854580

Sarah Napthali: Budizem za matere

Budizem za matere je knjiga o zavestnem starševstvu. Ne govori o negi otrok, marveč svetuje materam, kako naj se spopadajo z vsakodnevnimi izzivi materinstva in si vzamejo čas tudi za globlje razmišljanje o sebi in življenju. Celoten opis

22

22 € vključno z DDV

Naša številka: 854580

Predstavitev

Opis artikla

Budizem za matere ni starševski priročnik, ampak knjiga za matere. Predstavlja nekaj budističnih praks, ki vodijo na pot do vnovične povezave z notranjim jazom, globlje umirjenosti in sreče.

Življenje mater je nekakšno izhodišče: opisuje namreč, s katerimi težavami se spopadajo, kako jim lahko pomagajo budistični nauki in kako dobrodejna je budistična budna pozornost za matere in otroke. Dotika se tudi vpliva materinstva na odnose s partnerjem, prijatelji in sorodniki, pa tudi s seboj.

Sarah Napthali je mlada mati dveh šolo-obveznih dečkov, budistka in sodelavka več avstralskih revij. Pred rojstvom sinov je učila angleščino kot drugi jezik in svetovala korporacijam, nato pa se je posvetila pisanju. Napisala je sedem knjig o budizmu in materinstvu, ki niso zgolj vodniki za uvajanje budizma v vsakodnevno življenje, saj v njih raziskuje starševstvo in svetuje, kako biti z otroki, se jih veseliti in razvijati ob njih.

Lastnosti knjige:

  • Original naslov: Buddhism for Mothers: A Calm Approach to Caring for Yourself and Your Children
  • Jezik: slovenšcina
  • Založnik: ENO
  • Zvrst: duhovnost in osebna rast

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Zvrst osebna rast in duhovnost
Založnik Primus
ISBN 9789616943215